Dodaj do ulubionych

Uśmiałem się, Kadyrow za referendum na Śląsku

07.02.23, 19:23
Nie podał po co ma się ono odbyć.
Załóżmy, że Ślązacy zagłosują za Polską, czyli nic się nie zmieni.
Załóżmy, że Ślązacy zagłosują za Czechami. Też się nic nie zmieni. Godać będą po swojemu, jeno co to podatki z KGHM pójdą nie nie Polski, a do Czech. A czeski prezydent bardziej nie znosi kacapów niż polski.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Uśmiałem się, Kadyrow za referendum na Śląsku 07.02.23, 20:09
      Kto zacz kartofel?
      • pozytonium Re: Uśmiałem się, Kadyrow za referendum na Śląsku 07.02.23, 20:23
        szwampuch58 napisał:

> Kto zacz kartofel?

Po polsku nie rozumiesz?
        • szwampuch58 Re: Uśmiałem się, Kadyrow za referendum na Śląsku 07.02.23, 20:26
          Mam kazdego dupka zagranicznego znac?
    • antares504 Re: Uśmiałem się, Kadyrow za referendum na Śląsku 07.02.23, 20:48
      Hejka ~pozytonium, prawda jest taka, że jest tutaj taka dziwna kwestia. Bo Ślązak tym różni się od Tatara, że nie jest związany z nikim (jak np. Tatarzy z Turcją). Zapytaj Ślązaka kim jest ???...odpowie Ci, że nie jest Niemcem, ani Polakiem, ani Czechem, ale jest Ślązakiem. Ślązak ma swoją małą Ojczyznę - Górny Śląsk. Na tę Ojczyznę zawsze ma ktoś chrapkę z powodu przemysłu i węgla. OK, Ruch Autonomii Śląska to organizacja o tyle znana co kontrowersyjna, która oprócz dbania o kulturę Śląska bawi się w rewizjonizm historyczny. NIGDY nie było czegoś takiego jak państwo śląskie. Co więcej nawet sam Śląsk był podzielony na szereg księstw. No ale co ma do tego Kadyrow, to nie wiem.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka