czarna_26 22.11.02, 10:56 i coraz częściej zaczynam myśleć o spotkaniu z nieznajomym, np: z czatu czy forum....... poprostu spotkać się wyłącznie po to aby mnie przeleciał:) Czy ktoś z was ma podobne myśli? Pozdrawiam... CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smyk Re: Tylko jeden warunek ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 10:59 Ma być podobny do bazyliszka ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Tylko jeden warunek ! 22.11.02, 11:02 Gość portalu: smyk napisał(a): > Ma być podobny do bazyliszka ! Albo do smyka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Tylko jeden warunek ! 22.11.02, 11:04 A Szkodnik sie jeszcze nie zglosil? On warunki spelnia (podobny do bazyliszka, Smyka nie widzialam) a checi mu nie brakuje :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edward401 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:11 ja mam wyłącznie takie myśli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edward401 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:15 meduza4 napisała: > A jak z realizacja? :) Wszystko przed nami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:17 To sie dobrze sklada, bo ja osobiscie moge przeleciec... swoj zyciorys w pol godziny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobalt Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 11:16 Mnie to bardzo trudno namówić Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:18 Gość portalu: Kobalt napisał(a): > Mnie to bardzo trudno namówić Myslisz, ze ktos w to uwierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobalt Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 11:19 meduza4 napisała: > Gość portalu: Kobalt napisał(a): > > > Mnie to bardzo trudno namówić > > Myslisz, ze ktos w to uwierzy? No to spróbuj mnie namówić - przekonasz się że bardzo trudno mnie namówić Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:25 Dobra Kobalt -tylko ja zaczne z innej beczki, nieco tak przewrotnie :))) A co bys powiedzial na mila pogawedke przy kawie albo piwku na tematy... takie sobie :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobalt Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 11:32 meduza4 napisała: > Dobra Kobalt -tylko ja zaczne z innej beczki, nieco > tak przewrotnie :))) > A co bys powiedzial na mila pogawedke przy kawie > albo piwku na tematy... takie sobie :)))))))))))))) No problem, herbatę już teraz mogę:), a po 17 możemy zacząć łykać browar Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:33 I nie boisz sie, ze zaczniemy od herbaty, pozniej bedzie browar a w koncu... sex? Moim zdaniem to juz wpadles w moje sidla :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobalt Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 11:38 meduza4 napisała: > I nie boisz sie, ze zaczniemy od herbaty, pozniej > bedzie browar a w koncu... sex? > Moim zdaniem to juz wpadles w moje sidla :)))))))))) Trochę się boję, ale jak się skupię to nie będzie żadnego seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:41 A jak zaczne cie uwodzic? To co wtedy -wyrzucisz mnie za drzwi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobalt Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 11:46 meduza4 napisała: > A jak zaczne cie uwodzic? To co wtedy -wyrzucisz > mnie za drzwi? :) Za które drzwi - Twoje czy moje :)) ? Przecież ja mówię o piciu herbaty/piwa przy dwóch kompach. