xdanax 18.06.22, 22:29 Możesz usunąć wszystkie moje wątki. Nie zrobiłeś nic, by ograniczyć chamstwo na tym forum, nic tu po mnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekggg Re: Do moderatora 18.06.22, 22:36 to po wuja tu jeszcze cokolwiek piszes? prezes cie zmusza czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:35 Tak kulturalnie wynocha ,jeśli nic nie zrozumiałeś .Po chuj ta polityka . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 18.06.22, 23:19 Pani Dulska na straży moralności, odcinek 458. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:28 Dana wrzuć na trochę luzu .Jestem przy Tobie spoko .Mam praktykę i moderatorki .Reszta się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:32 Na jaki luz? On sie chce uczyc automatykow wiec na N - Neutral Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:33 Korekta- Niech wlaczy R i da gas do dechy Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:37 Nie jesteś zdziwiony że Zona_mi usuwa twoje posty na ematce .Mało masz logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:42 W wątku o nogach wyjebała cię parę razy .A tu kozaczycz . Spieprzaj . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 18.06.22, 23:46 bguslawko_1 napisał: > W wątku o nogach wyjebała cię parę razy .A tu kozaczycz . Spieprzaj . Żyłka ci żałosna kreaturo zaraz pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:48 Ale ja jestem dobry czlowiek i zalonkuje ci rady amerykanskiej CDC zebys nie dostal ospy malpiej lifehacker.com/how-to-lower-your-risk-of-getting-monkeypox-during-sex-1849077183 Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:54 Nie jesteś dobrym człowiekiem .Dajesz durne rady tym młodym kobietom .Drugie nie znasz układów na forach kto z kim .Nie wiesz jakie są wiadomości wymieniane na priv .Bo z tobą nikt nie gada .Wybacz twoja wiedza to słabe skojarzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Do moderatora 19.06.22, 01:01 bguslawko_1 napisał: > Dana wrzuć na trochę luzu .Jestem przy Tobie spoko .Mam praktykę i moderatorki > .Reszta się nie liczy. Ty bgowienko nic nie zrozumiales. Ona ma dosyc TWOJEGO chamstwa, wpierdalania i przypierdalania sie do niej. Pomimo ze nigdy ci nie odpowiada, tropisz jej wpisy w dzien i w nocy i jak ten bledny rycerz bronisz jej swoim sprochnialym kijkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do moderatora 19.06.22, 06:33 bguslawko_napisał: >Dana wrzuć na trochę luzu .Jestem przy Tobie spoko .Mam praktykę i moderatorki .Reszta się nie liczy. < www.cda.pl/video/5022325a www.cda.pl/video/502233d0 Każda chwila przy tobie jest cenniejsza niż złoto, jesteś pewien, że reszta nie ma znaczenia...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 18.06.22, 23:57 Szanujcie tę kobietę bo więcej jest warta niż wasze żony..A teraz precz . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Do moderatora 18.06.22, 23:59 ty sie nie wypowiadaj na temat mojej zony. stary chuju. spierdalaj z takimi tekstami Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 19.06.22, 00:11 +1. Co ten incel wie o mojej żonie? No co? Powinien sobie forum-locka zakładać na weekend, bo ewidentnie za dużo chleje. Ja też bym chętnie coś wypił, ale mam właśnie anginę, więc jak widzę, jak ten wypłosz się rzuca napruty... ech. Nie warto. Gówna nawet kijem tknąć nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Do moderatora 19.06.22, 09:14 Wątpię, czy moderatorowi będzie chciało się robić coś takiego. A w kwestiach "nic tu po mnie" należy być konsekwentnym. Zachowywanie się jak urażony bachor to osobna kwestia, którą zresztą już inni tu poruszyli. Jeżeli po tylu latach życia jedyne, co potrafisz powiedzieć o tym forum to to, że to "chamstwo", to - po pierwsze - już się niczego w tym życiu nie nauczysz, a po drugie - faktycznie nic tu po tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Do moderatora 19.06.22, 10:21 Klemensie, zrobię dla Ciebie wyjątek. Przecież nie chodzi mi o wszystkich ludzi na tym forum, pisząc o chamstwie. Nie wszyscy są tacy. Jeśli Cię tym uraziłam, to przepraszam. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Mam tylko żal do admina, że nie reaguje na chamstwo niektórych użytkowników tego forum. Postaram się być konsekwentna chociaż raz. Jestem wdzięczna wszystkim, którzy mi tu wielokrotnie pomogli. Jestem gadułą, dlatego tu wracam. Niemniej masz rację, popracuję nad konsekwencją, ale nie wiem czy dam rady. Nie gardzę ludźmi, ale gdy wielokrotnie słyszę słowo" spier.alaj, a jest przyzwolenie na tym forum, by tak traktować kobiety, ludzi, to mówię, że społeczeństwo polskie schamiało. Nie bierz wszystkiego do siebie, ja piszę ogólnie. Każdy człowiek ma prawo do szacunku, nawet belferka. Mam nadzieję, że to forum się uspokoi po moim odejściu, będzie mniej nienawiści i złośliwości, czego wam i sobie życzę. Udanych wakacji i dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Do moderatora 19.06.22, 10:41 xdanax napisała: > Klemensie, zrobię dla Ciebie wyjątek. Przecież nie chodzi mi o wszystkich ludzi > na tym forum, pisząc o chamstwie. Nie wszyscy są tacy. Jeśli Cię tym uraziłam, > to przepraszam. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Mam tylko żal do admi > na, że nie reaguje na chamstwo niektórych użytkowników tego forum. Postaram się > być konsekwentna chociaż raz. Jestem wdzięczna wszystkim, którzy mi tu wielokr > otnie pomogli. Jestem gadułą, dlatego tu wracam. Niemniej masz rację, popracuję > nad konsekwencją, ale nie wiem czy dam rady. Nie gardzę ludźmi, ale gdy wielok > rotnie słyszę słowo" spier.alaj, a jest przyzwolenie na tym forum, by tak trakt > ować kobiety, ludzi, to mówię, że społeczeństwo polskie schamiało. Nie bierz ws > zystkiego do siebie, ja piszę ogólnie. Każdy człowiek ma prawo do szacunku, naw > et belferka. Mam nadzieję, że to forum się uspokoi po moim odejściu, będzie mni > ej nienawiści i złośliwości, czego wam i sobie życzę. Udanych wakacji i dużo zd > rowia! Widzę, że nastąpił wysyp szczerości, więc i ja trochę się postaram i napiszę, w czym rzecz. To, co traktujesz jako chamstwo, nie jest chamstwem w pojęciu, które przyjmujesz. Taki jest styl tego forum, ukształtowany samoistnie, że tak ludzie się zachowują. Można to porównać do męskiej imprezy w plenerze - faceci w niej uczestniczący są normalni. Jeżeli jednak dołączysz do tej imprezy ze swoimi uprzedzeniami i pojmowaniem chamstwa, to będziemy mieli efekt jak w obserwowanym przykładzie. Czy z jednej strony mamy "chamskich facetów" a z drugiej - kogoś z nadmiarem źle pojętej moralności, kto uznał że należy wszystkich tu nawracać. To się nie uda. Wyjścia masz trzy: - zaakceptować stan obecny nie rozumiejąc go i się zżymając, że "chamstwa nie da się wyplenić" - zaakceptować stan obecny w wyniku zrozumienia go i zobaczyć, że w sumie jest tu ciekawie, a to, co wcześniej uznawałaś za chamstwo wcale nim nie jest - odejść (czy to w wyniku nierozumienia czy jednak braku akceptacji stanu rzeczy) Już sam fakt, że zrozumiesz cały problem i będziesz potrafiła spojrzeć na niego "z góry", dobrze będzie świadczył o twojej dojrzałości. Oczywiście max punktów jest za scenariusz numer 2. Najgorsze, co może być, to strzelanie focha bez rozumienia skąd co całe "chamstwo". Póki co, realizujesz ten najgorszy scenariusz. Chociażby dla zdobycia doświadczenia życiowego warto wyjść ze schematów i spróbować spojrzeć na sprawę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 19.06.22, 10:25 Wczoraj byłem lekko trafiony .XD lubi to forum i nie musi stąd odchodzić .Tylko trzeba całą resztę nauczyć pokory do niej .Bo jak na jej miejscu była by inna kobieta ,czyjaś żona z tych nieokrzesanych gburów ,to tak samo było by takie zachowanie .Najlepiej by było pokazać waszym kobietom te wpisy i znikło by samozadowolenie .A drugie to XD się bawi z wami, bo inteligencji jej nie brakuje.Będę tu toczył ciągle wojenki o to .Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 19.06.22, 12:32 Wchodzisz tu chamie napruty jak 🐷. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Do moderatora 19.06.22, 13:51 bguslawko_1 napisał: >Wczoraj byłem lekko trafiony .XD lubi to forum i nie musi stąd odchodzić .Tylko trzeba całą resztę nauczyć >pokory do niej .Bo jak na jej miejscu była by inna kobieta ,czyjaś żona z tych nieokrzesanych gburów ,to tak >samo było by takie zachowanie .Najlepiej by było pokazać waszym kobietom te wpisy i znikło by >samozadowolenie .A drugie to XD się bawi z wami, bo inteligencji jej nie brakuje.Będę tu toczył ciągle >wojenki o to .Amen . Alkohol jest dla ludzi, ale pić trzeba "umić", a ciebie cały czas "czyma" :-( Wygląda na to, że z kobietą dawno nie obcowałeś i taki trochę z ciebie pantoflarz. Próbujesz dowartościować się czyimś kosztem, a macho z ciebie jak z Kukiza polityk ;-) Jeżeli zabawa ma polegać na usuń - przywróć to inteligencję macie na jednakowym poziomie...jest o co walczyć, POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Do moderatora 19.06.22, 14:52 Ciekawe, czy dacie sobie wystylizować forum, które ma (miało) swój charakter pod taniąradę. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 19.06.22, 16:03 A ty nie masz swojego życia osobistego .Tylko musisz za mną latać .Tamtego już nie ma .Zajmij się swoim nie udanym . Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Do moderatora 19.06.22, 16:11 Zmień, ile razy można używać to zdanie. Do reszty, gdzie piszę, co czytam, gdzie się odezwę ci huj. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 19.06.22, 16:24 Przez ch złotko nudzisz się ? Nic nie poradzę na twoje urojenia i nie lubię publicznego znęcania się nad kimś szczególnie nad kobietami .Powinnaś to wiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 16:16 e-zybi napisał: > bguslawko_1 napisał: > > >Wczoraj byłem lekko trafiony .XD lubi to forum i nie musi stąd odchodzić . > Tylko trzeba całą resztę nauczyć >pokory do niej .Bo jak na jej miejscu był > a by inna kobieta ,czyjaś żona z tych nieokrzesanych gburów ,to tak >samo b > yło by takie zachowanie .Najlepiej by było pokazać waszym kobietom te wpisy i z > nikło by >samozadowolenie .A drugie to XD się bawi z wami, bo inteligencji > jej nie brakuje.Będę tu toczył ciągle >wojenki o to .Amen . > > Alkohol jest dla ludzi, ale pić trzeba "umić", a ciebie cały czas "czyma" :-( W > ygląda na to, że z kobietą dawno nie obcowałeś i taki trochę z ciebie pantoflar > z. Próbujesz dowartościować się czyimś kosztem, a macho z ciebie jak z Kukiza p > olityk ;-) Jeżeli zabawa ma polegać na usuń - przywróć to inteligencję macie n > a jednakowym poziomie...jest o co walczyć, POWODZENIA! Że ktoś już przestał cię zauważać . Nie możesz się tym pogodzić .Jesteś na tamtym forum T i tam pozostań .Bo żal tyłek ściska jak się tu snujesz i jęczysz .Żałosne . Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 16:28 Wirtualny minetkowicz wam forum rozsadzi jak to umie, jak będzie go karmić. Ja wam nie wchodzę, bo coś mnie interesuje, ale nie mam nic do powiedzenia prócz ciekawostek o piwie. A, agregator mniej imituje niż jadące spalinowce, nie wiem czy ty różnica ma decydujący wpływ, raczej ma psychiczny wpływ na dostosowanie się do transformacji inaczej widzieć auto. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 16:34 To jest facet co udaje przyjaciela tak jak ty .Lata za nią po wszystkich forach i ją stalkuje. Nie ma obowiązku tu się wpisywać spadaj . Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 16:43 Niektórzy powinni się liczyć ze słowami i obelgami wobec innych osób .Bo nikt nie jest bezkarny na necie.Jeśli tego nie rozumiesz to masz problem . Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 17:09 Fakt...takimi bluzgami jak ty rzucałeś to nikt tu nie rzucał. Masz się czego bać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 17:01 Proszę Cię, Slawko, nie pisz tu nic na mój temat, mnie tu już nie ma, pozdrawiam i życzę udanej niedzieli. Słuchaj czasem tego, o co Cię proszę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 17:08 No ludzie, widzicie co za piramidkę z góówna oni tworzą, zamiast rozmowy jaka jest, taka jest, najwyżej umrze. Nie karmić troli , najwyżej jak ich aspekt seksualny zmusza do definitywnej konstatacji, która zamyka się jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 17:24 Dobrze słonko .Trochę mnie poniosło 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
absurdybezsensu Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 18:19 "Słuchaj czasem tego, o co Cię proszę:-)" Daj spokój. On nie szanuje żadnych próśb kobiet. Poza tym, dziś znów jest dziabnięty, czy tam trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 16:45 No tak dobrze żarło i zdechło. Forumowy znawca kobiet wystraszył kobietę a teraz przelewa swoją frustrację na innych. To że Danuśka wpuściła cię w maliny to inna sprawa. "Nie wierz nigdy kobiecie dobrą radę ci dam..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdybezsensu Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 18:26 "Forumowy znawca kobiet wystraszył kobiete" Danka akurat twarda jest. Przed nią nie jedna wymiękła i uciekła z forów przed jego osaczającą opiekuńczością. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 18:38 Może i twarda ale naiwna jak mało kto w tym wieku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
absurdybezsensu Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 23:12 "naiwna jak mało kto w tym wieku :-(" Myślę, że to tylko taka kreacja. Rozgrywa sytuacje w zależności od nastroju. Odchodzi, bo jest zmęczona. Wraca, przyznając rozbrajająco, że się szybko regeneruje. Casanovę też pięknie trzyma na smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Nie możesz się pogodzić starcze 19.06.22, 20:46 bguslawko_1 napisał: >Bo żal tyłek ściska jak się tu snujesz i jęczysz .Żałosne . Zastosuj i poczujesz ulgę...jak ci żal tyłek ściska ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Do moderatora 19.06.22, 16:13 bguslawko_1 napisał: > Tylko > trzeba całą resztę nauczyć pokory do niej . Raczej odwrotnie. To ona tu przylazła a nie my do niej. Wiem że są tacy co uważają ze to my mamy się dostosować kulturowo do imigrantow którzy przybywają do Europy ale jest odwrotnie. To gosc ma się dostosować do gospodarza jeśli chce być mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś
misiek13 Re: Do moderatora 19.06.22, 18:26 trypel napisał: > bguslawko_1 napisał: > > > Tylko > > trzeba całą resztę nauczyć pokory do niej . > > Raczej odwrotnie. > To ona tu przylazła a nie my do niej. > Wiem że są tacy co uważają ze to my mamy się dostosować kulturowo do imigrantow > którzy przybywają do Europy ale jest odwrotnie. To gosc ma się dostosować do g > ospodarza jeśli chce być mile widziany > > > Masz mylny obraz rzeczywistości. Nikt do was nie przyszedł. To nie jest wasze prywatne forum które sobie założyliście na prywatnym serwerze, lecz publiczne czyli wszystkich. Regulamin mówi że macie się dostosować. Wystarczy nie obrażać i wyśmiewać gości którzy przychodzą, niezależnie od tego jakie mają poglądy polityczne, styl pisania. Tolerancja for everyone. Tylko tyle i aż tyle. Nic dziwnego że nikt z innego forum tu nie chce przyjść , a gdy przyjdzie to zaraz ucieka jak Danusia. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Do moderatora 19.06.22, 18:31 Niech przynajmniej nie przyłazi tutaj napruty jak świnia i nie ubliża naszym małżonkom? Za dużo kurwa wymagamy? Już tydzień temu pisałem, że trzeba chujowi na weekend alko-lock na forum zakładać. Najebany bydlak. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Do moderatora 19.06.22, 10:23 xdanax napisała: > Możesz usunąć wszystkie moje wątki. Nie zrobiłeś nic, by ograniczyć chamstwo na > tym forum, nic tu po mnie! Słusznie piszesz, że może. Ale nie musi. A jak komuś chamstwo się nie podoba, to może zastosować się do tego co zaproponował kiedyś Wujek Dobra Rada. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Do moderatora 19.06.22, 10:33 Myślę że admin nie ma tu takiego wpływu i nie o to chodzi .Skutecznie wszystkie kobiety stąd wygoniliście .Te które chciały tu pisać i zrobiło się nudno jak flaki z olejem .Dziwnie to wygląda takie męskie szowinistyczne forum ,gdzie faceci żyją w swojej exstazie . Wyjdź z niego i spójrz z boku to zobaczysz . Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Do moderatora 19.06.22, 10:43 Jeżeli im to pasuje, to w czym problem? Można oczywiście mieć inny gust (ja np. nie akceptuję pedalskich plasticzków w autach), ale jeżeli ktoś tego bardzo pragnie i to kupuje, to niech będzie z tym szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś