Dodaj do ulubionych

Jakiego lekarza i jaki szpital polecacie ???????

23.06.07, 16:55
Witam Was serdecznie
Mnie również czeka operacja usunięcia mięśniaków (11 cm). To co słyszałam od
lekarzy to to, że taką operację powinna przeprowadzić osoba mająca "delikatne
dłonie". Ja chodzę do prof. Sawickiego, może któraś z Was miała z nim
styczność i mogła coś więcej napisać. Skierowanie dostałam od niego do
szpitala Bródnowskiego (tam przyjmuje)i znów chciałabym poznać Waszą opinię na
temat tego szpitala.
Piszcie kogo polecacie i jaki szpital, jest to bardzo ważne ( gdyż takiej
osobie podczas operacji trzeba ufać i wierzyć, że przeprowadzi operacje
oszczędzającą a nie wytnie wszystkiego !!!!!)
Pozdrawiam WAS
Obserwuj wątek
    • alicja632 Re: Jakiego lekarza i jaki szpital polecacie ???? 26.06.07, 12:11
      I mnie to czeka! mam skierowanie do szpitala ale od czego zacząć , nie mam
      znajomego lekarza w żadnym szpitalu!!
    • nadzieja74 Re: Jakiego lekarza i jaki szpital polecacie ???? 26.06.07, 22:25
      Jesli we Wroclawiu, to ja polece genialnego gina-chirurga, ktory uratowal moja
      macice p. prof. Karmowskiego. Przyjmuje i prywatnie i na klinikach na
      Chalubinskiego.
      • julahula Re: Jakiego lekarza i jaki szpital polecacie ???? 27.06.07, 00:06
        Chodzi o szpital w Warszawie
        Ja byłam prywatnie ( z polecenia). Mój ginekolog pracuje również w szpitalu
        Bródnowskim i dlatego tam się wybieram.
        Tydzień temu w piątek miałam iść do szpitala, tak wcześniej uzgodniłam z
        lekarzem. Poszłam ze wszystkimi badaniami no i oczywiście z USG a tu STRAJK
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( a dokładniej strajk anestozjologów) Nie przyjęto mnie bo
        stwierdzono, że mięśniaki nie zagrażają mojemu życiu i są już tak duże (11 cm),
        że można czekać. Ile czasu mam czekać? - nie uzyskałam odpowiedzi.
        Nie wiem co robić? Czekać czy szukać innego lekarza. Słyszałam, że na Karowej
        normalnie operacje robią.
        Jeszcze raz ponawiam pytanie, czy któraś z was miała tam przeprowadzaną operacje.
        Pozdrawiam WAS
    • balbina11 Re: Jakiego lekarza i jaki szpital polecacie ???? 25.07.07, 19:55
      W maju (31-go) usuwałam mięśniaki (duże) na Inflanckiej w Warszawie. Polecam dr
      Sławomira Sikorę. Mimo strajków wszystko było ok. Teraz czuję się już dobrze.
      • ewa1611 Re: Jakiego lekarza i jaki szpital polecacie ???? 26.07.07, 20:40
        3VII pomimo przystąpienia do stajku głodowego w Centum Zdrowia Matki Polki w
        Łodzi przyjęto mnie na oddz. gin.operacyjnej i endoskopowej. Mój "gluś" miał
        prawie 14-15 cm średnicy, szybko rósł (weryfikacja poprzednich
        badań),przygotowano mnie,że to sarkoma.Jednak po serii badań wiedzieli,ze to
        nie jest złośliwe. Operował mnie prof. Malinowski,macicę mam zachowaną,choć
        inni lekarze nie dawali mi dotychczas takiej nadzieji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka