Dodaj do ulubionych

traktorek-jaką wybrac

07.04.10, 18:00
Witam
Panowie zastanawiam się nad kosiarką traktorkiem do koszenia.Nie wiem zupełnie
jaki wybrac.
Znajomy kupił Stige 16km, szer koszenia 92cm chyba i poleca.Dostał Zniżke i
kupił w cenie 11tyś.
Cena w zasadzie nie gra roli aczkolwiek potrzebuje tylko skosic trawę koło domu.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gutek_wro Re: traktorek-jaką wybrac 16.04.10, 18:35
      Stige to dobry wybór, ale szczerze mówiąc mój stoi w garażu i służy jedynie do
      ciągania przyczepy:)mam ponad 1000m trawnika i po jakimś czasie koszenie go
      stało się męką nie mówiąc o czasie i kompostowniku:/
      Znajomy był we Włoszech na wakacjach i podpatrzył u właścicieli hotelu kosiarkę
      robota, na początku wyśmiałem go, ale potem poczytałem na stronie producenta, na
      forach w USA i Australii to zacząłem się zastanawiać.
      I od dwóch lat mam włoskiego robota:) "włoska robota" ja ten film:) WiperONE
      Zuchetti. Firma ma już przedstawicieli w Polsce firma The Tickmann's.
      Kosi jak anglik, codziennie, nie ma problemu skoszonej trawy i nie wkurzam
      sąsiadów:)
      • monster007 Re: traktorek-jaką wybrac 16.04.10, 20:30
        Szczerze...
        Na początku też zwątpiłem.
        ALe na jakiej zasadzie to działa?Włączam robota i co, sam kosi? skąd wie gdzie
        ma jechac itd?mam dużo zakrętów,szczeliny itd
    • traktorek-2 Re: traktorek-jaką wybrac 25.11.10, 13:01
      A ja uważam ,że za te pieniądze kupi bardzo dobry traktorek Husqvarny a to już najwyższa liga w traktorkach
    • padre.3 Re: traktorek-jaką wybrac 29.11.10, 13:00
      Witam
      daj sobie spokój ze Stigą,za te pieniądze kupisz Snappera 18KM dwa cylindy i będzie to o niebo lepsze od Stigi
    • amore-pomidore Re: traktorek-jaką wybrac 30.12.10, 19:26
      Zasadnicze pytanie brzmi jak duży teren zamierzasz kosić przy pomocy tego traktorka. Jeżeli jest to do 5000 m2 to śmiało mogę polecić Ci Traktorek z koszem PARTNER 1292 RB. Silnik: 12,5 KM (B&S), biegi przód: 6, tył: 1, Szerokość koszenia: 92 cm, Kosz: 250 L
      • tomasz-zagorski Re: traktorek-jaką wybrac 24.11.13, 13:21
        Traktorek PARTNER?? przecież lepiej kupić dobrą kosiarkę bo Partner to lichy produkt,serwis drogi,jak nie masz 11-12 tys to lepiej daj sobie spokój
    • multione Re: traktorek-jaką wybrac 10.12.13, 20:20
      Dobre są też maszyny wielofunkcyjne np. www.multione-csf.pl/nasze-produkty , ale to trochę droższy temat;)
      • larryyy Re: traktorek-jaką wybrac 03.03.14, 12:42
        polecam traktorki Iseki - najlepsze rozwiązanie dla dużych powierzchni
        • tomasz-zagorski Re: traktorek-jaką wybrac 19.03.14, 12:18
          poszukaj sobie Snappera,jakość bardzo dobra,za 12-13 tyś.kupisz sobie 2-cylindrowy,maja chyba jeszcze inne modele,wystarczy poszukać na Allegro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka