nuova 30.03.07, 11:42 taki jest fragment piosenki polski wokalista leciała wczoraj poznym popoludniem na RMF (mogła to być jakaś lista przebojów - nie kojarze, bo nie słucham tego radia) BłAGAM POMóżCIE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fofcio Re: "...kocham moje miasto..." 30.03.07, 12:57 nie słuchałam wczoraj radia, ale wydaje mi się że to może być Kapitan Nemo i piosenka "Kocham moje miasto" a oto tekst: Cześć, dawno Cię nie widziałem Pewnie, że się napiję... Co u Ciebie? U mnie też OK Wiesz, widziałem znów tę starą, szaloną kobietę Wraca wciąż tam, gdzie stał jej dom Mówi, że czeka tu na swoje dzieci Tak wiem, że już nikt nie może jej pomóc A słyszałeś o tym chłopcu Znaleźli go na chodniku z dziurą w głowie Do dziś nie wiadomo, kto to zrobił Żaden z kolegów przecież nie powie To jest moje miasto, Ale kocham je To jest moje miasto, Ale kocham je A mówiłem ci o tych chłopakach Znam ich już od wielu lat Zawsze, kiedy idę po gazetę Stoją tam Każdy pewnie o czymś innym marzył, Ale coś nie wyszło tak, jak chciał Mówią, że zawsze coś się jeszcze może zdarzyć Mają czas To jest moje miasto, Ale kocham je To jest moje miasto, Ale kocham je Odpowiedz Link
nuova Re: "...kocham moje miasto..." 30.03.07, 15:02 yyyyyyyyyyyy a jakies jeszcze propozycje? i tak dzieki, moze to jest ta piosenka, ale na serio nie wiem, bo slyszalam ją przypadkiem i nie pamietanm wiecej slow... pozdrowki :) Odpowiedz Link
fofcio Re: "...kocham moje miasto..." 30.03.07, 15:24 myślałam jeszcze o piosence "Warszawa" zespołu T.Love Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: "...kocham moje miasto..." 30.03.07, 19:32 Yugopolis & Paweł Kukiz: Miasto budzi się (???) Odpowiedz Link
nuova hmmmmm 30.03.07, 22:26 no ja wam do konca nie powiem czy to jest dokladny cytat, bo piesn slyszalam 1-szy raz. moze to sa ktores z podanych, ale na 100 nie t.love, bo warszawe akurat znam. glos kukiza to tez nie byl. mnie sie zdaje, ze to jest jakis mowy polski woaklista, ale glowy sobie nie dam uciac, bo nie jestem na biezaco z polskimi artystami. w tej piosence jest cos o kochaniu swojego miasta - tyle kojarze. pozdrawiam Odpowiedz Link
nuova Re: "...kocham moje miasto..." 12.05.07, 15:57 "Miasto budzi się z naszymi marzeniami, ... nie jesteśmy sami" - tak to leci Pomocy!! :) Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: "...kocham moje miasto..." 12.05.07, 16:48 muzyka.onet.pl/45165,53540,teksty.html Odpowiedz Link
nuova Re: "...kocham moje miasto..." 13.05.07, 10:43 No tak, to jest P. Kukiz I Yugopolis - jak mogłam być tak głupia?! :)) Dzieki :) Odpowiedz Link