kk345 Re: czy waszym mężom podobają się... 16.09.23, 23:49 Coraz durniejsze te trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
no_idea Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 00:02 pytam, bo mojemu się podobają chyba nawet widzę jakaś taką nie zdrową fascynacje Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 15:01 No to nie ma rady, musisz zajść Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 21:10 no_idea napisała: > taką nie zdrową fascynacje Niezdrową Nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 15:16 Ja się mojemu w ciąży bardzo podobałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
no_idea Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 18:58 A mogę spytać czym się objawiało ? Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 17:07 Na grupie ciążowej na FB okazało się ,że są faceci udający inne ciężarne i wyłudzający zdjęcia od ciężarnych na priv. Poczytałam po tej akcji trochę na ten temat i naprawdę dużo samców jest napalonych na ciężarne. Mało tego miałam kolegę z pracy, który jak się dowiedział,że jestem w ciąży to wypytywał mnie niby z troski o stan zdrowia ,dziecko itd i pisał,żebym mu puściła zdjęcia jak teraz wyglądam itd (nie pracowałam już). Zaraz po mnie kilka dziewczyn z pracy też było w ciąży i wrzucały na FB sesje zdjęciowe ciążowe, a ten się zachwycał w komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
no_idea Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 17:50 Mój zawsze mówił, że mu się podobają, fantazjował o mojej ciąży. Teraz gdy do niej doszło zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś obsesja na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
no_idea Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 19:57 Chodzi mi o to, że jestem w 16 tyg, zainteresowanie męża na razie nie przeszkadza, ale brzuch rośnie czasem czuje się gorzej a on jest ciągle nakręcony. Cieszy się, że brzuch wystrzelił, ale powtarza, że mógłby być jeszcze większy na tym etapie i nie może się doczekać aż będzie potężny, ale to pewnie w kolejnych ciążach. To tylko jedna z rzeczy, które mi się wydają dziwaczne. Boję się, co będzie pod koniec ciąży, bo on by mógł co chwilę. Nie było tak póki nie zaszłam. Ale mogłam się w sumie spodziewać, bo zawsze przyznawał się, że go kręcą ciężarne. któraś tak miała? Odpowiedz Link Zgłoś
szczera.wiera Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 20:00 Won oblesny trollu zboku hatfuuu Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 23:57 Wykasujcie tego obleśnego zboczeńca, please! Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: czy waszym mężom podobają się... 17.09.23, 21:17 Na twoim miejscu bym się bała, że puści cię w trąbę z jakimś sąsiadem z brzuchem piwnym. Odpowiedz Link Zgłoś