Gość: maria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 15:33 Jestem bardzo ciekawa ile razy na dzien mozecie i to robicie. Szczegolnie zalezy mi na odpowiedziach osob, ktore codziennie widza sie z partnerem. papapapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golem Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.sympatico.ca 25.02.03, 16:59 to proste im czesciej sie widzisz z partnerem tym rzadziej jest seks I odwrotnie, im radziej tym czesciej... Think about it... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivier Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 17:04 Kiedy wysłaliśmy córkę na wakacje to kochaliśmy się z żoną 3 razy dzienie w dni wolne. W wieku 37 lat to chyba nizły wynik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarychu przecietnie raz na dzien, tzn. i trzy razy, jesli IP: *.pppool.de 25.02.03, 18:26 jest nastroj i warunki, a bywa i tydzien bez seksu. Niekiedy uzupelniany onanizmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pin Re: przecietnie raz na dzien, tzn. i trzy razy, j IP: granat:* / 192.168.1.* 25.02.03, 21:44 brawo dla kolegi Oliviera . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: przecietnie raz na dzien, tzn. i trzy razy, j IP: Proxy.PMPoland.PL:* 30.05.03, 14:23 Ja na razie z żona widuje sie tylko na weekendy (pracuje w innym mieście), ale po takich dwóch dniach w poniedziałek muszę sobie robić okłady na jądra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.telmax.com.pl 28.02.03, 08:53 Srednio 3*, choc ekstremalnie nawet 10*, + oczywiscie (choc rzadko) 1/kilkudniowe przerwy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mala36 Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 28.02.03, 20:38 bardzo czesto kocham sie z moim partnerem ... poprostu jesli mamy na to ochote... a ochota przychodzi cały czas!!!!zreszta co złego jest w seksie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.client.attbi.com 04.04.03, 03:10 Ja moglabym sie wogole nie kochac ale czasem musze.Sex codziennie ???? dla mnie to nie do przyjecia ja sie kocham kilka razy w miesiacu od 2 do 5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.tkdami.net 04.04.03, 21:38 Współczyję Tobie i Twojemu partnerowi :( Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 04.04.03, 21:46 Ja chyba bym umarla bez seksu:) Lubie duzo wszedzie i zawsze a czestotliwosc ? raz jest 2 razy dziennie i pol nocki , innym razem nic w dzien i rowniez pol nocki . To wszystko zalezy od dnia. Ale ja sexem zyje :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.client.attbi.com 07.04.03, 07:28 A dlaczego mi wspolczujesz? Czy ja cos trace,ze nie wale sie codziennie? Poprostu mam male potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.lagow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 07:47 Gość portalu: kiki napisał(a): > A dlaczego mi wspolczujesz? Czy ja cos trace,ze nie wale sie codziennie? > Poprostu mam male potrzeby. Tobie to może nie. Ale partnerowi to napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mig Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: 143.26.81.* 07.04.03, 14:14 Zgadzam się z Kiki - nie wszyscy mają nieustającą chęć kopulować kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.ds.uj.edu.pl 07.04.03, 14:25 O kurcze...ale bezsensowny wątek!!! Tak, z całą pewnością im częściej tym lepiej, im ktoś ma dłuższego tym lepiej, im więcej ma kochanek/ów tym lepiej. Gratuluję pomysłu na wątek i równie pomysłowych odpowiedzi. Z całą pewnością moja frustracja tu wyrażona wynika z zazdrości. hi, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.sympatico.ca 09.04.03, 07:54 a ja wcale nie musze sie kochc.ale jak widze te czerwone soczyste mokre pomarszczone miesko to moglbym tam grzebac do samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: 212.244.27.* 09.04.03, 21:24 2 razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 10.04.03, 05:07 nie wiem zapytajcie sie olifki Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka.m Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 22.04.03, 11:56 ja i moj chlopak kochamy sie bardzo czesto,ale to wszytko nie jest takie kolorowe!usmielibyscie sie wszyscy jakie mielismy oboje wpadki ,ile razy nas przylapywano...o boze koszmar.teraz staramy sie kochac nie czesciej niz pare razy na tydzien,ok 3 i wystarcza.wkoncu tzreba zachoiwac jakies pozycje milosne do wykorzystania na przyszlosc!!!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lolo37 Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 25.04.03, 14:23 cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz.. czy normalnej zdrowej pannie starczy raz, lecz w wannie? czy normalny zdrowy student moze raz, lecz z trudem? o nie nie...on w stolowce zywi sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.crowley.pl 02.05.03, 10:30 a w jakich porach mezczyzni maja najwieksza ochote na pieszczoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d2d Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 10:12 hej hej wczoraj z moja piekna bylismy bardzo napaleni no i wyszlo 4 razy przez caly dzien nie ma to jak wolne swieta bylo fantastycznie pierwsze 2 razy dla mnie 2 nastepne dla mojej pieknosci a dzisiaj znowu mam na nia ochote:) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.trwam Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 06.05.03, 12:06 Gość portalu: d2d napisał(a): > hej hej > wczoraj z moja piekna bylismy bardzo napaleni no i wyszlo 4 razy przez caly > dzien Pytanie jest o tyle trudne, że tego raczej nikt szczególnie dokładnie nie liczy. Poza tym wszystko zależy od nastroju, dnia, mniej lub bardziej sprzyjających okolicznosci, samopoczucia, no i... pożądania. Statystycznie wychodzi mi, że z moją obecną kochamy się średnio 7-8 razy dziennie, tzn. ja szczytuję circa ebałt tyle razy - jej wystarcza odrobinkę mniej, choć z tej przyczyny czuję pewien niedosyt. Myślę jednak, że z czasem ta średnia będzie się obniżać (jesteśmy ze sobą dopiero 1,5 roku i wciąż mocno spragnieni siebie wzajem). Pamiętam, że z moją pierwszą kochaliśmy się któregoś dnia 14 razy (8 razy, 2 godzinki przerwy i następne 6). Ja tego nie liczyłem, ale okazało się, że ona skrzętnie prowadziła rachunki i - co gorsza - pochwaliła się tym wszystkim swoim koleżankom. Później zaczęły się problemy: ona miała do mnie pretensje, że jej koleżanki się do mnie "przymilają", a ja musiałem się bronić rękoma i nogami przed najmniejszą choćby oznaką zainteresowania którąś z nich. W końcu i tak się rozstaliśmy, ale przynajmniej teraz wiem, że kobiety plotkują o swoich facetach niemiłosiernie bardziej pikantnie niż mężczyźni (taki jest przynajmniej wynik moich obserwacji). Serdeczności anonim o szalonym nicku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.ipt.aol.com 13.05.03, 19:56 raz na tydzien po 3,5 roku bycia razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 18.05.03, 15:55 lepiej za zycia dawac dupe czesto chlopakom jak po smierci robakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.03, 16:03 my sie kochamy bez przerwy, tylko na zmiane kondomow!!! potem znowu sie kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? 19.05.03, 15:50 Bardzo cenne zastrzezenie - im czestszy kontakt, tym rzadsze... stosunki :-) a im rzadszy kontakt, tym stosunki czestsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Dziecko drogie do kosciola a nie tylko o sexie ! 20.05.03, 05:38 Dziecko drogie do kosciola a nie tylko o sexie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yourslave Jak to przeliczyc ? IP: *.echostar.pl 30.05.03, 13:23 wychodzi na to ze widzac sie codziennie robimy to mniej wiecej 1/365 raza dziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bullet Re: Ile razy dziennie sie kochacie ? IP: 194.9.223.* 04.06.03, 12:43 Przy stalej partnerce potrafilismy przez 1,5 dnia z przerwa na jakis posilek, soki, oraz wytarcie potu :-) Jesli chodzi o ilosc orgazmow to moja partnerka miala ich oczywiscie wiecej z uwagi, ze powstrzymywalem sie robic chwile przerwy aby zala zabawa trwala dlugo.. Ona zas byla wniebowzieta bo tylu to w zyciu nie miala Po calej akcji byly tez skutki ujemne. Jak to sie mowi "zmeczenie materialu" z obu stron o raz wyczerpanie organizmu. Mam nadzieje, ze ludzie kochaja sie kochac Odpowiedz Link Zgłoś