sophia.87 30.06.22, 15:18 Gdyby któraś z Was chciała się przyłączyć zrzutka.pl/na-polskiego-bayraktara-dla-armii-ukrainy?fbclid=IwAR01FRcfLYTegEkPbBvnKmrUDCfeBp_s6QDD46WSomjC3ZEarY682hMuR1U Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotletymielone5 Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 30.06.22, 23:29 nIe Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 02:29 Nie finansuję broni. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 02:30 ... zwłaszcza że organizatorem jest współzałożyciel Krytyki Politycznej. Ale nawet gdyby był nim Jan Kowalski*, też bym nie finansowała. *Jak to mówi ematka - randomowy. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 02:31 taki-sobie-nick napisała: > Nie finansuję broni. Podobnie jak niczego innego, nie ma sie czym chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 07:22 jakże słuszne! Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 07:21 warhist.pl/ciekawostka/zrzucmy-sie-na-armie/ Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 09:49 Możesz poszukać innej zbiórki (chętnie podam sprawdzoną) i sfinansować żołnierzom odzież ochronną. Każde wsparcie się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 11:02 Ewentualnie żywność i środki opatrunkowe. Też mam informacje na temat sprawdzonych Odpowiedz Link Zgłoś
martini.n Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 06:51 Ja już wpłacałam. 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 09:57 Trzymam kciuki, żeby udało się zebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 10:08 Wpłaciłam Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 10:45 BEKA haha Tym bardziej, że UPAiński ambasador w Niemczech właśnie wstał w kolan i: "mówił m.in. o prześladowaniu Ukraińców w II RP "w sposób, który trudno sobie wyobrazić". Jego zdaniem Polska była dla Ukraińców w tamtym czasie "takim samym wrogiem jak nazistowskie Niemcy i ZSRR". ' Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 11:00 Facet jest idiota choćby dlatego, że mówi coś takiego gdy jego kraj jest w takiej sytuacji. Jest wyjaśnienie ukraińskiego MSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 11:13 a czy zamiast wyjaśnień nie mogliby mu pizgnąć bombką z drona na samochód, żeby następni UPAińcy nie wstawali z kolan? tu nie wyjaśnień potrzeba, ale działań, w każdym razie, ja nie wpłacam Odpowiedz Link Zgłoś
sophia.87 Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 11:23 Rób co chcesz. Na razie to Ukraińcy działają walcząc z czymś co jest potencjalnym zagrożeniem także dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 11:55 woman_in_love napisała: , żeby > następni UPAińcy nie wstawali z kolan? > , w każdym razie, ja nie wpłacam Racja, jak im ruscy kraj zlikwidują, to razem z "UPAińcami". A zaraz potem skończą i z naszymi idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Polska zrzutka na bayraktara dla Ukrainy. 01.07.22, 12:16 W żadnym wypadku ! Odpowiedz Link Zgłoś