anitaa83 09.05.06, 13:18 Ostatnio przeglądałam w internecie oferte kosiarek i natrafiłam się na opcje "bio-klip" co to takiego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymonstanczyk Re: Bio-klip co to takiego? 09.05.06, 13:34 BioClip to system dzięki któremu trawa jest lepiej rozdrabniana i służy jako nawóz. Odpowiedz Link
stszymon niepotrzebny bajer 09.05.06, 14:22 całkowicie odpuść sobie ten bajer jeśli zamierzasz kosić z koszem Odpowiedz Link
wwlkb Re: Bio-klip co to takiego? 17.08.06, 22:26 opróżnianie kosza to ok 40% czasu koszenia.drobno pocięta trawa rozkłada się i działa jak nawóz.polecam ten system. otrzywiście jeżeli się ma doniczkę-tz. 200-400m2 to..w/g mnie także bio-klip. ponadto należy pamiętać żę przysłowia mądrością narodu - tanie mięso jedzą psy. kosiarki do polecenia to stiga , husqvarna,sabo,wolf,gardena - bezwzględnie należy unikać produktów słonecznej italii-chyba ze jest to brunello di montepulciano. kosiarka inteligentna-husqvarna jest tańsza o kilkaset zł i ma lepszą sieć serwisów Odpowiedz Link