alekxandra123 20.09.12, 19:28 DZIEWCZYNY jakiego lekarza z Poznania polecacie jeśli chodzi o usuniecie mięśniaka podśluzówkowego ?? pilnie poszukuję..... z góry dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toffix Re: polecany ginekolog mięsniak podśluzówkowy PON 09.10.12, 21:03 Wojciech Kuligowski, na NFZ przyjmuje w artmed na Galla Anonima: www.artmed.poznan.pl/index.php?page=poradnie Gorąco polecam, poszperaj na forum, o moich "przejściach" pisałam. Odpowiedz Link
alekxandra123 Re: polecany ginekolog mięsniak podśluzówkowy PON 09.10.12, 21:46 dzięki, ;) czy mozesz na maila napisac mi jak wyglada ten zabieg ? czy wszystko jest ok u ciebie ? nie odrasta ? no i czy udalo zajsc tobie sie w ciążę? bede wdzieczna bardzo ;) alekxandra123@gazeta.pl Odpowiedz Link
toffix Re: polecany ginekolog mięsniak podśluzówkowy PON 11.10.12, 11:13 Zaszłam w ciążę, mam boską córkę. Poszperaj na tym forum, kiedyś pisałam o tym. Sam zabieg jest spoko, lekka narkoza, trwa krótko, w szpitalu jesteś 2 -3 dni, później 2 tygodnie zwolnienia. Ale do tego kwalifikują się mięśniaki nieduże. Polecam tego doktora bo wiem, ze robi wszystko, zeby wyleczyć z jak najmniejszymi stratami. Wiem, ze zawdzięczam mu to, że jestem mamą. Piszą o nim różne straszne rzeczy i faktem jest, ze nie jest najmilszy w obejściu. Ale ja zawsze dla niego jestem miła to i on dla mnie. Możesz być spokojna, że zrobi wszystko co można. Ciążę też mi prowadził... I ani złotówki za nic nie zapłaciłam. Odpowiedz Link
alekxandra123 Re: polecany ginekolog mięsniak podśluzówkowy PON 27.11.12, 00:38 toffix jestem po, czy mozesz mi napisac jak dlugo krwawiłas po histeroskopii ? jak wyglądają twoje @ czy są obfite ? naczytałam sie ze dziewczyny mają bardzo obfite... pozdrawiam Odpowiedz Link
toffix Re: polecany ginekolog mięsniak podśluzówkowy PON 07.12.12, 11:50 wow, a gdzie miałaś? Nie pamiętam ile krwawiłam. Ale nie trwało to długo - pamiętam, ze krócej niż po zabiegu w Klinice Promienistej. Miesiaczki nie były obfite. Były duuużo mniej obfite niż za czasów mięśniaka. Odpowiedz Link
edytanoculak Re: polecany ginekolog mięsniak podśluzówkowy PON 27.11.12, 22:44 Moja droga poczytaj jakie sa problemy po usuwaniu mięśniaków potem usuwaj!!!!!Ja byłam pierwszy raz na badaniu u ginekologa w trzecim miesiącu ciąży z mężem by potwierdzić.Zawsze mam męża podczas każdego badania zabiegu czy porodach przy sobie bo intymność należy do męża a nie do ginekologa.Dlatego mam prawo do obecności męża podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu poza znieczuleniem całkowitym i epidemią ogłoszoną w placówce nie wymysłem niedouczonego personelu medycznego gdy wyrzucą osobę bliską może dojść do wysokiego odszkodowania dla pacjentki.Ust 2008 r art 21 Prawa Pacjenta o obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów.Dlaczego ryzykując wypłatą odszkodowania wyrzuca się osobę bliską?Dlaczego miała bym się wstydzić męża podczas badania czy zabiegu chować go za parawan skoro decyduje Pacjent o obecności osoby bliskiej!!!. Ginekolog zalecił ostatnio na endometrium i mięśniaki leczenie O. Bonifratrzy są skuteczni obyło się bez operacji bo mąż prosił u ginekologa inne leczenie poza usuwaniem macicy i jajników udało się dlatego powinno się mieć osobę bliska podczas badań przy sobie!!! Odpowiedz Link
toffix Re: polecany ginekolog mięsniak podśluzówkowy PON 07.12.12, 11:55 Sorry, możesz powiedzieć, o co Ci chodzi? Bo ja nic nie rozumiem. Odpowiedz Link