dbender 05.03.21, 19:56 W Iranie twierdzą, że szczepionka na covid zmienia ludzi w homoseksualistów: m.youtube.com/watch?v=mC0UhEuQPpo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edico Re: Wszyscy Polacy staną się homoseksualni. 05.03.21, 20:02 Czyli będzie można się zaszczepić przeciw covid-19 i bez seminarium nabierze się praw korzystania z czarnej sukienki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wszyscy Polacy staną się homoseksualni. 05.03.21, 20:10 Zaszczepienie automatycznie wyświęca na księdza Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Wszyscy Polacy staną się homoseksualni. 05.03.21, 20:19 Mocno się uśmiałem -Zaszczepienie automatycznie wyświęca na księdza Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wszyscy Polacy staną się homoseksualni. 05.03.21, 20:31 Dlatego papież tam pojechał. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Izraelczycy już się stali 07.03.21, 04:55 dbender napisał: > W Iranie twierdzą, że szczepionka na covid zmienia ludzi w homoseksualistów: > m.youtube.com/watch?v=mC0UhEuQPpo W Izraelu zaszczepiono już cała populację. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Izraelczycy już się stali 07.03.21, 05:43 Wydawało mi się, że Franciszek pojechał do Iraku, bo ten jest kolebką chrześcijaństwa, judaizmu i islamu. Zastanowiła mnie jednak kolejność chronologiczna wymienionych religii..... Czy nie był to nietakt ze strony papieża? Jeżeli się mylę, poprawcie mnie: pierwszy był judaizm. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k [...] 07.03.21, 06:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie ma strachu. 07.03.21, 05:39 pobierze sie sperme na innych kontynentach i Polki ja zaszczepi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: nie ma strachu. 07.03.21, 16:02 obrotowy napisał: > pobierze sie sperme na innych kontynentach i Polki ja zaszczepi :) Polki też będą homoseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k [...] 07.03.21, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wszyscy Polacy staną się homoseksualni. 07.03.21, 16:36 Tysiące wiwatujących i płaczących ze wzruszenia ludzi powitały w niedzielę papieża Franciszka w chrześcijańskim mieście Karakosz na północy Iraku, które wraca do życia po terrorze Państwa Islamskiego. Na całej trasie przejazdu papieskiego samochodu zgromadziły się tłumy złożone zarówno z chrześcijan, jak i muzułmanów w tradycyjnych strojach. Ludzie trzymali w rękach kolorowe baloniki, watykańskie chorągiewki, portrety papieża. Stłoczeni ludzie nie mieli maseczek.www.salon24.pl/u/magazyn/1117554,papiez-w-miescie-zniszczonym-przez-terroryzm-witaly-go-tlumy-placzacych-wiernych Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wszyscy Polacy staną się homoseksualni. 07.03.21, 20:58 Te tłumy tak samo są wiarygodne jak te, które najpierw witały Jezusa w Jerozolimie a tak samo później tłumnie krzyczały "ukrzyżuj go". Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wszyscy Polacy staną się homoseksualni. 07.03.21, 21:45 Naczelnik homoseksualista i bardzo wielu ministrów. Koalicjanci z grupy KAKAO. Przykład do naśladowania dla suwerena. Kto wie, może nawet bez tej szczepionki nawrócą się:) Odpowiedz Link Zgłoś