Dodaj do ulubionych

Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka...

29.12.22, 21:07
jakbyscie mialy taka okazje ? :) Ciekawi mnie po prostu,czy ten pan jest tak "zajebisty" iz naprawde KAZDA bylaby chetna ;)
Obserwuj wątek
    • mari614 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 31.12.22, 10:41
      Przy pewnym wieku i urodzie wybrzydzać się nie powinno.
      • okruchlodu Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 01.01.23, 16:15
        Pokrętna logika. Nie rozumiem po co sypiać z kimś, kto nas nie kreci? Za karę, że nie jest się wystarczająco młodym i pięknym?
        • stasi1 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 02.01.23, 07:58
          Ale nie każdy może byc z tym kto go kręci. Czasami trzeba być tylko z tymi z którymi mamy szansę być
          • xdanax Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 02.01.23, 08:05
            Ciekawe spostrzeżenie.
          • okruchlodu Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 02.01.23, 17:27
            Dalej nie rozumiem tej logiki. Myślę, że w przypadku seksu podstawową gratyfikacją powinna być przyjemność. A jeśli ktoś nas nie kręci to przyjemność z tego słaba. Jeśli mowa o stałym związku (choć nie wiem czy wątkodawcy o to chodziło) to wizja spędzenia nawet części życia z kimś, kto nie jest dla nas atrakcyjny wydaje mi się jeszcze bardziej przerażająca. Związek i seks to nie jest obowiązek. Po co się zmuszać?
            • stasi1 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 04.01.23, 02:24
              Niektórzy chcą być z kimś, myślisz że kaczyński o swojej żonie myślał że jest piękna? Akurat na taką go było stać. Oczywiście mógł być jak jego brat
              • okruchlodu Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 04.01.23, 18:22
                A skąd wiesz, że tak nie myślał? Kaczyńska mogła się podobać. Chyba, że nie o tych Kaczyńskich piszesz. Postawiłeś znak równości pomiędzy pożądaniem a urodą. Nie o tym pisałam.
                • stasi1 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 12.01.23, 22:38
                  Komu mogła się podobać? Musiała mu się podobac bo innej nie miał szans. Gdyby miał szanse na inną pewnie z tego by skorzystał
      • akle2 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 04.01.23, 14:15
        Mówisz?
        On ma żonę i to bardzo piękną - to jest najbardziej zastanawiające. Ale może ma inne zalety, kto wie :D
        • okruchlodu Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 04.01.23, 18:07
          Pisałam abstrahując od Marilyna Mansona. Każdy komuś może się podobać jak i nie podobać. O gustach się nie dyskutuje. A żona to raczej zniechęca do spania nim niż zachęca:-)
      • ellenka556 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 04.01.23, 22:13
        mari614 napisał(a):

> Przy pewnym wieku i urodzie wybrzydzać się nie powinno.

To bylo ogolne stwierdzenie,czy moze aluzja do mnie ? xD Tak tylko pytam ;)
    • friend_of_women Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 02.01.23, 11:34
      Najlepiej smakuje kaczka pieczona, podana na srebrnej tacy ;)
    • okruchlodu Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 02.01.23, 17:34
      Taaa i może jeszcze całować pana po stopach, za to że chce nas przelecieć? Dziewczyny więcej wiary w siebie! Jeśli chodzi o seks to kobiety są na wygranej pozycji. Wystarczy założyć konto na jakimś z portali randkowych, napisać, że się szuka kochanka i uwierzcie będziecie miały z czego wybierać.
    • zolza670 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 03.01.23, 07:33
      Eeeeee NIE...nie jest zajebisty tylko okropny ☹️
      • ellenka556 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 04.01.23, 22:28
        zolza670 napisała:

> Eeeeee NIE...nie jest zajebisty tylko okropny ☹️

Haha no wlasnie.Mam pare osob w moim gronie,ktore twierdza,ze mialy okazje go poznac i ze zadna mu jeszcze nie odmowila :) W jego przypadku troche trudno mi w to uwierzyc ;)
    • akle2 Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 04.01.23, 14:13
      Jakbym była masochistką - turpistką, to może..
    • rikol Re: Poszlybyscie z Marilynem Mansonem do lozka... 16.02.23, 13:48
      Nie. Jest odrażający, a do tego ćpun i przemocowiec.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka