Dodaj do ulubionych

Podsiadło idzie w stron satanizmu

19.09.23, 13:11
www.fronda.pl/a/Zakonnik-o-piosence-Podsiadly-Uwazajcie-to-przyzywanie-diabla,220606.html
-idol młodzieży wiedzie ja na zatracenie
Obserwuj wątek
    • mim1656awo Re: Podsiadło idzie w stron satanizmu 19.09.23, 17:03
      Zakonnik podkreślił, że jako „człowiek opierający swoją wiarę na Biblii” wie, że „słowa wypowiadane przez nas mają swoje konsekwencje”.
      ---------------------------------------------------
      Biblia kłamie
    • antares504 Re: Podsiadło idzie w stron satanizmu 19.09.23, 17:52
      Oj ~oszol-lom-z-rm, Ty to zabawny jesteś, zawsze się czegoś doczepisz. To teraz popatrz sobie na katolicki zespół dziecięcy "Fasolki" i ich piosenkę "A to Jeż" co teraz leciała u mnie w radiu.Tam leci tak... " Taki las wielki las, wielki że aż strach. Z rudych drzew ściany ma, z rudych liści dach. W lesie szmer, w lesie szum, coś tam stuka wciąż, może to dziki smok, może wielki wąż. Idzie poprzez jesień, wrzosy w kolcach niesie ". Czyli Kolego ~oszol-lom-z-rm tekst ewidentnie wskazuje na bardzo poważne odurzenie narkotyczne katolickiego autora tekstu, bo jak inaczej wytłumaczyć niemożność odróżnienia jeża od smoka czy strach przed odgłosami lasu. Sam jeż najprawdopodobniej jest uosobieniem Szatana, o czym świadczy właśnie podobieństwo do węża i smoka, jesień z kolei może być symbolem śmierci, wtedy wers "Idzie poprzez jesień, wrzosy w kolcach niesie" może być rozumiany zupełnie inaczej niż do tej pory, czyli "idzie Szatan niosąc śmierć i zniszczenie". Chyba przyznasz mi rację ???.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka