jelcz74 10.05.06, 13:29 gdzie odradzacie kupna kosiarek a gdzie znowu polecacie. Ja odradzam kupna we wszelkich wielkich sklepach.Polecam giełde bo często można znaleść super kosiarek , co prawda używaną ale w bardzo dobrym stanie za małe pieniądze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo9933 Re: gdzie kupić ? 12.01.07, 13:40 Www.umietka.pl swietny sklep internetowy fachowe doradztwo sam kupilem i zadowolony jestem :)P Odpowiedz Link
malajulia-to-ja Re: gdzie kupić ? 27.06.10, 12:23 Fajne kosiarki można kupić w www.sklep-grene.pl i do tego można trafić na fajne promocje. Odpowiedz Link
joanb333 Re: gdzie kupić ? 20.08.07, 16:16 co do giełdy to się nie zgodzę. Zwykle można trafić na ładnie wyglądający bubel . Odpowiedz Link
henry58 Re: gdzie kupić ? 04.09.07, 19:51 Witam. Zgadzam się w pełni z joanb333 sam polecałbym sklep z serwisem gdzie, podpowiedzą i doradzą oraz udzielą instruktażu. pozdrawiam Henry58 Odpowiedz Link
dziadekogrodnik Re: gdzie kupić ? 08.05.08, 21:41 Mnie sąsiad ostatnio polecił ten sklep internetowy ; www.specmajster.pl Ze względu na to, że handel internetowy prężnie się rozwija, a tym bardziej, że sąsiad już korzystał z usług sprzedawcy chyba i ja się skuszę...ale najpierw muszę wybrać ten jeden jedyny model, kosiareczki, która mnie oczaruje ;d ;p Odpowiedz Link
boolo25 Re: gdzie kupić ? 10.06.09, 11:22 ja bym polecał ten www.centrum-maszyn.pl, miła obsługa i szybka dostawa. Jestem zadowolony noi fajne kosiarki Odpowiedz Link
krakus_80 Re: gdzie kupić ? 23.04.10, 11:02 Ja kupiłem w tym roku porządną maszynkę z napedem Al-ko Silver 470 BR. Mocna, 5 koników na briksie. Super spzęcik, tnie trawkę jak trza. A kupiłem w takiej hurtowni co mam pod domem prawie www.marax.eu Odpowiedz Link
roszpunka3 Re: gdzie kupić ? 21.07.11, 16:49 Grzebałam, grzebałam i znalazłam ofertę, że teraz w sklepie electro.pl mają duże promocje na kosiarki właśnie, jak wejdziesz na ich stronkę to po lewej jest gazetka promocyjna. Jest specjalna gazetka z rzeczami ogrodowymi i teraz mają tam spooro kosiarek po niskich cenach więc chyba warto jeśli ktoś szuka aktualnie. A sklep ma dobre opinie z tego co się rozeznałam :) Odpowiedz Link
kal_ho_naa_ho Re: gdzie kupić ? 14.03.12, 10:41 a ja chcę was zapytać, co myślicie na temat firmy al-ko? czy ktoś z was miał może doświadczenia z tą firmą?? Bo widziałam na ich stronie kilka fajnych modeli kosiarek i nie wiem na jaką się zdecydować, jeśli macie jakieś doświadczenia związane z tą firmą będę wdzięczna jeśli się podzielicie Odpowiedz Link
krakowskim_targiem Re: gdzie kupić ? 30.07.12, 12:50 opinii na forach jest cała masa. my w alko zamówiliśmy traktorek. ten najtańszy z oferty, ale no mimo wszystko swoje kosztował. mogę powiedzieć ,że sprzęt spisuje sie rewelacyjnie, nie mam żadnych zastrzeżeń, wart swojej ceny. jak ktoś ma dużą powierzchnię do koszenia to polecam. Odpowiedz Link
najcior Re: gdzie kupić ? 06.03.14, 22:16 Kupiliśmy z teściem kosiarki w midorze, ja kosiarkę al-ko a teściu stiga. Juz 5 rok użytkujemy i nie mamy z nimi żadnych problemów, oczywiście serwisujemy co roku. Polecam sklep midor bo ludzie którzy tam pracują naprawdę znają się na rzeczy. www.midor.com.pl Odpowiedz Link
sikorii Re: gdzie kupić ? 19.03.14, 10:47 kosiarki i kosy można kupić w sklepie stacjonarnym, chyba że ktoś jest leniuszkiem i lubi zakupy internetowe to polecam właśnie sprawdzone e-sklepy:-) ja od jakiegoś czasu mam kosiarkę Faworyt ze sklep.krysiak.pl i jestem zadowolona Odpowiedz Link
ukasch5 Re: gdzie kupić ? 24.05.14, 23:26 Witam, mogę tylko napisać gdzie NIE kupować, www.czesciogrodnicze.pl/ Brak profesjonalizmu i jakiegokolwiek zainteresowania klientem... zostałem wystawiony do wiatru 4 razy w kwestii osobistego odbioru towaru... zmarnowany czas prywatny na dojazdy i pieniądze na paliwo... nie usłyszałem słowa przepraszam... szczerze odradzam!!! Odpowiedz Link
krystynkaa79 Re: gdzie kupić ? 24.09.14, 16:11 Polecam sklep z urządzeniami ogrodniczymi www.sklep.krysiak.pl Dobre ceny, serwis, pełen asortyment sprzętu do ogrodu - kupiłam u nich 2 rzeczy (kosiarkę i nożyce do żywopłotu). Odpowiedz Link
kamil.pietrzak Re: gdzie kupić ? 19.09.18, 08:59 ostatnio szukając części do kosiarki natknąłem się na sklep sklep-kosiarki.pl/ , maja bardzo dużo części do różnych kosiarek, polecam Odpowiedz Link
r.mokrat Re: gdzie kupić ? 22.02.21, 12:09 Możesz kupić www.danceandmove.pl/dobrym-zakupem-jest-kosiarka-traktorek-firmy-honda/ ja jestem mega zadowolony. Odpowiedz Link
as-garden Re: gdzie kupić ? 16.03.22, 15:02 Polecam sklep internetowy as-garden.com.pl duży wybór sprzętu w konkurencyjnych cenach. Odpowiedz Link
violusiowa Re: gdzie kupić ? 05.10.22, 21:23 mąż zamowil kosiarke uzywana NAC , spalinowa , przez centrum maszyn w krakowie, tam sprowadzaja takie sprzety na przyklad uzywane. Wszystko w terminie, kosiarka super daje rade Odpowiedz Link