krzysztof_kis Re: Szukam zespołu na wesele w woj.lubelskim na 2 20.02.08, 02:25 Jestem do Państwa dyspozycji! Kto? "Krzysztof KIS - ARTYSTYCZNA OPRAWA IMPREZ" - wokalista, wodzirej i D-j. Zajmuję się między innymi profesjonalną artystyczną oprawą zaślubin i imprezy weselnej - gwarantuję wysoki poziom artystyczny. Posiadam profesjonalny sprzęt nagłaśniający firmy MACKIE i bogaty repertuar. Do dyspozycji wiele nagrań DVD z imprez. Zapraszam na moje strony internetowe: www.kis.prv.pl/ krzysztof-kis.mp3.wp.pl/ - tam można dowiedzieć się wszystkiego o mnie, obejrzeć galerię zdjęć, posłuchać nagrań i zapoznać się z ofertą. Pozdrawiam. Krzysztof KIS 604-061-997 P.S. Współpracuję z profesjonalnym fotografem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2815 Re: Szukam zespołu na wesele w woj.lubelskim na 2 20.02.08, 13:34 to są firmy z których byłam zadowolona my ślub mieliśmy w sierpniu 2008 zdjęcia robił Pan Embinger ze studia 2f z lublina www.2f.com.pl bardzo ładne, film dostaliśmy od Józka ze studia wera-mix www.wera-mix.ovh.org nie widziałam lepszego i nie jest drogi (Stosunek ceny do jakości).Polecam obie te firmy, grał zespół AWERS z Łęcznej też z czystm sumieniem mogę polecić.wesele mieliśmy w bogdance ładna i elegancka sala. polecam wszystkich bo obiecałam, że będę ich chwalić po wszystkich odpustach nie miałam do tej pory czasu ale zaczynam gdzie się da i pomagajcie mi w tym, Zeby wszyscy mieli wesele w ładnej sali przy dobrej muzyce oraz posiadali pamiątkowe zdjęcia i film i nie będą się niczego wstydzić.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diablo83 Re: Szukam zespołu na wesele w woj.lubelskim na 2 24.02.08, 12:43 Witam Ciebie zespół na wesele „TRACER BAND”. Nasze usługi weselne obejmują - dancingi, wesela, bale, premiery, zabawy, sylwestra itp. Prezentujemy jako zespół weselny profesjonalną oprawę muzyczną, która będzie godna dla Ciebie i Twoich znajomych, a uroczystości pozostaną miłym wspomnieniem wspaniale przeżytych chwil. Nasz repertuar obejmuje zarówno utwory naszych pradziadków jak i najnowsze utwory bieżących list przebojów. Jeśli zainteresowany/na jesteś zespołem „TRACER BAND” I zdecydujesz się na nasze usługi prosimy o kontakt zespołem podanych na stronie głównej (kontakt). Z racji przezorności uprzedzamy Ciebie o składaniu zamówień z 2 - 4 miesięcznym wyprzedzeniem, gdyż wtedy istnieje największa szansa na wolny termin. Dziękujmy za chwile poświęcone przez Ciebie na czytanie tych informacji i zainteresowanie naszym zespołem. Zapraszamy serdecznie do skorzystania z naszych usług i polecamy się pamięci wszystkich chcących dobrze się bawić przy wspaniałej muzyce. Pozdrawiam Marcin z zespołu TRACER BAND.kontak 661-147-821 Odpowiedz Link Zgłoś
mala831 Re: Szukam zespołu na wesele w woj.lubelskim na 2 24.02.08, 12:57 Polecam zespół Dejavu www.dejavu.strefa.pl. My i nasi goście byliśmy (i nadal jesteśmy)nimi zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
brevis100 zespol blue heaven wolny ten termin 29.02.08, 04:23 witam ! mamy wolny ten termin moj tel 606450920 lub e-mail blueheaven@poczta.fm pozdrawiam dariusz zespl blue heaven Odpowiedz Link Zgłoś