Dodaj do ulubionych

Wtorek u Czarnego Adama :)))

02.07.02, 09:24
Obserwuj wątek
    • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 09:24
      Zaczynamy nowy dzień, kto sie przyłączy? :)))
      • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 09:41
        ja, ale potrzebuję końską dawkę kofeiny :)
      • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 09:42
        hellołłł!!!......kawe i papieroska poprosze:)))))))
        • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 09:54
          Czesc
          Ja tez dziewczyny potrzebuje kawy i papierosa :))
          • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 09:57
            to nie dmuchajcie w moim kierunku, bierne palenie mnie kiedyś zabije :)))
          • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:03
            oj ja tez !ja tez:)!
            • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:04
              Adaś otwórz okno będę dmuchać w okno:))))
              • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:05
                hihihi jeszcze pomysla ze sie w budynku pali:)
                • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:09
                  czarna_pantera2 napisał(a):

> hihihi jeszcze pomysla ze sie w budynku pali:)

no i dobrze strażaki przyjadą z sikawkami he he he he

• czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:11
                    babcia stala na balkonie:) dziadek dolem defilowal:) hihihi
                    • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:13
                      te transparenty.....kwiaty......i chłopcy z orkiestery dętej hehehehe
                      • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:14
                        i my na balkonie:) wielkie cygara w ustach:) hihihi mow mi 'burdelmama'
                        • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:16
                          tak tak madam defilada w tym roku przepiękna :))))))
                          • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:22
                            Dzisiaj swoboda palimy, pijemy wszystko na p, poza pracą :)))
                          • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:30
                            Iwa zrobić jakis masarzyk?:)
                        • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:29

> i my na balkonie:) wielkie cygara w ustach:) hihihi mow mi 'burdelmama'

Czarna Ty burdelmama?:), one sa stare i brzydkie. Ty jeszcze jestes młoda i piekna.

• czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:32
                            hihih milutki:) ciekawe co sie za tym kryje:)
                            • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:36
                              Kryje sie coś :))), powiem Ci na ucho:)
                              • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:47
                                juz od samego mowienia na ucho mam dreszcze:)
                                • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:50
                                  Nawet wiem gdzie :)), czy sie mylę ?:)
                                  • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:54
                                    az tak to widzac!!! z przerazeniem!!!:)
                                    • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:56
                                      Widac czuje na myszce....komputerowej :)))
                                      • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:58
                                        czy to reka ci sie tak spocila , czy....:)
                                        • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:03
                                          To nie pot ja czuje dreszcze ma myszce :))))
                                          • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:19
                                            w takich warunkach nie mozna pracowac!!!!!!
                                            :)
                                            • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:20
                                              Nadal czuję dreszcze na myszce:)))), przestań już :)))
                                              • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:31
                                                ale to jest silniejsze ode mnie:)
                                                • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:51
                                                  Jak tak to idziemy na całosć :)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:01
                                                    prowokator:) wiekszy niz ja, czy to mozliwe!!!?
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:03
                                                    chyba taki jak Ty :))))
        • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 09:55
          Czestujcie sie czym chcecie:)
          • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:04
            piekne lato mamy tego roku...:) to tak przy kawie hihihihi
            • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:16
              a mi właśnie gdzieś uciekła wiosna :)
          • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:06
            A ja ? Co zostało dla mnie ? :)
            • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:07
              adas jest szczodry bierz co chcesz:)
              • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:20
                Bierzcie dziewczyny co chcecie, dzisiaj za darmo:)))
                • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:23
                  truskawki i koktajl truskawkowy :)))
                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:26
                    Prosze bardzo truskawki z koktajlem, czym moge jeszcze słóżyć?:)
                    • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:29
                      łóżkiem i parą ramion, które utulą mnie do snu
                      a krasnoludki niech w tym czasie zajmą się pracą :)))
                      • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:31
                        laelia napisał(a):

> łóżkiem i parą ramion, które utulą mnie do snu
                        > a krasnoludki niech w tym czasie zajmą się pracą :)))

W moich ramionach nie zasniesz :)))

• laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:41
                          Adam zamiast porannej kawy? :)))
                          • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:47
                            To bardzo dobbrze rozbudza i poprawia nastruj:)))
                            • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:51
                              w takim proszę mi wypisać receptę :)
                              • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:55
                                Recepte wręczam własnorecznie :)))
                                • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:24
                                  przynajmniej nie ma kłopotów z realizacją :)
                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:26
                                    laelia napisał(a):

> przynajmniej nie ma kłopotów z realizacją :)

Czy to nie jest najlepszy układ :)))), moge jeszcze cos dołożyć :)))

• laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:36
                                      ekspres do kawy? :)))))))))))
                                      • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:52
                                        Cos dużo lepszego :)))
                                        • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:43
                                          dużo lepsze niż ekspres? coż by to mogło być? :)))
                                          • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:45
                                            Możesz sprawdzić :))))
                                            • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:52
                                              prze tą ciekawość wyląduję w końcu w piekle :)))
                                              • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:55
                                                Raz sie zyje :))), na starość będzie co wspominać :)))
                                                • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:59
                                                  przecież sprawdzę, nie powstrzymam się :)
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 13:01
                                                    To jest prawidłowa odpowiedz :))))
                                                  • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 13:10
                                                    jedyna słuszna? :)
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 13:16
                                                    To zależy z czyjego punktu widzenia i potrzeb. Z mojego tak.
                • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:23
                  no to pójdę "po całości" - nie chcę nic, dziś skromna, wyciszona, zasiądę w
                  miłym towarzystwie. :)
                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:27
                    Rose co Ty dzisiaj tak cicha ?, może Cie trochę rozsmieszyć?
                    • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:34
                      jest mi smutno :(
                      • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:36
                        Jak chcesz przesle Ci cos miłego.
                  • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:35
                    bedziesz dzisiaj cieszyc oczy:)?
                    • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:37
                      Nie pozwolimy na to.
                      • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:38
                        Dobrze, że jesteś, to zrób coś Adaś.
                        • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:40
                          Rose dzieńdoberek...skąd ta smutna minka?.......nie no musimy coś z tym zrobić
                          wysyłam Ci coś na poprawe humoru:))))))......Rose głowa do góry:)))))
                          • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:41
                            Cześć Iwa - niech się stanie jak mówisz :)
                            • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:42
                              Iwa nie możemy do tego dopuscić by Rose była smutna.
                        • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:41
                          Zaraz cos ładnego dostaniesz.
                          • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:44
                            Rose poszło juz do ciebie na @ poczytaj sobie....Adasiu Rose nie moze byc
                            smutna.....gdzie Twe silne męskie ramie......:)))))
                            • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:49
                              Rose chodz do mnie utule Cie, zrobie co chcesz :))
                            • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:50
                              chyba je na chwilkę zajęłam :) ale już zwalniam miejsce
                              i też bym chciała dostać coś miłego :)))
                              • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 10:55
                                kurna adas jak masz cos fajnego to ja tez chce:)
                                • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:01
                                  wszystkie chcemy no!;D
                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:02
                                    Ty Iwa jeszcze nie masz zaraz dostaniesz:)))
                                    • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:13
                                      czarnyadam napisał(a):

> Ty Iwa jeszcze nie masz zaraz dostaniesz:)))

nie mam?....eeeee.....to co ja trzymam w ręku?...hehehehe

• czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:21
                                        iwusia napisał(a):

> czarnyadam napisał(a):
                                        >
                                        > > Ty Iwa jeszcze nie masz zaraz dostaniesz:)))
                                        >
                                        > nie mam?....eeeee.....to co ja trzymam w ręku?...hehehehe

Co trzymasz w reku :?))), mnie nie trzymasz chyba :))))
                                        >

• czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:02
                                  Kurna Czarna przeciez wszystko masz :))))
                              • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:01
                                Jakie chcesz zberezne?:)
                                • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:24
                                  ja chcę straaasnie zbereźne :)
                                  • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:29
                                    o rety wywołałam lawinę :)))
                                    • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:31
                                      Nic to Lealia oby tylko było wesoło.:)
                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:30
                                    Dostaniesz zberezne. moge tez własnoręcznie napisać.:)))
                                    • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:38
                                      napisać coś zbereźnego?
                                      • czarna_pantera2 Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:40
                                        :) jassssne:)
                                        • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 11:53

> :) jassssne:)

Pewnie :))))

• laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:03
                                            trafiłam do siedliska zbereźników, w dodatku dających się łatwo podpuścić :)))))
                                            • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:09
                                              Tu przychodzą same czarne charaktery:))) i zberezieństwo jest nam pisane:)
                                              • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:25
                                                tym lepiej :)
                                                • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:27
                                                  I dotego sami zawodowcy :)))
                                                  • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:57
                                                    prawdziwi zawodowcy zawsze są w cenie
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:58
                                                    Nawet zawodowiec może sie czegos nauczyć, w tych sprawach sa duże możliwości :))))
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 12:59
                                                    a cena nie gra roli hehehehe
                                                  • laelia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 13:01
                                                    :)))
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 13:03
                                                    Tak jest Iwa :))), obiecałem Ci rozgrzewke ale jakos nie wychodzi, ale co ma wisiec nie utonie :)))
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 13:40
                                                    Adasiu mam mnóstwo pracy i poprostu nie mam czasu....dlatego sporadycznie
                                                    zaglądam....ale jak tylko bede miała troche tajmu to ja Ci już nie podaruje
                                                    no!;D
                                                  • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:05
                                                    a co mu zrobisz jak go złapiesz, Iwa, no ciooo ???::))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:08
                                                    Oooooo, widze ze Czarny Adam wzial we wladanie.....
                                                    ... cale forum Erotyczne mmmm?
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:09
                                                    to raczej forum wzięło jego hehehehehe
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:09
                                                    No ale chyba nie powinnam mu wspolczuc?
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:15
                                                    m_ona napisał(a):

> No ale chyba nie powinnam mu wspolczuc?

Adaś to maszyna wielozadaniowa więc jakby to Adaś stwierdził zamiast współczuć
                                                    przyłącz się!...hehehehe

• m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:19
                                                    iwusia napisał(a):

> m_ona napisał(a):
                                                    >
                                                    > > No ale chyba nie powinnam mu wspolczuc?
                                                    >
                                                    > Adaś to maszyna wielozadaniowa więc jakby to Adaś stwierdził zamiast współczuć
                                                    > przyłącz się!...hehehehe
                                                    >

Ja wlasnie daleka od wspolczucia, tylko az lek mnie, niewinna hehehehe, ogarnia
                                                    jakie przyjemne zepsucie mi tu zagraza. :-)
                                                    A najgorzej, ze uzalezniajace
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:19
                                                    Nie jestem taka maszyna. Jestem bardzo uczuciowy :))))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:21
                                                    czarnyadam napisał(a):

> Nie jestem taka maszyna. Jestem bardzo uczuciowy :))))

Nio juz nie badz taki skromny ;)

• czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:22
                                                    Maksymalnie dwie w łóżku, bo później muszę jeszcze pobiegać :))))
                                                  • czarnyadam M ona 02.07.02, 14:17
                                                    Bo nie maja nikogo innego :(((
                                                  • czarnyadam Re: M ona 02.07.02, 14:21
                                                    Lubie bardzo kobiety, szczegolnie jak mam je w ramionach :)))
                                                  • m_ona Re: M ona 02.07.02, 14:23
                                                    czarnyadam napisał(a):

> Lubie bardzo kobiety, szczegolnie jak mam je w ramionach :)))

Mam nadzieje, ze liczba mnoga w tym wypadku znaczy jakosc a nie tylko ilosc...
                                                    ;)
                                                  • czarnyadam Re: M ona 02.07.02, 14:25
                                                    Jestem wybredny :))))
                                                  • m_ona Re: M ona 02.07.02, 14:26
                                                    czarnyadam napisał(a):

> Jestem wybredny :))))

aczkolwiek zachlanny hihihi

• czarnyadam Re: M ona 02.07.02, 14:28
                                                    Nigdy nie mam dość, kiedy mi to przejdzie :))))
                                                  • m_ona Re: M ona 02.07.02, 14:29
                                                    Ktos juz Ci tu kiedys dawal jeszcze jakies 20 lat :)))
                                                  • czarnyadam Re: M ona 02.07.02, 14:32
                                                    + 16 niestety :(
                                                  • m_ona Re: M ona 02.07.02, 14:33
                                                    Yyyyyy?????
                                                    A co to za kalkulacja?
                                                  • czarnyadam Re: M ona 02.07.02, 14:37
                                                    36 lat niestety mam.
                                                  • m_ona Re: M ona 02.07.02, 14:40
                                                    czarnyadam napisał(a):

> 36 lat niestety mam.

No wiesz, zabrzmialo jakbys tych 36 zalowal! A wydaje mi sie ze niezle je
                                                    spedziles ;)

Jakie szczescie, ze u nas ta krzywa w druga strone idzie, hihihi

• czarnyadam Re: M ona 02.07.02, 14:42
                                                    Wolałbym mie 20 latek, ale już nie bede miał.
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:09
                                                    roseland napisał(a):

> a co mu zrobisz jak go złapiesz, Iwa, no ciooo ???::))

jak to co?....wybiele!!! hehehehehe

• czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:16
                                                    Już sie boję :)))
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:16
                                                    Czekam :)))))
                                                  • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:20
                                                    Ifffaaa - och Ty - opamiętaj się kobieto; jakże to będzie brzmiało "Biały
                                                    Adam" ?? Bielik - a fuj - Czarny, to jest to ! Czarnemu, Czarnej P. i Tobie
                                                    dziękuję za.. Wy wiecie za cio , plawda ? :)))
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:23
                                                    CMOK:)))
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:24
                                                    Rosi no nareszcie uśmiech :))))).....i bój nic Adasowi krzywdy nie
                                                    zrobie....będzie czarniejszy od moich myśli hehehehe....
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:26
                                                    Chcę. Moje włosy są juz teraz czarne jak wegiel :))))
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:21
                                                    Adasiu co wolisz Ace czy clorox?...:)))
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:24
                                                    Oddaje sie w Twoje ręce, rób co chcesz :))))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:25
                                                    Dziewczyny, czy musicie Go wybielac????
                                                    Moze ewentualnie jakis delikatniejszy odplamiacz?
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:27
                                                    Zaraz zaraz a co chcecie wybielać ?:)))
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:29
                                                    Mona spoko spoko troche adrenalinki wyjdzie mu na dobre.....i tak na ucho Ci
                                                    powiem tylko żartowałam :))))))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:31
                                                    Hehehe mam nadzieje, w koncu lepszy Czarny Adam niz....
                                                    eeeeeeeeee, bialy na dachu ?
                                                    :)
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:33
                                                    a poza tym biel zbyt niewinnie wygląda:)))))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:34
                                                    I zdecydowanie zbyt nudno :(((
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:36
                                                    Tak jak ja :))))
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:35
                                                    Jak Cie dopadne bedziesz biedna :)))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:37
                                                    Yyyyy, to bylo do mnie?

Zarumienilam sie!
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:41
                                                    Tak do Ciebie. bój sie :)))
                                                    P.S. Moja najwieksza miłosc miała na imie Monika :)))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:43
                                                    czarnyadam napisał(a):

> Tak do Ciebie. bój sie :)))
                                                    > P.S. Moja najwieksza miłosc miała na imie Monika :)))

No prosze, jaki domyslny!
                                                    Ale ja nie taka strachliwa, hehehe i uwazaj zebys z lowcy nie stal sie
                                                    zwierzyna :)
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:48
                                                    Przekonaj mnie :))))
                                                  • m_ona Prowokator! (nt) 02.07.02, 14:50
                                                  • czarnyadam Re: Prowokator! (nt) 02.07.02, 14:51
                                                    Co w tym złego :))))
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:34
                                                    Szkoda :)))
                                                  • roseland Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:43
                                                    szkoda, że Olsztyn gdzieś tak daleko.A właśnie, a kiedy będzie bliżej Wawy ?
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:45
                                                    I tak blizej Wawy niz Szczecina :)
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:50
                                                    To prawda, przyjedzcie do Olsztyna
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:52
                                                    Rose, hihihihi, slyszalas zaproszenie????

A gdzie wyslesz zone?
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:56
                                                    Cos wymysle. Poradzę sobie :)))
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:49
                                                    Kwestia umówienia, dogrania :))))
                                                  • iwusia Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:55
                                                    Adasiu a co byś zrobił jakbyśmy Ci sie wszystkie zjechały?...:)))
                                                  • m_ona Re: Wtorek u Czarnego Adama :))) 02.07.02, 14:57
                                                    :))))))))))))))))))))))

To dopiero idea!!!
                                                  • czarnyadam Re: Wtorek u Czarnego Adama :)))