Dodaj do ulubionych

Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia

04.02.10, 01:53
HK TRANSPORT
Przesyłki kurierskie Irlandia-Polska-Irlandia
Nasza oferta

* przesyłki standardowe i niestandardowe
* przewóz motocykli, skuterów, quadów, rowerów itp.
* przesyłki dla firm
* obsługa sklepów, zakładów usługowych, firm
* kompleksowe przeprowadzki
* zakupy na zamówienie - części samochodowe, artykuły spożywcze, artykuły dziecięce i przemysłowe
* transport zakupów dokonanych w sklepach internetowych (np. eBay i Allegro)
* przewóz zwierząt - promocyjne ceny, profesjonalny sprzęt i warunki do przewozu zwierząt, doświadczenie kierowców w obchodzeniu się ze zwierzętami
* przesyłki między krajami: Republika Irlandii, Irlandia Północna, Wielka Brytania, Francja, Belgia, Holandia, Niemcy, Polska
* Sprzedaż artykułów takich jak wózki, łóżeczka i materace, kołyski oraz wiele innych - szczegóły wkrótce na naszej stronie.

Co nas wyróżnia?

* terminowość i szybkość dostaw
* usługa door-to-door
* organizacja dostaw i odbiorów na najwyższym poziomie
* miła i profesjonalna obsługa klienta
* brak zbędnych formalności
* dla stałych klientów rabaty
* ubezpieczenie w cenie przesyłki
* możliwość wykupienia dodatkowego ubezpieczenia dla przesyłek o dużej wartości (patrz zakładka cennik)
* dostępnośc naszych kurierów przez większą część dnia, 7 dni w tygodniu
* możliwość indywidualnej negocjacji ceny
* profesjonalne przygotowanie przestrzeni ładunkowej auta dla ładunku o trudnym ułożeniu i rozmieszczeniu ze względu na gabaryty, kształty i kruchość
* możliwość zamówienia kuriera w terminie innym niż stanowi terminarz - dotyczy to głównie dużych ładunków i przeprowadzek

