Dodaj do ulubionych

kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women of I..

15.09.06, 13:02
kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women of Ireland? wiem, ze tytul to
"Words" (chyba) ale wyszukiwarki wymiekaja z takim SLOWEM - zbyt duzo wynikow.
Bede szalenie wdzieczny za odpowiedz
;)
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 13:55
      Kate Bush??
      Tytuł: Mná Na Héireann
      Z Cd: The Celtic Heartbeat Collection 2
      • elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:04
        oj to zdecydowanie meski glos, z tego co wiem jakis zespol.
        • elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:06
          ale Kate Bush tez to wykonuje, tez ladne :) Dzieki ale dalej bede szukal tego, o
          co pytalem wczesniej.
        • wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:11
          Masz ten kawałek jako plik?
          Daj posłuchać chociaż kawałek.
          • elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:15
            mam ale tylko Mike'a Oldfielda. Moge podeslac tylko, ze wieczorkiem albo jutro,
            bo musze zmykac do pracy :/

Dzieki za zainteresowanie
            • wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 14:18
              Ok, to puść na maila wredna.suka@gazeta.pl
              Mam kilka CD Oldfielda, ale nie kojarze piosenki.
              Jak usłyszę może będzie mi łatwiej.
              • elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 15.09.06, 21:53
                wlasnie poszlo, milego sluchania i myslenia nad moim zespolem

p.s. jakos mi nick do osoby nie pasuje.. ;)
                • sennamara Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 04:12
                  Utwór ten wykonują też The Chieftains -może o nich Ci chodzi ?
                  Pozdrawiam
                  sennamara
                  • elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 12:04
                    niestety nie. Ale dzieki za odpowiedz. Ta kolejna wersja juz zdecydowanie nie
                    brzmi jak muzyka ludowa w dowolnym tego slowa znaczeniu. Rozni sie od Kate Bush
                    i The Chieftains ale melodia wciaz ta sama no i spiewa ktos przez caly czas jej
                    trwania.
                    • wredna.suka Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 15:54
                      No ja niestety nie kojarze :(
                      • sennamara Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 16:33
                        A, chyba chodzi Ci o to The Christians -Words ! Nie skojarzyłam a przeciez to
                        uwielbiam !

www.youtube.com/watch?v=IFGEMQKf3F0Pozdrawiam

sennamara
                        • sennamara Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 16:36
                          www.youtube.com/watch?v=IFGEMQKf3F0
                          To jest link do teledysku !
                          Papa
                          • elibre Re: kto wykonuje cover Mike'a Oldfielda - Women o 16.09.06, 19:54
                            yes yes yes! :D dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeki :) Dokladnie o to mi biegalo!
                            Wredna.suko - Tobie rowniez dziekuje :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka