Dodaj do ulubionych

Jakie produkty z lat 90-tych których już nie ma

08.07.10, 00:13
chcielibyście aby znowu były dostępne w Polsce?
Ja -dezodoranty Impuls.
Bardzo ładnie pachniały (mój ulubiony był taki jasnozielony o cytrynowym
zapachu,a potem jeszcze Impuls Spice,reklamowany przez Spicetki).
Nie wiem czemu przestano je produkować.
Ładnie pachniały też szampony Ultra Doux.
Obserwuj wątek
    • azjak Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 11.07.10, 17:48
      Dezodoranty Impulse można jeszcze spotkać! Wyglądają jako żywo jak tamte z lat
      '90 (charakterystyczna czcionka). Widziałam kilka m-cy temu taki w
      ciemnoczerwonym (bordowym?) opakowaniu, to był dość mocny, ostry zapach, jeśli
      dobrze pamiętam smile
      • gazeta_mi_placi Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 11.07.10, 22:03
        Serio? W Polsce?
        Ja nigdzie ich nie widziałam od wielu lat.
        Ani w zwykłych marketach,ani w Rossmanie ani w Sephorze czy Dauglasie,nigdzie..
        Gdzie je widziałaś?
        • raduszek Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 13.07.10, 19:30
          Impulse czerwony La Pantera i brazowy Magic Moschus....widzialem w kiosku ruchu
          w Waszawie na ul Walbrzyskiej przy stacji Sluzew..,maja tez perfumy Kobako i
          Evansion od Bourjois.ah co za wspomnienia...
          • gazeta_mi_placi Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 14.07.10, 22:49
            Czyli moich ulubionych i tak nie ma wink
        • azjak Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 16.07.10, 00:23
          Impulse był kiedy o Rossmannach nikt w Polsce nie słyszał smile Dziwnym byłoby,
          gdyby nagle można było go spotkać na pólkach tej sieci. Ja również widziałam go
          po prostu w kiosku tzw. Ruchu (BTW ta pospolita nazwa też się chyba z lat`90 lub
          wcześniejszych zachowała wink
          • klawiatura_zablokowana Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 31.05.11, 13:19
            Ech, a ja pamiętam otwarcie Rossmana w Łodzi smile Bo rozdawali baloniki ;P
    • yamakaschi Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 16.07.10, 09:20
      zapachy Vanilla Fields i Wild Musk - jak dla mnie boskie smile
      • clio1979 Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 20.02.11, 18:11
        Tak Vanilla Fields i Chipie smile
        Szampon Vidal Sasoon Wash&Go.
        Czarne mydło Camay Chic.
        Zupki chińskie Choice
        Taco Bell smile
        Czekolada Dove
        • lizzy1 Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 17.06.11, 19:12
          Żeby kupić mydła Camay, wystarczy wypuścić się do naszych południowych sąsiadów. Znaczy się do Czechów. Będąc tam 2 lata temu w ichniej Billi zrobiłam sobie dość pokaźny zapas smile
    • nadia_m Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 18.02.11, 15:45
      to w Polsce nie ma szamponow ultra doux? We Wloszech sa, ale oprocz tego, ze ladnie pachna raczej nie sa rewelacyjne
      • gazeta_mi_placi Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 19.02.11, 15:35
        To prawda, główną zaletą był zapach.
      • wildcat_x1 Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 03.03.11, 14:16
        Są w Polsce,ale teraz nazywają się Garnier(szampony Ultra Doux)Kremy Oil of Olaz nazywają się teraz Olay
        • donmari-2 Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 15.03.11, 19:20
          Kocie języczki z Goplany
          • hankaskakanka Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 29.05.11, 16:05
            perfumy Masumi od Coty, tez dawno nie widziałam
      • audi Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 21.09.12, 09:16
        szampony już się nazywają ultra douxsmile
        trafiłam na to forum,bo zatęskniłam za smakiem zupek Choice, może ktoś widział?

--
        • gazeta_mi_placi Re: Jakie produkty z lat 90-tych których już nie 29.09.12, 01:31
          Nie spotkałam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka