Dodaj do ulubionych

Chciałam zapytać szanowną admilicję

20.09.23, 22:39
czy można zakładać wątki o polityku na Z., czy też zostanie to uznane za [...] i [...]?

Hehehe, miałam się cenzurować, to niech admilicja rusza głową.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 20.09.23, 22:58
      może zaczniesz w końcu używać maila do tych zażaleń, to jest twoje prywatne forum czy co?
      hehehe
    • taki-sobie-nick Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 03:25
      ... a przy okazji zgłosić do skasowania

forum.gazeta.pl/forum/w,567,176418206,176418206,Ponawiam_pytanie_dlaczego_Maciej.html?p=176697836
      • wariant_b Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 09:56
        taki-sobie-nick napisała:

> ... a przy okazji zgłosić do skasowania

A co takiego wydaje ci się niewłaściwe w zalinkowanym poście?
        Według mnie to lakoniczne i trafne podsumowanie twojego wątku.
        • taki-sobie-nick Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 20:32
          A co w moim wątku jest niby obrzydliwego?

Bo nie rozumiem, a Alchemy rzuca się na mnie w każdym wątku o autystykach, starannie pomijając całą resztę moich wpisów. Jeśli myśli, że mnie wychowa, to bardzo się myli, bo zawzinam się tylko.

A ty, mam wrażenie, obraziłaś się o "fankę snajpera" i tyle.
          • taki-sobie-nick Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 20:35
            Bo mam wrażenie, że i ty, i Alchemy macie jakieś dziwne wyobrażenia na mój temat.

Ale po tym, jak ona uznała, że jestem obrzydliwa, a ty - że to trafne podsumowanie - chyba nie sądzisz, że będę się tłumaczyć?

No i eot, jeśli o ciebie chodzi - bo taki efekt dają "metody wychowawcze" takie jak twoje i Alchemy.
          • snajper55 Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 22:31

> A co w moim wątku jest niby obrzydliwego?

Cały jest obrzydliwy.

S.
          • wariant_b Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 23:00

> A co w moim wątku jest niby obrzydliwego?

A czytałaś swoje wypowiedzi w tym wątku?

> Bo nie rozumiem, a Alchemy rzuca się na mnie w każdym wątku o autystykach...

Widocznie temat autyzmu jest jej bliski, a twoje podejście budzi w niej obrzydzenie.
            • taki-sobie-nick Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 23:30
              wariant_b napisał:

> taki-sobie-nick napisała:
              >
              > > A co w moim wątku jest niby obrzydliwego?
              >
              > A czytałaś swoje wypowiedzi w tym wątku?

Tak, wielokrotnie, i nadal nie rozumiem.

A temat autyzmu jest bliski większej ilości osób na forum i jakoś te inne za mną nie latają i nie wrzeszczą. Tylko Alchemy.

Krótko mówiąc, wyprodukowałaś odpowiedź w stylu ignotum per ignotum, czyli niejasne przez niejasne: mój wątek jest obrzydliwy, bo składa się z moich wypowiedzi, a Alchemy się rzuca, bo budzę jej obrzydzenie.

Na razie efekt waszej działalności wychowawczej jest taki, że się obraziłam i zacięłam i za nic w świecie nie dam się wam przekonać - gdybyście kiedyś próbowały użyć rzeczowych argumentów, ale chyba nie umiecie.

Może wy się z Alchemy nie bierzcie za wychowywanie, bo wycie "jesteś obrzydliwa i nienawistna" jest mało wychowawcze.

Teraz nie dam ci już następnej szansy wyjaśnienia, tę zmarnowałaś, możesz sobie darować powtarzanie w kółko, że jestem obrzydliwa.
        • taki-sobie-nick Re: Chciałam zapytać szanowną admilicję 21.09.23, 20:33
          Nie. To uwaga ad personam. Nie widzę tam żadnego podsumowania żadnego wątku, a inne osoby reagują INACZEJ niż Alchemy.

Uwaga "jesteś obrzydliwa" nie jest podsumowaniem żadnego wątku, bardzo mi przykro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka