zak-1
02.03.17, 16:14
Sprawa jest beznadziejna, bo już od bardzo dawna próbuję ten teledysk znaleźć i jak na razie nie zanosi się na to bym go znalazł. Teledysk jest już stary, może nawet z lat 80, ale podejrzewam że raczej z 90. Zapamiętałem tylko, że co jakiś czas podczas trwania teledysku pojawiała się łysa, szczupła, biało- skórna kobieta, niczym duża lalka z dużą ilością kolczyków w uszach i w nosie. Była bez ubrań, a z jej ciała "wychodziły" podłużne jakieś ozdobne złote pręty lub kolce (nie wiem jak to nazwać) i robiła różne pozy. Była pokazana od pasa w górę, czasami z profilu i z tego co pamiętam, to nie śpiewała tylko co jakieś czas się pojawiała i robiła to po lewej stronie teledysku. Teledysk był oczywiście kolorowy i jeżeli mnie pamięć nie myli, to kolor tego teledysku był z tendencją na żółty. Piosenka była chyba śpiewana po angielsku i nie był to żaden hip hop, rap ani rock. Nie jestem tych informacji wszystkich pewien, bo minęło już dużo czasu, ale na dzień dzisiejszy tak to pamiętam. Przejrzałem dosłownie tysiące teledysków i nic. Nie jestem w stanie wszystkiego przejrzeć, tak więc cały czas liczę na osobę, która jakimś cudem będzie wiedziała co to jest:)