ta-lala 26.07.11, 14:48 Za rok chajtam sie z moim iryskiem i zastanawiam sie czy jest moze ktos tutaj w podobnej sytuacji...? Moze moglibysmy powymieniac sie wskazowkami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lled Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 03.08.11, 20:12 Polskie dziewczyny nie musza szukac daleko aby znalezc swojego alkoholika. Zazwyczaj maja takich z polandii. Odpowiedz Link Zgłoś
ta-lala Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 05.08.11, 13:40 No i po cholere komu taki komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
barosob Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 08.08.11, 15:55 Zawisc przemowila, hehe. Zycie Ci udanego weseliska i udanego zycia razem! Odpowiedz Link Zgłoś
ta-lala Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 09.08.11, 11:51 Widze ze sa jeszcze normalni ludzie na forum.. Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
onaaa_88 Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 12.08.11, 20:01 gratki gratki :) Odpowiedz Link Zgłoś
u_nasz_w_londynie Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 12.09.11, 22:54 ta-lala napisała: > Za rok chajtam sie z moim iryskiem i zastanawiam sie czy jest moze ktos tutaj w > podobnej sytuacji...? Moze moglibysmy powymieniac sie wskazowkami :) Ja wprawdzie nie wychodze za Irlandczyka,ale napewno bedzie chodzilo o to cos miedzy duzymi palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
esti11 Re: Jest tu ktos kto wychodzi za maz za irlandczy 22.10.11, 02:15 ja co prawda nie wychodzę za mojego irysa, ale jesteśmy razem 6,5 roku, no i mamy dziecko razem; co chciałabyś wiedzieć konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś