Dodaj do ulubionych

O/T ktos korzystal z ubera:)

05.02.23, 04:21
Stoje na przystanku, pada deszcz i moje niebieskie buty mokna. Czekam na autobus 107. Robi sie coraz ciemniej a autobus nie nadjezdza. Wiatr chyba z polnocy bo zimny. Wytarlem buty i wyjelem parasolke, zaczal wiac jeszcze wiekszy wiatr wiec wszedlem pod wiate i usiadlem na lawce. Juz wyjmowalem telefon zeby zadzwonic do siostry zeby po mnie przyjechala, a tu nagle zatrzymal sie taki z napisem uber a w nim mloda dziewczyna za kierownica pyta czy mnie podwiezc. To wszystko we Wroclawiu. No to wsiadac czy nie?
Obserwuj wątek
    • zolza670 Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 06:40
      Wsiadać...najwyżej zgwałci...ale buty się nie zniszczą 😉
      • waga173 Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 06:50
        :) Oczywiscie wiesz ze ten przystanek we Wroclawiu byl na ulicy Hallera...
        • qqbek Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 17:23
          waga173 napisał:

> :) Oczywiscie wiesz ze ten przystanek we Wroclawiu byl na ulicy Hallera...

Przed nieuchronnym gwałtem było panienkę wylegitymować wpierw.
          Ostatnio u nas kierowcę Ubera zatrzymali - bez prawa jazdy (za to z aktywnym zakazem prowadzenia pojazdów i poszukiwanego do odbycia kary więzienia zasądzonej za coś innego).

Słyszałeś już jak ksiądz po kolędzie na Podkarpaciu chodził?
          Internety huczą już o pewnym jurnym padre z Rudnika nad Sanem i kobiecie, która podobno jest żoną organisty.
          Tak jej dogodził, że się zakleszczyli i "co Bóg złączył, człowiek rozłączył dopiero na SOR-ze w szpitalu" :-)
        • car_fox Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 06.02.23, 00:21
          Ze Szpitalem mi sie to kojarzy.
    • duze_a_male_d_duze_m Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 07:53
      Zgodnie z duchem czasu, należy przesiąść się na rower.
    • marysia67 Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 08:22
      Moja córa często korzysta we Wrocławiu.
    • toreon Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 15:53
      Ja bym nie wsiadał. Nazbyt to piękne aby było prawdziwe
      PS. nie wiem czy to duży obciach czy nie ale ja chyba jeszcze nie jechałem uberem, ewentualnie nie pamiętam
      • teodor-k Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 16:08
        Założycielowi wątku pomylił się Wrocław z Breslau i być może zamówił Bolta nie ubera .W tym wieku wszystko możliwe .
      • marekggg Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 16:10
        ja juz wiele razy. jakos nie narzekam, jak na razie nic przykrego sie nie zdarzylo.

i w sumie, taka usluga jak to ze kierowca podejcie do budynku i zadzwoni - juz nie istnieje. nawet telefom z centrali ze kierowca jest - tego juz tez nie ma.

w sumie cala branza zeszla na psy.
        • teodor-k Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 16:20
          Myślę że nie o to chodzi .Ale niech Ci będzie. Były wcześniej wonty o molest i gwałty i jeździli nimi obcokrajowcy .Kiedyś bym dla samotnej kobiety nie zamówił takiej taksówki . Trochę się zmieniło .
          • marekggg Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 17:00
            nie wiem co to jest "wont". wydaje mi sie ze katole urodzeni nad wisla to tez tak robili.

i co sie tak troche zmienilo, ze wczesniej bys nie zamowil a teraz juz tak?
        • nousecomplaining Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 18:52
          > nawet telefom z centrali ze kierowca jest - tego juz tez nie ma.
          To zależy od firmy. W mojej okolicy zawsze jak zamawiam taksówkę, to przychodzą mi smsy - najpierw o przyjęciu zamówienia i czasie oczekiwania, potem że taksówka jedzie z podaniem marki samochodu, no i w końcu że już czeka pod adresem. Od lat to działa i to dobrze.
          • qqbek Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 05.02.23, 19:39
            No w mojej "ulubionej" korporacji to działa tak, że jak zamawiasz dzwoniąc, z nie przez apkę, to od razu dyspozytorka podaje za ile kierowca podjedzie.
            Po chwili przychodzi sms z marką i kolorem samochodu oraz imieniem kierowcy.
            Jak nie zejdziesz zanim kierowca nie podjedzie, to kierowca przez system wysyła sms, że "taksówka oczekuje pod adresem".
            Jak jest gęsto (np. ostatnio pod dworcem PKP po północy, jak przyjechał mój ciapong z Wrocławia, to trzeba podać jeszcze trzy ostatnie cyfry numeru swojego telefonu, żeby sobie ludzie kursów nie podbierali).
      • waga173 Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 06.02.23, 07:58
        Ja raz jechalem uberem ale wszystko co pamietam to kierowca zapytal czy zawiezc na Kolska czy na odwykowke:)
    • car_fox Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 06.02.23, 00:22
      Never.
    • waga173 Przepraszam za nieporozumienie 06.02.23, 00:51
      waga173 napisał:

> Stoje na przystanku, pada deszcz i moje niebieskie buty mokna. Czekam na autobu
      > s 107. Robi sie coraz ciemniej a autobus nie nadjezdza. Wiatr chyba z polnocy b
      > o zimny. Wytarlem buty i wyjelem parasolke,.....

To miala byc parodia wpisu pewnej "D" w moim watku czy ktos jezdzil tirem?
      Ona opisala wszystkie okolicznosci niczym Eliza Orzeszkowa zanim doszla do sedna, podwiozl ja tirem mlody chlopak.
      Moja odpowiedz jak rowniez jej wpis szybko zniknely aczkolwiek watek zostal. Nie mieliscie okazji tego przeczytac wiec slusznie uwazacie ze ja toto splodzilem na powaznie.
      A adminowi podziekowalem za to ze usuwa pewne wpisy a nie cale watki i nie banuje za jedno poslizgniecie jezyka.
      • teodor-k Re: Przepraszam za nieporozumienie 06.02.23, 01:30
        Myślę że szybko tam wrócisz .Nie musisz sobie pochlebiać bo nie pierwszy na temat tej osoby zakładasz idiotyczne wątki ,które wylatują na oślą .Dobrze że jest tu admin bo byś był całkowicie bezkarny .Proponuje wrzucić na luz co tobie sprawia szczególną t trudność .Przed po przednim banem też dostałeś takiego amoku .Nie jesteś młody a zachowujesz się jak zwykły gówniarz .Żałosne .
    • teodor-k Re: O/T ktos korzystal z ubera:) 06.02.23, 07:45
      Jesteś nędzną małą gnidą niewartą splunięcia .Pokazałem ci jak ją od lat ośmieszałeś .Sporo wyleciało na oślą i nie można już znaleźć.Niespotkałem w życiu takiego człowieka jak ty .Powinieneś tę osobę publicznie przeprosić .Jestem długo na forach GW ,takiego jak ty to ciężko zobaczyć .Bez honoru coś ci się tam w głowie zrobiło .Psycholog na cito .Dla takich jak ty nie powinno być miejsce na forum żałosny mały człowieczku .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka