vagerryds 07.03.07, 21:27 Pomóżcie. Piosenka, która nierzadko nadawana jest w radio. Powtarzają się słowa na na na na na na na na na na na na Śpiewa kobieta. Utwór z ostatnich kilku lat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vagerryds Re: Co to za utwór? 09.03.07, 00:19 Nie to jednak nie Gala "Freed from desire". Odpowiedz Link
jaka.to.melodia Re: Co to za utwór? 10.03.07, 16:09 Może Roxette- she's got the look. ?? Odpowiedz Link
vagerryds Re: Co to za utwór? 10.03.07, 17:45 To jest bardziej dyskotekowa piosenka... W stylu Ace Of Base? Powiedzmy.. Odpowiedz Link
vagerryds Re: Co to za utwór? 12.03.07, 20:02 Niestety nie o to mi chodziło. Ten utwór co mam na mysli jest taki jakby bardziej dyskotekowy.... Cieżko błądzić w oceanie muzyki.. Prosze o nastepne podpowiedzi, za które z góry dziękuję. Odpowiedz Link
jaka.to.melodia Re: Co to za utwór? 13.03.07, 17:10 Ciężko błądzić, zwłaszcza jak się wie tylko "na na na" :-) A może to jest "la la la" z piosenki Kylie Minogue - Can't Get You Out of My Head ? Odpowiedz Link
vagerryds Re: Co to za utwór? 13.03.07, 21:36 Niestety to też nie ten utwór. Znów miałem okazję usłyszeć go - niestety tylko we fragmencie.Nie wiem z kim skojarzyć, może z Ace Of Base? Takie dyskotekowe brzmienie. A czy jest wykonawczyni, której nazwisko kończy sie jakoś na "- teils", "-tells", coś w tym rodzaju? Odpowiedz Link
addison Re: Co to za utwór? 14.03.07, 18:09 Moze la bouche - be my lover? poza tym po na na na troche trudno poznac :D Odpowiedz Link
vagerryds Re: Co to za utwór? 14.03.07, 19:13 Wprawdzie Be My Lover La Bouche to nie ten utwór o który pytam, ale stylem te utwory sa zbliżone. Podpowiem tyle, że w tym o który pytam pojawia sie ewidentnie słowo Sougar (Sugar? (Nie znam angielskiego, ale jakos tak)), po czym śpiewany jest refren a potem w jego melodie własnie to na na na na na na na na na na na na. Dzięki Ci Addison za podpowiedź:) Odpowiedz Link