KONTAKT IRLANDIA:
TELEFONY CZYNNE 7 DNI W TYGODNIU
+353 86 22 00 765
+353 87 78 46 551
KONTAKT POLSKA
TELEFON CZYNNY 6 DNI W TYGODNIU
+48 79 8[url=www.hktransport.com.pl]0 95 950
GG: 3836726
Email : hkt[sonda=]
[/sonda]ransport@wp.pl
www.hktranspo[/b]rt.com.pl
lub
www.hktransport.eu
Obserwuj wątek
    • 098d123 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 18.12.10, 15:24
      Ta pseudo firma kurierska hk to porażka.Ich dewizą nie jest szybkość i cena tylko.Chcesz mieć paczkę przywież ją sobie sam!Nie dość ,że nie dowieżli mi paczki na czas,mało tego w ogóle jej nie odebrali od swoich podwykonawców,to na koniec dzwoniąc do nich i pytając gdzie jest moja przesyłka usłyszałam,że oni nie wiedzą.I wcale nie mają niskich cen.Po tej przykrej sytuacji podzwoniłam po innych firmach kurierskich i o dziwo znalazłam tańsze a p.Norbi przekonywał mnie ,że są najtańsi i najlepsi!!Żal p.Norbi ,że tak pan okłamuje swoich klientów!!I jeszcze jedno odpisał pan na posta waszej klientki,gdzie pisał pan,że jest ona czarną owcą w gronie waszych klientów.Więcej pokory prawda w oczy zakolała ,że aż musiał pan obrażać tą kobietę?!Więcej pokory i nie życzę powodzenia!!!
      • 11975jacek Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 07.12.11, 22:38
        TA PSEUDO FIRMA KURIERSKA TO PORAZKA - TRAFNIE POWIEDZIANE. FIRMA KOSZMARNA !!!! MIALEM Z TA FIRMA 1 RAZ DO CZYNIENIA I WIECEJ Z NIMI MIEC DO CZYNIENIA NIE CHCE. CI DWAJ PANOWIE PIOTR I NORBERT TO CWANIACY - LAJADACY. ODRADZAM KAZDEMU KTO NIE LUBI PROBLEMOW !!!!!!!! ABSOLUTNY KOSZMAR TA PSEUDO FIRMA. ROBIA WIELKA LASKE ZE IM SIE PLACI ZA PACZKI, NAJLEPIEJ JAKBY KAZDY KLIENT PLACIL I SAM PACZKI DO POSLKI WOZIL. ODRADZAM TE FIRME HK, ODRADZAM I JESZCZE RAZ ODRADZAM !!!!! MOGE POWIEDZIEC ZE SKROT HK OZNACZA H-HAMSTWO (CHAMSTWO) I K- BRAK KULTURY. NIGDY WIECEJ TYCH PANOW NA OCZY WIDZIEC NIE CHCE ANI NIE CHCE O NICH SLYSZEC !!!!!! ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • doominika_11 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 14.04.12, 15:57
        Nasza firma dowiezie każdą przesyłkę na czas – jesteśmy szybcy i solidni. Dodatkowo oferujemy pomoc w przeprowadzkach, przewóz przesyłek gabarytowych oraz transport nietypowych towarów i przedmiotów. KONTAKT IRLANDIA: +353 85 216 09 94
        +353 85 216 09 95 KONTAKT POLSKA: +48 883 418 810 kontakt@eukurier.pl
    • 098d123 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 09.01.11, 11:59
      Minął miesiąc a ja nadal czekam na paczkę wysłaną firma hk.Już zgłosiłam sprawę na gardę i byłam u prawnika,więc spotkamy się w sądzie.Nie jestem mściwa,ale za to jak p.Norbert mnie potraktował(nie odbierał moich telefonów a na końcu mi pojechał tekstem uperdliwa suka),nie mam wyjścia.Paczki jak nie było tak nie ma!!A p.Norbert siedzi sobie spokojnie w domku i śmieje się ze wszystkich naiwnych,którzy zdecydowali się wysłać paczkę z ich firmą!!!
      • kwiatuszek22_3 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 14.01.11, 23:22
        wielokrotnie korzystalam z usług firmy hk transport i zawsze było super, nie moge zgodzic sie z pania z ostatniego posta, prawie regularnie co 2 tygodnie wysyłam paczki i nigdy nie miałam zadnych problemów, moim zdaniem negatywna opinia z poprzedniego posta calkowicie mija sie z prawda, dodam ze firma musi sie cieszyc ogramna popularnoscia gdyz czesto jest problem ze zmieszczeniem mojej paczki a paczki dochodzily ekspresowo !!!!!!!!!!!!!
        • 098d123 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 16.01.11, 22:48
          To może się pani tylko cieszyć,z przykrością stwierdzam,że nie jest to tylko moja opinia.Parę osób z mojej miejscowości korzystało z usług tej firmy i niestety nikt nie ma dobrego zdania:(A to,że ma pani problem ze zmieszczeniem swojej paczki nie wynika z tego ,że panowie mają tak dużo zamówień tylko pewnie tak mało,że muszą odwlekać wyjazd do Pl.,aż uzbierają odpowiednią ilość ,żeby im się opłacało jechać.
          • karolsmuciak222 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 07.12.11, 22:50
            A JA KORZYSTALEM Z TEJ FIRMY RAZ I JUZ WIECEJ NIE BEDE. NIE POLECAM NIKOMU ! JA TE FIRME ODRADZAM ! TYCH DWOCH PANOW TO CWANIAKI. MAM NADZIEJE ZE KTOREGOS DNIA TYCH LAJDAKOW KTOS WEZMIE DO SADU I PUSCI ICH Z TORBAMI. BURAKI I OSZUSCI !
      • leomessini Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 09.09.11, 16:52
        Wśród negatywnych wpisów ja polecam HDS Transport i p.Pawła, zawsze z uśmiechem :)
        www.hadees.eu
        • sarunia007 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 07.12.11, 22:20
          FIRMA TRANSPORTOWA HK JEST JEDNYM KOSZMARNA. PAN PIOTR I PAN NORBERT TO POWINNI BUTY CZYSCIC A NIE TRASPORTEM SIE ZAJMOWAC. USLUGI TEJ FIRMY POLEGAJA NA : ZAPLACENIU ZA USLUGE Z GORY...A OPOZNIEJ CZLOWIEKU MARTW SIE SAM O SWOJE PACZUSZKI. PANOWIE UPRZEJOSCIA NIE GRZESZA, WRECZ PRZECIWNIE : SA CHAMSCY. JA USLYSZALAM OD PANA PIOTRA : TO ZE PANI ZAPLACILA ZA PACZKI 80 euro NIE ZANCZY ZE BEDZIEMY CI W DUPE BEZ WAZEKINY WCHODZIC. FORMULARZ WYPELINILAM ON LINE, Z GORY ZAPLACILAM ZA 2 PACZKI, A PO PACZKE PRZYJECHAL NIEPRZYGOTOWANY PAJC ALE PO JEDNA, NA MOJE SZCZESCIE CHLOPAK MA GLOWE NA KARKU I WOGOLE PACZKI NIE ODDAL. ODRADZAM KORZYSTANIE Z JAKICHKOLWIEK USLUG TEJ FIRMY. ABSURDALNIE CHAMSCY. MYSLA ZE MOGA KLIENOWI POWIEDZIEC CO CHCA I JAK CHCA !!!
          • wokas0 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 04.02.12, 15:37
            Jeśli chodzi o Firmy kurierskie w Irlandii to polecam dwa serwisy www.irlandia.biz.pl i www.firmy.ie znajdziecie tam kilka ofert od firm przewożących towary z irlandii, angliii i polski
        • rosen7 Re: Hk Transport Paczki Irlandia-Polska-Irlandia 21.12.15, 21:50
          zupełnie nie zgodzę się z tym poleceniem - nieodpowiedzialny , paczki nie dostarczył a pieniądze owszem przyjął -wstyd paniePawle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka