Gość: oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 08:57 ...Men,bo tamten wątek jest juz za długi dzien dobry,Zdradzony, miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oona Re: No to chodż tutaj..... 15.05.02, 09:20 a w ogóle co my tu jeszcze robimy,na tym paskudnym erotycznym??:(( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 10:11 na ten wątek !:) To na forum "ogród i rośliny", biologia czy rowery ?? speszoona Oona tym forum, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 10:16 moze"Krakow"?,takie piekne miasto:) wcale niespeszoona Oona:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 10:34 forum "czas wolny" ?:)) to może jeszcze nie najedzoona, albo nie nakarmioona z ranka ?:)) i dlatego zła w meilu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:01 dobrze,ze nie na"o zdrowiu i wychowaniu dzieci":) tak to jest jak sie Skorpionce nadepnie na odcisk z samego rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 11:18 Gość portalu: oona napisał(a): > dobrze,ze nie na"o zdrowiu i wychowaniu dzieci":)GŁODNEMU(EJ) CHLEB NA MYŚLI ?:) > > tak to jest jak sie Skorpionce nadepnie na odcisk > z samego rana:) ROBISZ (W MEILU) Z IGŁY WIDŁY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:22 nie!!!!:) po prostu szybko się uczę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 11:23 Gość portalu: oona napisał(a): ZA PÓŹNO, SŁOWO SIĘ RZEKŁO, UNECZKA U .., MENIKA BOKU :)) > nie!!!!:) > > po prostu szybko się uczę:)) CZEGO, HĘ ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:30 Uneczka matką-Polką??:) czego? moze nie rozwijajmy tematu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 11:33 Gość portalu: oona napisał(a): > Uneczka matką-Polką??:) ZNOWU GŁODNEJ CHLEBEK NA MYŚLI :)) > > czego? > moze nie rozwijajmy tematu:))o.k. - TA MŁODZIEZ ZAWSZE SZYBKO SIEM UCZY TEGO, CO BE :)) P.S.: NA FORUM kOBIETA SĄ FAJNE PODFORA: dietetyka, kuchnie świata, "być kobietą- feminizm i równouprawnienie"-brrrrrrrrrrr, wrrrrrrrrrrrrr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:36 dobrze,ze podforum"prasowanie"nie ma:))ufff Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 11:49 zaraz moge poprosić na innym forum, co by Mass założyła ciekawe i inspirujące Uneczkę podforum :)) p.s.: zaraz znikam na pare godzinek - zacznij czytać "kuchnie świata" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:53 he,ja Ci moge kuchnię nie z tego swiata od ręki wprowadzić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:55 tzn.np. przypalona woda, jajka"na twardo"na miekko,itp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 11:58 zamiast przypalonej wole rozpalooną .., do czerwoności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 11:58 Gość portalu: oona napisał(a): > he,ja Ci moge kuchnię > nie z tego swiata od ręki wprowadzić:))) i znowu wracamy do fantazji seksualno-gastronomicznych, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:04 ciiiii chociaz...przeciez to erotyczne!:) rozpal oona :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 12:07 Gość portalu: oona napisał(a): > ciiiii > chociaz...przeciez to erotyczne!:) > > rozpal-IĆ MAM > oona -ą ?:))) > :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:08 co za pojętne dziecko:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 12:11 Odpowiednio najpierw namaścić, a potem niech stopniowo (2 dni i dwie noce) mięknie (kruszeje) Oona ?:)) p.s.: na słodko czy pikantnie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:16 mnie pytasz?? nie bede Ci dawała instrukcji obsługi do siebie, nie ma lekko:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 12:23 No co Ty !!!!!!!! To może taka podpowiedź pół na pół ?:) Mam zacząć namaszczać woonościami już teraz (wirtualnie i fonikowo) co by odpowiednio Oona skruszała prze 48 godzin ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:39 ale chyba nie tak publicznie?:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 12:41 znowu speszoona czy zawstydzoona ?:)) No dobra, to ma być (nie)publicznie ? To w zamian, jak wrócę za 1-2 godzinki, chcę mieć na meilu TĘ instrukcje obsługi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:55 nie jestem ekshibi-:) mówiłam,że nie ma lekko i jeszcze dodam-wszystko jest trudne nim stanie sie proste, czy jakos tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 14:38 Gość portalu: oona napisał(a): > nie jestem ekshibi-:) > > mówiłam,że nie ma lekko > i jeszcze dodam-wszystko jest trudne > nim stanie sie proste, NIOOO, TU AKURAT TRAFIŁAS IDEALNIE NAWET ZGODNIE Z NAZWA FORUM:))) > czy jakos tak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:53 zawsze trafiam idealnie, powiem skromnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 14:56 Fiu, fiu - juz jestem BARDZO dumny !!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:02 z czego??o sobie mówiłam chyba kontakt z czarrrrną panterrrrą Cie troche za bardzo rozkojarzył:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:04 No z tego Twojego wyboru :) p.s.: przecież C.P. tylko zagadnąłęm, a nie kokietuje jej codziennie ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:06 eeee,napisałam w @,ze mam zły humor i sie czepiam booo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:19 czyzbys pracował??? czy profilaktycznie mnie unikasz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:25 pracuję, to dziwne ? Czytałem meile,o.k. :) p.s.: zapomniałem dodać, że nietylko codziennie ale przez miesiąc minimum nie kokietuję C.P. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:26 ja tylko rozmawiam a nie kokietuje:( :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:32 tiaaaaaaaaaak:) p.s.: miałaś gdzieś iść, a poza tym coś normalnego do jedzonka kupić :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:34 O.K. - jutro w dzień będę miał trochę luzu to też tylko porozmawiam, oki ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:34 zaraz pojde:) spróbuje,ale nie obiecuje:))- pomidory?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:36 Co chcesz, truskaweczki ?:) Gość portalu: oona napisał(a): > zaraz pojde:) > > spróbuje,ale nie obiecuje:))- > pomidory?:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:38 w jogurcie truskawkowym,kompromis??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:42 ABSOLUTNIE NIE !!!!! Bo se jutro pokokietuje ups., porozmawiam na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:43 jogurty w ogóle zabronione??:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:46 Ty, Malutka drażnisz siem ?:))) Wiesz, o co chodzi :) Wracam zaraz do pracy, żeby nadrobić jutrzejsze lenistwo na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:48 no wiem:) ok:) juz ide Tam i do warzywniaka tez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 15.05.02, 17:53 yhm :) A ja profilaktycznie wracam do pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 07:37 ja tez powróciłam,jak co rano, dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 16.05.02, 08:30 Ja też, ale dopiero sie rozkręcam przed pójściem na drugi wątek :) Zajrzyj na poczte - i siem nie bój zajrzeć :) dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 09:00 :))))))))))))))))) o jezzzzu, sama sie przestraszyłam jak przeczytałam@,a co dopiero Ty,biedaku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... 16.05.02, 09:02 Biorę od wczoraj kropelki antystresujące:))) p.s.: prawda ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj.....no dobra, raz wejdę ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 09:34 zawsze możemy się porzucić,jak sie tak stresujesz:)) prawda?mnie nie pytaj...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ hmm...., noc, pociemniało, burza ..... 16.05.02, 09:55 :))) "Ciemna noc, silny deszcz bębniący o szybę i przecinające niebo pioruny. Nagie ciała kochanków splecione, utulone blisko siebie. Seks namiętny i ostry. Błyskawice oświetlające twarze w ekstazie, głosy uniesienia ginące w grzmotach i strugach deszczu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: hmm...., noc, pociemniało, burza ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:04 ??? co Ci tak wyobraznia ostatnio pracuje?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: hmm...., noc, pociemniało, burza ..... 16.05.02, 10:11 A to źle ?:) A nie wiesz dlaczego ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: hmm...., noc, pociemniało, burza ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:18 mój seksapil tak na Ciebie inspirująco działa?.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: hmm...., noc, pociemniało, burza ..... 16.05.02, 10:22 yhm :) A rzęski Uneczce w tej chwili falują ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: hmm...., noc, pociemniało, burza ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:25 nie odpowiem:)) ..a jakieś pół godzinki temu usłyszałam komplement od kogos, że ponętnie wyglądam:))))) i wcale nie mam miniówy i dekoltu do pępka,nio!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: hmm...., noc, pociemniało, burza ..... 16.05.02, 10:35 A źrenice oczek raz sie zwężają, raz rozszerzaja a raz błyskaja do monitorka ?- tez Uneczka nie odpowie ?:)) p.s.: bo zaraz bedę zazdrosny ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 11:23 "chyba nie" było w piosence:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 12:24 kadzidełek sie nawachałes?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 16.05.02, 12:32 Jeszcze nie .., dzisiaj :)) tym razem przypomniałem sobie coś z mistrzów taoizmu: "ogromny ptak w locie nad czarnymi falami morza" - zgadnij co to i jak ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 12:35 pewnie bym zgadła! ale mam troche zamieszania w pracy i nie moge sie skupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 16.05.02, 12:40 lub jedwabnik zwijający kokon - to też mistrzowie taoizmu :))) p.s.: straszne to zamieszanie, czy podobne jak wczoraj ?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 12:45 nie,nie,nic strasznego,spokojnie jest, tylko troche wiecej pracy,bo sie cos ruszyło,chyba w zwiazku z wczorajszymi wydarzeniami:) no to co jeszcze?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 16.05.02, 12:56 Oj, bo będzie za mało czasu na wyjasnienie tych wszystkich tajemnic mistrzów taoizmu :)) uciekam chwilowo ochłonąc na świeżym powietrzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 13:02 ochłoń,ochłoń boś sie strasznie dziś rozerotyzował:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 16.05.02, 15:12 to z braku .., albo ze względu na zbliżający sie łikend :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 15:19 aha,masz jakies erotyczne plany?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 16.05.02, 15:21 No takie turystyczno-krajoznawcze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 08:07 hm,to tak jak ja:)) mozemy przypadkiem spotkamy sie gdzies w Polsce,na szlaku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 17.05.02, 09:26 E tam, ja tam preferuję dalsze trasy .. Tam gdzie cieplutkie morze i ...ciemne, hoże :)) dzień dobry tym razem pisany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 09:30 straszysz mnie?? przeciez rano żartowałam, moje Ty ulubione ...ko:)) dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 17.05.02, 10:12 No przecież ja też żartuję :)) "..ko" - yyy ?:)) Ty Moja ulubiona ...nko :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:18 nio:)* Tyyyy dobrze wiesz co, ...i bój się!:))) yyyyyy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 17.05.02, 10:31 brrrrrrrrrr, boje się już, ale nie wiem jeszcze akurat ?:)) Nie wiem .. w temacie "..ko" ?:)) też nie powiem, i tez sie bój :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:01 nio,na m sie zaczyna:)) chyba wiem,na c? sie nie boje!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 17.05.02, 11:47 Nadal nie zgadłem :) Nie na C ale chiba wiem o czym myślałaś :) Odważna dziewczynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:51 naprawde? no,to to,o co sie rano niby obraziłes:)) to juz nie wiem:) czy odwazna-to sie okaże...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy te oczy mogą kłamać ........ 17.05.02, 11:55 Gość portalu: oona napisał(a): > naprawde? > no,to to,o co sie rano niby obraziłes:)) Przecież się nie obraziłem, wczoraj wieczorkiem tez nie - eeeee, takie tam cosik innego małego :) > > > > > > > > > to juz nie wiem:) > czy odwazna-to sie okaże...:)) Bój się Dziewczynko - może boga, może przeznaczenia ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 15.05.02, 15:01 A w ogóle rano zapomniałem sie zapytać, co mi dasz jak wejdę na ten wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:04 przepadło!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 15.05.02, 17:02 phi, sam odbiorę w odpowiednim czasie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:07 dobrze,dostaniesz buzi,w czółko:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 15.05.02, 17:25 p.s.: zapomniałem dodać, że nietylko sam odbiorę, ale i sam wybiorę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:27 no to chyba sie boje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:36 ...te Twoje FANTAZJE:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 15.05.02, 17:40 Złe były ostatnio ?:)) te moje fantazjowania oczywiście tylko wirtualne ..:)) No dobra, to nie będzie ciągu dalszego fantazji, a już myslałem o czymś nowym w stylu s/g :( :)) ni maaaaaaaaa - wykreślam z pamięci !!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:42 s/g???co to???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:42 chyba juz wiem,ufff:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 15.05.02, 17:44 a o czym ja pisałem ? Bo już zapomniałem !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:46 masz szczescie,ze tamten watek mi sie nie chciał otworzyc i NIE WIDZIAŁAM Twoich ostatnich wpisów:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 15.05.02, 17:51 zapomniałem otamtych wpisach, pójde se przypomnieć :)) p.s.: chodzi Ci o to, co było na reklamówce pewnej ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:55 to ja juz lepiej pójde bo zaczynasz znów FANTAZJOWAC:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 07:39 ale teraz chyba z kolei za wczesnie, cio???:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 08:31 A cio, nudzisz sie ? Chcesz tak od ranka ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:02 wychodze zaraz, musze jeszcze pare spraw załatwic, bede w domu pewnie ok.20 albo troszke póżniej:)* Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:05 OKI, JA SIE BIORĘ ZA PRACĘ - ZADZWOŃ JAK BĘDZIESZ :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:10 jesli znowu Twoja komoreczka nie bedzie głupiała... JA NAPRAWDE WCZORAJ DZWONIŁAM!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:11 No dobra, cicho - wierzę :) No to zmykaj, ja siedze do późna w pracy, idę teraz tylko cos zjeść :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:15 :))*** aha,wierzysz... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:19 wiem,ale nie powiem:))** tak!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:21 :)* - to teraz niżej, tez wiesz ? Ale to miało byc za karę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:23 niooooooo.....:) (dobrze,ze jestesmy na erotycznym,to nas nie zbanują:) jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:26 To wracam teraz z tymi dwoma **, czy dalej jeden * ?:) A jak bedzie tak z przyjemności tylko to bardziej bedziesz sie cieszyć ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:29 ....... (mówić nie moge z wrazenia:)) zobaczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:32 Naraz w dwa miejsca nie moge !!!!!!! ** * * ************************** uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, cholera dzisiaj czwartek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:34 .................. .................. .............!!!!! :) JUŻ!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:36 _______________________________________________ _________________________________________________ p.s.: to te gwiazdki (całuski) w jednym miejscu tak wyszły na ekranie monitorka :) marsz do domku, bo siem rozkojarzam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:38 uhmmmmmm,już mmmmmmaszeruje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:39 ___________________ i ssssssssssie nie moga odkleić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:44 ktooo, mmmmmmmmmmmmmmmmy???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:45 no nieeeeeeeee !!!!!!! te moje __________________ od punkciku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:48 mmmmiałammmm na mmmmysli, ze nie mmmmmozemmmmmy sie cos dzis rozstac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:51 a ja mniam(łem), mniam(łem) co innego :)) zmykaj do domku, a po drodze sklepik z witaminkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:52 kruger czy plussss??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 17:58 :(( doooobra,ta sama sałatka warzywna co wczoraj bedzie:( tfu tfu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 16.05.02, 17:59 bieadactwo :)) To jeszcze serek (nie jogurcik) :) p.s.: opakowania zbieraj ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 08:05 a ja,głupia , zwiałam przed dostaniem pozwolenia na serek:(( za grosz zaufania:( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 10:14 A późnie jadę po zakupy do hita i zajrzę na stoisko mięsne: sznycelek czy schabowy ?:)) p.s.: zajrzyj na skrzyneczke, się nie bój :) Zaufanie zaufaniem, ale kontrola musi być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:30 men_ napisał(a): > A późnie jadę po zakupy do hita i zajrzę na stoisko mięsne: sznycelek czy > schabowy ?:)) > ZAJRZYJ KOCHANIE PRZY OKAZJI NA NABIAŁ,WIESZ CO LUBIE NAJBARDZIEJ (nie chodzi mi o mleczko):)) > p.s.: zajrzyj na skrzyneczke, się nie bój :) > W PE CHCESZ ZA TEGO @ ?!?:)) > > > > > Zaufanie zaufaniem, ale kontrola musi być :) ZEBY CI SIEM TYLKO Z CONTROLLINGIEM NIE POMYLIŁO:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 10:35 Gość portalu: oona napisał(a): > ZAJRZYJ KOCHANIE PRZY OKAZJI NA NABIAŁ,WIESZ CO LUBIE NAJBARDZIEJ > (nie chodzi mi o mleczko):)) yyyyyyyyyyy ??, tego nie muszę kupować chiba ?:)) > > W PE CHCESZ ZA TEGO @ ?!?:)) yyyyyyyy, coś się pomyliłem, wysłałem karteczkę zkwiatkami :)) > > > > > ZEBY CI SIEM TYLKO Z CONTROLLINGIEM NIE POMYLIŁO:))z monitoringiem stałym 24- godzinnym, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:49 men_ napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > ZAJRZYJ KOCHANIE PRZY OKAZJI NA NABIAŁ,WIESZ CO LUBIE NAJBARDZIEJ > > (nie chodzi mi o mleczko):)) yyyyyyyyyyy ??, tego nie muszę kupować chiba > ?:)) > > eeeej Ty,o co mnie podejrzewasz??:)) > > W PE CHCESZ ZA TEGO @ ?!?:)) yyyyyyyy, coś się pomyliłem, wysłałem kartecz > kę > zkwiatkami :)) > > > moze komus innemu!:) > > > > > > ZEBY CI SIEM TYLKO Z CONTROLLINGIEM NIE POMYLIŁO:))z monitoringiem stałym > 24- > godzinnym, hę ?:) > nio,cos takiego(prawie)mnie czeka...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 10:54 Gość portalu: oona napisał(a): > eeeej Ty,o co mnie podejrzewasz??:)) No mówię tylko, że chiba to juz mam w lodówce - do gotowania ? :)) moze komus innemu!:) yyyyy, faktycznie, cioci Weronice na imieninki :)) > > > nio,cos takiego(prawie)mnie czeka...:))tradycyjny czy elektroniczny ?:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 10:56 men_ napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > eeeej Ty,o co mnie podejrzewasz??:)) > No mówię tylko, że chiba to juz mam w lodówce - do gotowania ? > :)) moze do kąpania?kozie,plisssss:)) > moze komus innemu!:) yyyyy, faktycznie, cioci Weronice na imieninki :)) > > > > > > nio,cos takiego(prawie)mnie czeka...:))tradycyjny czy elektroniczny ?:) > > > ten srebrny,malutki aparacik..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 11:49 Gość portalu: oona napisał(a): > moze do kąpania?kozie,plisssss:)) A CO, CHCESZ SIĘ JESCZE BARDZIEJ ODMŁODZIĆ ?:) > > > > ten srebrny,malutki aparacik..:)) HMMMM..., KTÓRY ?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 11:53 men_ napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > moze do kąpania?kozie,plisssss:)) > A CO, CHCESZ SIĘ JESCZE BARDZIEJ ODMŁODZIĆ ?:) > moze nie,bo naprawde nie bedziesz sie mógł ze mną na ulicy a tym bardziej w hotelu pokazac:)) > > > > ten srebrny,malutki aparacik..:)) > HMMMM..., KTÓRY ?:))))) > ten ,którym mnie straszysz od kilku dni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 11:57 Nie w hotelu, tylko w może w internacie dla młodzieży uczącej ?:)) Chodzi Ci o ten mały aparacik co czasami dzwoni i wibruje ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:00 no własnie,tam by nas jedynie wpuscili razem, małolacie:)) nio:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:04 musiałabys wcześniej dowód (osobisty) pokazać, jesli juz masz :)) przynajmniej tydzień nie bedziesz sie nudziła i studiowała instrukcje obsługi aparaciku mena, tfu, od mena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:08 a co to takiego??? cos jakby legitymacja szkolna dla dorosłych?:)) moze mniej czasu mi zajmie rozgryzienie jak działa ten aparacik(od)mena:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:15 Tiaaaaaaaak, możesz wtedy robić wszystko, co dorośli :) Cholera, to masz ten dowód czy nie ?:) Ale nie mam instrukcji obsługi, Ucz się malutka, ucz, bo nauka to potęgi(potężny) klucz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:19 juś prawie...:)) bede sie metodą prób i błędów uczyła,no cóz..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:21 Ale co na to pan prokurator, juz nie pilnuje ?:) A nie popsujesz przy tej nauce ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:28 wawa jest duza moze sie nie dowie...:)) najwyzej siem kupi nowy... ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:30 yyyyyyyyyyyy, to już wolałbym 17-latke ...:))) żeby tak mozna było ...:) brrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:33 ble ble ble:(( :)) a cio,coś szwankuje?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:37 hi,hi, hi -chiba opacznie zrozumiałaś :))) Chodziło mi zebys przerobiła legitymacje szkolną - kiedys tak się robiło :))) Nieeee, ale może oddać go na weekend na okresowa konserwacje i przegląd ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:41 aha,to juz nie buczę:)) to wycofac bilecik?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:44 Niooooo :)) Jak kcesz ??????? No dobra oddam na łikend pod opieke w dobre ręce (rączki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:47 :((( to co bedziemy robic? przeciez miałam sie zajmowac rozgryzaniem aparaciku ..tj.rozpracowywaniem go:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:50 No co :((((( Było: oddam pod opiekę w dobre (cudotwórcze) rączki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 12:54 aaaahaaaaa,sie troche rozkojarzyłam:)) w jakies sprytne,młode rączki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No to chodż tutaj..... 17.05.02, 12:59 Niooooooooo :)) Takie Malutkie, nieśmiałe i zawstydzoone łapki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No to chodż tutaj..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:01 delikatne,z paznokietkami malutkimi jak u dziecka?:) Odpowiedz Link Zgłoś