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:54 Gość portalu: Kobalt napisał(a): > meduza4 napisała: > > > A jak zaczne cie uwodzic? To co wtedy -wyrzucisz > > mnie za drzwi? :) > > > Za które drzwi - Twoje czy moje :)) ? Przecież ja mówię o piciu herbaty/piwa > przy dwóch kompach. A ja myslalam, ze przy jednym :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 11:47 meduza4 napisała: > A jak zaczne cie uwodzic? To co wtedy -wyrzucisz > mnie za drzwi? :) I to z jakim hukiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:55 Gość portalu: smyk napisał(a): > meduza4 napisała: > > > A jak zaczne cie uwodzic? To co wtedy -wyrzucisz > > mnie za drzwi? :) > > > I to z jakim hukiem ! A ty tak kogos wyrzuciles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 12:03 meduza4 napisała: > Gość portalu: smyk napisał(a): > > > meduza4 napisała: > > > > > A jak zaczne cie uwodzic? To co wtedy -wyrzucisz > > > mnie za drzwi? :) > > > > > > I to z jakim hukiem ! > > A ty tak kogos wyrzuciles? Widziałem takie sceny w filmach rysunkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 12:30 No, uwazaj Smyk! Bo ja juz myslalam, ze sie jednak znamy :))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 12:32 No jak nie - przecież ociupinke się znamy Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 12:49 Ale ja muslalam, ze wiecej niz ociupinke i ze to ty mi wtedy tak podpadles..... Ale skoro to nie ty :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 12:57 meduza4 napisała: > Ale ja muslalam, ze wiecej niz ociupinke i ze to > ty mi wtedy tak podpadles..... > Ale skoro to nie ty :)))))))))))))) A za co miałbym podpaść ? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 13:05 Za wyrzucenie mnie za drzwi z hukiem!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 13:14 meduza4 napisała: > Za wyrzucenie mnie za drzwi z hukiem!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaa ! Sama przecież wspomniałaś o dzwiach umawiając się na browar z jakimś tam mizerotą. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 13:21 Wspomnialam o drzwiach, bo mnie kiedys pewien facet zaprosil do siebie, czule slowka opowiadal... a potem za drzwi wyprosil..... Porypaniec jeden.... Wracajac do browaru -a z kim mam isc na piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 13:32 meduza4 napisała: > Wspomnialam o drzwiach, bo mnie kiedys pewien > facet zaprosil do siebie, czule slowka opowiadal... > a potem za drzwi wyprosil..... Porypaniec jeden.... > Wracajac do browaru -a z kim mam isc na piwo? Znałaś ciekawego faceta, co do browaru to tylko ze smykiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 13:44 Ciekawych facetow to ja kilku znalam :)))))))))) A z tym browarem to jak w koncu robimy bo upal straszny, pic sie chce a bez towarzystwa jakos troche glupio :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 13:48 meduza4 napisała: > Ciekawych facetow to ja kilku znalam :)))))))))) > A z tym browarem to jak w koncu robimy > bo upal straszny, pic sie chce a bez towarzystwa > jakos troche glupio :))))))) Fajnie ale jest problem 4 godzinna jazda samochodem ! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 14:04 Jak jest problem to trudno :( A nie masz wirtualnego browara? Bo ja dostalam nawet wirtualny paprykarz szczecinski :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 14:10 Ale w grudniu możemy wypić, będę w twojej miejscowości ! Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 14:15 Mozemy wypic pod warunkiem, ze nie w Boze Narodzenie, bo mnie nie bedzie -jade do rodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Coś Ty Ja ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 14:57 meduza4 napisała: > Mozemy wypic pod warunkiem, ze nie w Boze > Narodzenie, bo mnie nie bedzie -jade do rodziny :) Nie ma rzeczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Coś Ty Ja ? 22.11.02, 15:47 A jestes pelnoletni, bo nie wiem czy mozesz piwo pic? :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 MEDUZO! 22.11.02, 15:28 meduza4 napisała: > Wspomnialam o drzwiach, bo mnie kiedys pewien > facet zaprosil do siebie, czule slowka opowiadal... > a potem za drzwi wyprosil..... Porypaniec jeden.... > Wracajac do browaru -a z kim mam isc na piwo? Dawaj namiary na niego! to się z nim zaraz rozprawimy we dwie!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: MEDUZO! 22.11.02, 15:50 czarna_26 napisała: > meduza4 napisała: > > > Wspomnialam o drzwiach, bo mnie kiedys pewien > > facet zaprosil do siebie, czule slowka opowiadal... > > a potem za drzwi wyprosil..... Porypaniec jeden.... > > Wracajac do browaru -a z kim mam isc na piwo? > > Dawaj namiary na niego! to się z nim zaraz rozprawimy we dwie!!! :)))) Od kilku lat go nie widzialam -spierdalal potem przede mna tak jak dzisiaj Szkodnik :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 14:13 meduza4 napisała: > Gość portalu: Kobalt napisał(a): > > > Mnie to bardzo trudno namówić > > Myslisz, ze ktos w to uwierzy? No właśnie!:))) ciekawe co byś Kobalt zrobił, jakbym Ci tak przed oczkami cipką zaczęła się bawić:) np na twoim biurku........ Odpowiedz Link Zgłoś
tmada Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 11:54 czarna_26 napisała: > i coraz częściej zaczynam myśleć o spotkaniu z nieznajomym, np: z czatu czy > forum....... poprostu spotkać się wyłącznie po to aby mnie przeleciał:) > Czy ktoś z was ma podobne myśli? > Pozdrawiam... > CZARNA Mam to juz za soba. Poznałem ja na czacie, umówilismy sie na spotkanie w knajpce. Pogadalismy troche. Na drugi dzien dostałem od niej SMS-a, bardzo chciała wiedziec jak byłoby nam wrazem w łóżku . Umówilismy sie na spotkanie. Było bardzo przyjemnie, nowe ciała nowe odczucia praktycznie bez zobowiazan. Drugie spotkanie było jeszcze lepsze, prawdziwy odjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Czarna będzie fajowo ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 12:00 tmada napisał: > czarna_26 napisała: > > > i coraz częściej zaczynam myśleć o spotkaniu z nieznajomym, np: z czatu cz > y > > forum....... poprostu spotkać się wyłącznie po to aby mnie przeleciał:) > > Czy ktoś z was ma podobne myśli? > > Pozdrawiam... > > CZARNA > > Mam to juz za soba. Poznałem ja na czacie, umówilismy sie na spotkanie w knajpc > e. > Pogadalismy troche. Na drugi dzien dostałem od niej SMS-a, bardzo chciała wiedz > iec jak byłoby nam wrazem w > łóżku . Umówilismy sie na spotkanie. Było bardzo przyjemnie, nowe ciała nowe od > czucia praktycznie > bez zobowiazan. Drugie spotkanie było jeszcze lepsze, prawdziwy odjazd. Czarna ! Służę swoim ciałem - ale będzie odjazd jaaaaa - co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Czarna będzie fajowo ! 22.11.02, 15:32 Gość portalu: smyk napisał: > tmada napisał: > > > czarna_26 napisała: > > > > > i coraz częściej zaczynam myśleć o spotkaniu z nieznajomym, np: z cza > tu cz > > y > > > forum....... poprostu spotkać się wyłącznie po to aby mnie przelecia > ł:) > > > Czy ktoś z was ma podobne myśli? > > > Pozdrawiam... > > > CZARNA > > > > Mam to juz za soba. Poznałem ja na czacie, umówilismy sie na spotkanie w > knajpc > > e. > > Pogadalismy troche. Na drugi dzien dostałem od niej SMS-a, bardzo chciała > wiedz > > iec jak byłoby nam wrazem w > > łóżku . Umówilismy sie na spotkanie. Było bardzo przyjemnie, nowe ciała no > we > od > > czucia praktycznie > > bez zobowiazan. Drugie spotkanie było jeszcze lepsze, prawdziwy odjazd. > > > > Czarna ! > > Służę swoim ciałem - ale będzie odjazd jaaaaa - co Ty na to ? A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: a ladna jestes? n/t 22.11.02, 15:35 niuniek6 napisał: > > Pozostawię to do oceny facetowi z którym się spotkam......... Ale gwarantuję Ci że uciekac nie będziesz, wręcz przeciwnie......... Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: a ladna jestes? n/t 22.11.02, 15:37 to moze wymiana fotek? tak z ciekawosci - ja swoja a ty swoja? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: a ladna jestes? n/t 22.11.02, 15:40 niuniek6 napisał: > to moze wymiana fotek? tak z ciekawosci - ja swoja a ty swoja? wierz lub nie, ale nie mam fotki........ dla mnie to dziecinada.... lubię być zaskakiwana:) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: a ladna jestes? n/t 22.11.02, 15:47 Dziecinada? Ja tam swoja fotke zawsze mam pod reka. Sama pisalas ze takie zaskakiwanie w twoim przypadku konczylo sie popsuciem wieczoru. choc .... jesli chodzi o kobiety jesli one sa pewne swej urody to sie sprawdza. A faceci chyba bardziej klamia- dlatego tobie sie dizwie ze jeszcze lubisz zaskoczenia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: a ladna jestes? n/t 22.11.02, 17:53 niuniek6 napisał: > Dziecinada? Ja tam swoja fotke zawsze mam pod reka. > Sama pisalas ze takie zaskakiwanie w twoim przypadku konczylo sie popsuciem > wieczoru. > choc .... jesli chodzi o kobiety jesli one sa pewne swej urody to sie sprawdza. > > A faceci chyba bardziej klamia- dlatego tobie sie dizwie ze jeszcze lubisz > zaskoczenia:)))) Lubię bardziej niż Ci się wydaję i OK obiecuję mieć fotkę w kompie i że ty pierwszy ją dostaniesz:) nie mam nic do ukrycia, zapewne wiesz że kobieta zmienną jest..... i nie łap mnie za słówka bo tego nie lubię....... Pozrawiam, CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwulek16@wp.pl Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.sim.pl 22.11.02, 12:46 Czekam na wiadomość pod tym adresem bądż nr gg3682034 będzie odlotowo,zobaczysz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 15:38 Gość portalu: siwulek16@wp.pl napisał: > Czekam na wiadomość pod tym adresem bądż nr gg3682034 będzie > odlotowo,zobaczysz!!!!!!!!!!! Wiesiek przestań pierd........... ty masz 16 lat! to u Ciebie na razie tabliczkę widać z napisem: "nie deptać - może coś wyrośnie!" Pozdrawiam, CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 14:07 ptic_a napisał: > a ja łatwy jestem... Prosze, prosze -mnie mowiles co innego :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptic_a Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.02, 15:21 Bo ja jestem w sam raz na jeden raz, a Tobie marzy się ktoś na wieczność... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 15:42 Gość portalu: ptic_a napisał: > Bo ja jestem w sam raz na jeden raz, a Tobie marzy się ktoś na wieczność... to chyba troszkę mało uważnie przeczytałeś mój post a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptic_a Re: Potrzebuję faceta......... IP: 80.55.18.* 22.11.02, 15:54 czarna_26 napisała: > > Bo ja jestem w sam raz na jeden raz, a Tobie marzy się ktoś na wieczność.. > > to chyba troszkę mało uważnie przeczytałeś mój post a? To była polemika z meduzą o jej zachciankach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 17:53 Gość portalu: ptic_a napisał: > czarna_26 napisała: > > > > Bo ja jestem w sam raz na jeden raz, a Tobie marzy się ktoś na wieczn > ość.. > > > > to chyba troszkę mało uważnie przeczytałeś mój post a? > > To była polemika z meduzą o jej zachciankach. ok Odpowiedz Link Zgłoś
ptic_a Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 15:54 czarna_26 napisała: > Gość portalu: ptic_a napisał: > > > Bo ja jestem w sam raz na jeden raz, a Tobie marzy się ktoś na wieczność.. > . > > to chyba troszkę mało uważnie przeczytałeś mój post a? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 22.11.02, 15:41 ptic_a napisał: > a ja łatwy jestem... jak każdy facet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec pytanko do czarnej.... IP: *.tele2.pl 22.11.02, 15:48 a czemu mnie tak zaniedbujesz ostatnio...?:( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: pytanko do czarnej.... 22.11.02, 17:50 Gość portalu: radiowiec napisał: > a czemu mnie tak zaniedbujesz ostatnio...?:( wow, odpisałeś na forum:) jestem w szoku ale cieszę się że jesteś:) pogadamy na czacie OK? dam znać jak będę... Pozdrawiam, CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś
amstaf1 Re: Potrzebuję faceta......... 23.11.02, 19:19 czarna_26 napisała: > i coraz częściej zaczynam myśleć o spotkaniu z nieznajomym, np: z czatu czy > forum....... poprostu spotkać się wyłącznie po to aby mnie przeleciał:) > Czy ktoś z was ma podobne myśli? > Pozdrawiam... > CZARNA wieszco? chwile mnie nie ma a ty juzzzzzzzz straszne Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 10:05 amstaf1 napisał: > czarna_26 napisała: > > > i coraz częściej zaczynam myśleć o spotkaniu z nieznajomym, np: z czatu cz > y > > forum....... poprostu spotkać się wyłącznie po to aby mnie przeleciał:) > > Czy ktoś z was ma podobne myśli? > > Pozdrawiam... > > CZARNA > > > wieszco? chwile mnie nie ma a ty juzzzzzzzz > straszne Wiesz przecież że jestem tylko Twoja:)))) CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś
edward401 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 10:11 To może i ja się dołącze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 11:54 edward401 napisał: > To może i ja się dołącze ;-) Witam serdecznie drogiego Wojtka! :))) miło że jesteś P.S. Mam nadzieję że się nie gniewasz jak mówię do Ciebie po imieniu na forum....? Pozdrawiam, CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś
edward401 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 12:05 Skoro już używasz mojego imienia, to maże czasem odpowiesz na maila ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 13:15 edward401 napisał: > Skoro już używasz mojego imienia, to maże czasem odpowiesz na maila ;-))) Nie ma sprawy! możesz na mnie liczyć, wybacz że nie odpisywałam, czasem jest ich zbyt wiele.......:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amstaf1 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 23:53 czarna_26 napisała: > amstaf1 napisał: > > > czarna_26 napisała: > > > > > i coraz częściej zaczynam myśleć o spotkaniu z nieznajomym, np: z cza > tu cz > > y > > > forum....... poprostu spotkać się wyłącznie po to aby mnie przelecia > ł:) > > > Czy ktoś z was ma podobne myśli? > > > Pozdrawiam... > > > CZARNA > > > > > > wieszco? chwile mnie nie ma a ty juzzzzzzzz > > straszne > > Wiesz przecież że jestem tylko Twoja:)))) > CZARNA NO MAM NADZIEJE.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonchild1 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 10:32 no no prosze calkiem calkiem konretna propozycja ;)) nie jestes jedyna z takim mysleniem :)) myslisz ze trafilby sie ktos godny uwagi nie za duzo tu krzykaczy i samochwal potem moze byc niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_26 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 11:57 moonchild1 napisał: > no no prosze calkiem calkiem konretna propozycja ;)) > nie jestes jedyna z takim mysleniem :)) > myslisz ze trafilby sie ktos godny uwagi nie za duzo tu krzykaczy i samochwal > potem moze byc niesmak A czemu od razu takie "czarne" myśli u kolegi?:)))) przecież dużo osób twierdzi że nawet sobie życie ułożyło z facetami czy babkami z netu... a jak będzie źle, zawsze można odejść......... ale próbować trzeba w życiu wszystkiego....... Miłego dnia! CZARNA Odpowiedz Link Zgłoś
moonchild1 Re: Potrzebuję faceta......... 26.11.02, 12:33 a kto mowi ze czarne :)) no ja akurat takiej osoby nie spotkalem a szkoda moze bym sie upewnil fakt probowac trzeba w zyciu wszystkiego :)) nie powiem sam bym sprobowal.... ;)) tylko zeby smak nam sie nie zepsul z tego probowania ...:)) milego dzionka moonchild Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Potrzebuję faceta......... IP: *.fish.ar.szczecin.pl 26.11.02, 11:14 Tia...jak bym nie byl tak niesmialy,to bym sie zglosil:))) a tak... pomarzyc dobra rzecz.... pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekmo Re: Potrzebuję faceta......... 05.01.03, 15:42 znalazłaś już? oferta jeszcze aktualna? leszekmo@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś