drabiniasty 25.09.06, 04:57 Pani jest taka snobka, czy po prostu nie zna pani polskiego? W obu przypadkach mowienie o "florystyce" swiadczy o glupocie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikeru Re: wlasnie to sie po polsku nazywa kwieciarstwo 28.09.06, 22:35 Jeśli już to nie "kwieciarstwo" tylko kwiaciarstwo,a z laikami takimi jak Pan nie będę dyskutować jak to się po polsku nazywa. Ciekawe czy dba Pan o czystość języka w innych dziedzinach?. Błyskotliwością Pan mnie nie poruszył a i uprzejmością także Pan nie grzeszy. Proszę zajrzeć do słownika języka polskiego sjp.pwn.pl/lista.php? co=florystyka Florystyka-projektowanie i wykonywanie dekoracyjnych kompozycji roślinnych. Odpowiedz Link
joanna10010 Re: wlasnie to sie po polsku nazywa kwieciarstwo 29.09.06, 20:33 No i jak się taraz Pan czuje, Panie Drabiniasty? Myślę, że zajrzał Pan do słownika. Ikeru pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ikeru Re: wlasnie to sie po polsku nazywa kwieciarstwo 29.09.06, 21:18 Dzięki wielkie :)Joanna10010 ! "człowieka można zniszczyć ale nie pokonać"!! Florystki trzymajmy się razem, bo w nas jest siła!!! pozdrawiam wszystkie bratnie duszyczki. Odpowiedz Link
asdf401 Re: wlasnie to sie po polsku nazywa kwieciarstwo 02.10.06, 23:48 No Panie nie grupujcie się tak zaraz przeciko nam. Jeden pierdnął a one, że winni mężczyźni. Odpowiedz Link
ikeru Re: wlasnie to sie po polsku nazywa kwieciarstwo 13.10.06, 21:31 My się nie grupujemy, tylko reagujemy na to jak nas obrażają ;)a swoją drogą bardzo cieszy mnie ten fakt,że znalazł się wśród nas florysta:)gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link