elibre 15.09.06, 13:02 kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women of Ireland? wiem, ze tytul to "Words" (chyba) ale wyszukiwarki wymiekaja z takim SLOWEM - zbyt duzo wynikow. Bede szalenie wdzieczny za odpowiedz ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 13:55 Kate Bush?? Tytuł: Mná Na Héireann Z Cd: The Celtic Heartbeat Collection 2 Odpowiedz Link
elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:04 oj to zdecydowanie meski glos, z tego co wiem jakis zespol. Odpowiedz Link
elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:06 ale Kate Bush tez to wykonuje, tez ladne :) Dzieki ale dalej bede szukal tego, o co pytalem wczesniej. Odpowiedz Link
wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:11 Masz ten kawałek jako plik? Daj posłuchać chociaż kawałek. Odpowiedz Link
elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:15 mam ale tylko Mike'a Oldfielda. Moge podeslac tylko, ze wieczorkiem albo jutro, bo musze zmykac do pracy :/ Dzieki za zainteresowanie Odpowiedz Link
wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:18 Ok, to puść na maila wredna.suka@gazeta.pl Mam kilka CD Oldfielda, ale nie kojarze piosenki. Jak usłyszę może będzie mi łatwiej. Odpowiedz Link
elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 21:53 wlasnie poszlo, milego sluchania i myslenia nad moim zespolem p.s. jakos mi nick do osoby nie pasuje.. ;) Odpowiedz Link
sennamara Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 04:12 Utwór ten wykonują też The Chieftains -może o nich Ci chodzi ? Pozdrawiam sennamara Odpowiedz Link
elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 12:04 niestety nie. Ale dzieki za odpowiedz. Ta kolejna wersja juz zdecydowanie nie brzmi jak muzyka ludowa w dowolnym tego slowa znaczeniu. Rozni sie od Kate Bush i The Chieftains ale melodia wciaz ta sama no i spiewa ktos przez caly czas jej trwania. Odpowiedz Link
wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 15:54 No ja niestety nie kojarze :( Odpowiedz Link
sennamara Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 16:33 A, chyba chodzi Ci o to The Christians -Words ! Nie skojarzyłam a przeciez to uwielbiam ! www.youtube.com/watch?v=IFGEMQKf3F0Pozdrawiam sennamara Odpowiedz Link
sennamara Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 16:36 www.youtube.com/watch?v=IFGEMQKf3F0 To jest link do teledysku ! Papa Odpowiedz Link
elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 19:54 yes yes yes! :D dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeki :) Dokladnie o to mi biegalo! Wredna.suko - Tobie rowniez dziekuje :) Odpowiedz Link