super.halusia Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 13:01 Zawsze możesz wrócić ,wiesz gdzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 13:02 Nie daj nikomu satysfakcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:03 super.halusia napisała: > Zawsze możesz wrócić ,wiesz gdzie?:) Halusia, przecinek postawiłaś w złym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:16 panna.nasturcja napisała: > Przecież to tani Jesteś tu od niedawna, więc dobrotliwie przymykam oko na Twój wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:29 Nastka, skoro tu grasujesz, to może przedstaw się, opowiedz coś o sobie, powiedz jakim autem jeździsz i co łączy Cię z motoryzacją? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:32 A jest jakiś obowiązek przedstawiania się? Mogę napisać, że pierwszy raz w życiu jechałam kilka dni temu automatem, w ramach jazdy próbnej i chyba nasz obecny samochód będzie ostatnim jaki mamy z ręczną skrzynią biegów :) I, please, nie Nastka, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:53 panna.nasturcja napisała: > A jest jakiś obowiązek przedstawiania się? > Mogę napisać, że pierwszy raz w życiu jechałam kilka dni temu automatem, w rama > ch jazdy próbnej i chyba nasz obecny samochód będzie ostatnim jaki mamy z ręczn > ą skrzynią biegów :) > I, please, nie Nastka, ok? A samochód marki ???? ile pali na setkę ? Rocznik jaki ??? Nie bądź. tajemnicza . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 16:00 panna.nasturcja napisała: > Odpierdol się, tani!! Sama to zrób .Taki język w ustach damy trochę siara .Jak chcesz być wiarygodna to przedstaw swoje CV .A najlepiej wrzuć fotkę .Jest taka opcja na tym forum .Sama przyszłaś więc bądź wiarygodna Brakuje tu kobiet na tym portalu .Ale spokojnych . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:48 panna.nasturcja napisała: > Przecież to tani To jest pewna pani z prywatnego forum .Nie do końca jarzysz pewnych spraw . Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:57 No popatrz ,nie zauważyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 16:01 super.halusia napisała: > No popatrz ,nie zauważyłam:) Ona myśli Hala że to ja pod tym nickiem 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:43 Halusiu, nie przesadzaj, widać lubisz kłopoty, myśl...to nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 13:25 E tam. Zniknij jak zawsze na dwa dni. A później po prostu zmień nick. Nikt nie pozna ze to ty wróciłaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 14:25 Jeśli wynik byłby nie po Twojej myśli, to proponuję założyć kilka kont pod różnymi nickami i zagłosować tak aby wyszło tak jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 14:42 Przecież i tak nigdzie nie pójdziesz, żegnałaś się już z dziesięć razy pod różnymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:50 panna.nasturcja napisała: > Przecież i tak nigdzie nie pójdziesz, żegnałaś się już z dziesięć razy pod różn > ymi nickami. A dlaczego ma stąd iść .Jak pisze tu dłużej niż ty . Sama nie raz zmienialaś nicki .Urojenia da się leczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Warto zobaczyć:-) 26.09.23, 15:47 Dobrze wiesz, że wyjdzie na TAK, czego więc potrzebujesz, współczucia? Odpowiedz Link Zgłoś