Dodaj do ulubionych

gdzie kupić ?

10.05.06, 13:29
gdzie odradzacie kupna kosiarek a gdzie znowu polecacie.

Ja odradzam kupna we wszelkich wielkich sklepach.Polecam giełde bo często
można znaleść super kosiarek , co prawda używaną ale w bardzo dobrym stanie
za małe pieniądze.
Obserwuj wątek
    • olo9933 Re: gdzie kupić ? 12.01.07, 13:40
      Www.umietka.pl swietny sklep internetowy fachowe doradztwo sam kupilem i
      zadowolony jestem :)P
      • malajulia-to-ja Re: gdzie kupić ? 27.06.10, 12:23
        Fajne kosiarki można kupić w www.sklep-grene.pl i do tego można trafić na fajne promocje.
    • joanb333 Re: gdzie kupić ? 20.08.07, 16:16
      co do giełdy to się nie zgodzę. Zwykle można trafić na ładnie wyglądający bubel .
      • henry58 Re: gdzie kupić ? 04.09.07, 19:51
        Witam. Zgadzam się w pełni z joanb333 sam polecałbym sklep z serwisem gdzie,
        podpowiedzą i doradzą oraz udzielą instruktażu.
        pozdrawiam Henry58
        • dziadekogrodnik Re: gdzie kupić ? 08.05.08, 21:41
          Mnie sąsiad ostatnio polecił ten sklep internetowy ; www.specmajster.pl
          Ze względu na to, że handel internetowy prężnie się rozwija, a tym bardziej, że
          sąsiad już korzystał z usług sprzedawcy chyba i ja się skuszę...ale najpierw
          muszę wybrać ten jeden jedyny model, kosiareczki, która mnie oczaruje ;d ;p
    • boolo25 Re: gdzie kupić ? 10.06.09, 11:22
      ja bym polecał ten www.centrum-maszyn.pl, miła obsługa i szybka dostawa. Jestem zadowolony noi fajne kosiarki
    • krakus_80 Re: gdzie kupić ? 23.04.10, 11:02
      Ja kupiłem w tym roku porządną maszynkę z napedem Al-ko Silver 470 BR. Mocna, 5 koników na briksie. Super spzęcik, tnie trawkę jak trza. A kupiłem w takiej hurtowni co mam pod domem prawie www.marax.eu
    • kubowa1 Re: gdzie kupić ? 28.12.10, 21:49
      kosiarki również w sklepie Mcl Eko
    • roszpunka3 Re: gdzie kupić ? 21.07.11, 16:49
      Grzebałam, grzebałam i znalazłam ofertę, że teraz w sklepie electro.pl mają duże promocje na kosiarki właśnie, jak wejdziesz na ich stronkę to po lewej jest gazetka promocyjna. Jest specjalna gazetka z rzeczami ogrodowymi i teraz mają tam spooro kosiarek po niskich cenach więc chyba warto jeśli ktoś szuka aktualnie. A sklep ma dobre opinie z tego co się rozeznałam :)
      • kal_ho_naa_ho Re: gdzie kupić ? 14.03.12, 10:41
        a ja chcę was zapytać, co myślicie na temat firmy al-ko? czy ktoś z was miał może doświadczenia z tą firmą?? Bo widziałam na ich stronie kilka fajnych modeli kosiarek i nie wiem na jaką się zdecydować, jeśli macie jakieś doświadczenia związane z tą firmą będę wdzięczna jeśli się podzielicie
        • krakowskim_targiem Re: gdzie kupić ? 30.07.12, 12:50
          opinii na forach jest cała masa. my w alko zamówiliśmy traktorek. ten najtańszy z oferty, ale no mimo wszystko swoje kosztował. mogę powiedzieć ,że sprzęt spisuje sie rewelacyjnie, nie mam żadnych zastrzeżeń, wart swojej ceny. jak ktoś ma dużą powierzchnię do koszenia to polecam.
    • najcior Re: gdzie kupić ? 06.03.14, 22:16

Kupiliśmy z teściem kosiarki w midorze, ja kosiarkę al-ko a teściu stiga.

Juz 5 rok użytkujemy i nie mamy z nimi żadnych problemów, oczywiście serwisujemy co roku.

Polecam sklep midor bo ludzie którzy tam pracują naprawdę znają się na rzeczy. www.midor.com.pl
      • sikorii Re: gdzie kupić ? 19.03.14, 10:47
        kosiarki i kosy można kupić w sklepie stacjonarnym, chyba że ktoś jest leniuszkiem i lubi zakupy internetowe to polecam właśnie sprawdzone e-sklepy:-) ja od jakiegoś czasu mam kosiarkę Faworyt ze sklep.krysiak.pl i jestem zadowolona
    • ukasch5 Re: gdzie kupić ? 24.05.14, 23:26
      Witam, mogę tylko napisać gdzie NIE kupować, www.czesciogrodnicze.pl/
      Brak profesjonalizmu i jakiegokolwiek zainteresowania klientem... zostałem wystawiony do wiatru 4 razy w kwestii osobistego odbioru towaru... zmarnowany czas prywatny na dojazdy i pieniądze na paliwo... nie usłyszałem słowa przepraszam... szczerze odradzam!!!
      • krystynkaa79 Re: gdzie kupić ? 24.09.14, 16:11
        Polecam sklep z urządzeniami ogrodniczymi www.sklep.krysiak.pl Dobre ceny, serwis, pełen asortyment sprzętu do ogrodu - kupiłam u nich 2 rzeczy (kosiarkę i nożyce do żywopłotu).
    • kamil.pietrzak Re: gdzie kupić ? 19.09.18, 08:59
      ostatnio szukając części do kosiarki natknąłem się na sklep sklep-kosiarki.pl/ , maja bardzo dużo części do różnych kosiarek, polecam
    • r.mokrat Re: gdzie kupić ? 22.02.21, 12:09
      Możesz kupić www.danceandmove.pl/dobrym-zakupem-jest-kosiarka-traktorek-firmy-honda/ ja jestem mega zadowolony.
    • as-garden Re: gdzie kupić ? 16.03.22, 15:02
      Polecam sklep internetowy as-garden.com.pl duży wybór sprzętu w konkurencyjnych cenach.
    • violusiowa Re: gdzie kupić ? 05.10.22, 21:23
      mąż zamowil kosiarke uzywana NAC , spalinowa , przez centrum maszyn w krakowie, tam sprowadzaja takie sprzety na przyklad uzywane. Wszystko w terminie, kosiarka super daje rade
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka