Dodaj do ulubionych

Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczyka?:)

26.07.11, 14:48
Za rok chajtam sie z moim iryskiem i zastanawiam sie czy jest moze ktos tutaj w podobnej sytuacji...? Moze moglibysmy powymieniac sie wskazowkami :)
Obserwuj wątek
    • lled Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 03.08.11, 20:12
      Polskie dziewczyny nie musza szukac daleko aby znalezc swojego alkoholika. Zazwyczaj maja takich z polandii.
      • ta-lala Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 05.08.11, 13:40
        No i po cholere komu taki komentarz?
        • barosob Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 08.08.11, 15:55
          Zawisc przemowila, hehe. Zycie Ci udanego weseliska i udanego zycia razem!
          • ta-lala Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 09.08.11, 11:51
            Widze ze sa jeszcze normalni ludzie na forum.. Dzieki :)
            • onaaa_88 Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 12.08.11, 20:01
              gratki gratki :)
    • u_nasz_w_londynie Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 12.09.11, 22:54
      ta-lala napisała:

> Za rok chajtam sie z moim iryskiem i zastanawiam sie czy jest moze ktos tutaj w
      > podobnej sytuacji...? Moze moglibysmy powymieniac sie wskazowkami :)
      Ja wprawdzie nie wychodze za Irlandczyka,ale napewno bedzie chodzilo o to cos miedzy duzymi palcami.
    • esti11 Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 22.10.11, 02:15
      ja co prawda nie wychodzę za mojego irysa, ale jesteśmy razem 6,5 roku, no i mamy dziecko razem; co chciałabyś wiedzieć konkretnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka