deela 26.09.10, 21:20 znaczy menstruacji :o Czy jeszcze kogoś tak pokarał Pambuk, że ma taki cyk jak ja? a cyk wygląda tak: okres - dni płodne - i znowu okres aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 26.09.10, 21:21 żeby wypić pół piwa i notorycznie zamiast cykl pisać cyk Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 26.09.10, 22:59 Nie tylko Ty tak masz. Ja po ciąży mam cykle 28 dniowe ( zdarza się ,że nawet 26 ) . Na szczęście sam okres mi się skrócił do pięciu dni ( drzewiej miałam bite siedem). Od zawsze miałam cykl jak w zegarku, stąd też mogę stosować metody naturalne ( proszę się nie śmiać, mój lekarz powiedział ,,u niektórych to działa") . Teraz niestety częściej szklanka wody Piwa też napiłabym się. Zwłaszcza,ze jutro do fabryki trza iść Odpowiedz Link
deela Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 09:41 ja nie dość, że mam cykle 26 dniowe to okres mi trwa 7-8 dni i jeszcze ze trzy dni plamienie PRZED i PO! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 13:54 No to masz gorzej ode mnie Ale na ,,pocieszenie " dodam ,ze im bliżej menopauzy to miesiączki krótsze i mniej obfite...... ja tak mam przynajmniej. PS. Mam nadzieje,że Debest nie będzie zdegustowany tym wątkiem Odpowiedz Link
debest3 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 14:24 sarah_black38 napisała: > PS. Mam nadzieje,że Debest nie będzie zdegustowany tym wątkiem całe szczęście właśnie nie jadłem ;P Odpowiedz Link
deela Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 16:22 przecież ostrzegałam w tytule Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 18:51 No tak ,ale u nas forum koedukacyjne Tak jakoś wcześniej o miesiączkach nikt nie pisał, stąd nasz Mężczyzna może być nieco zdegustowany Ale nic co ludzkie ............. Odpowiedz Link
debest3 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 19:49 zdegustowany? a czemu niby ? toż mnie ta przypadłość nie dotyczy Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 20:41 debest3 napisał: > zdegustowany? a czemu niby ? toż mnie ta przypadłość nie dotyczy Kochany , nawet nie wiesz jakie szczęście Cię spotkało Odpowiedz Link
gusia210 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 20:00 na szczęście u mnie idealnie.A co na to gin? Odpowiedz Link
deela Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 27.09.10, 20:51 że mam zrobić porządek z tarczycą Odpowiedz Link
debest3 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 28.09.10, 20:04 deela napisała: > że mam zrobić porządek z tarczycą no i widzisz ? ...widać mam coś wspólnego z tym wątkiem bo od lat choruję na tarczycę tzw.choroba Hashimoto Odpowiedz Link
deela Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 28.09.10, 22:08 ja prosta deela mam prostą nadczynność Odpowiedz Link
gusia210 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 29.09.10, 08:48 to tak jak mój mąż.Też ma nadczynność leczoną od 2 miesięcy.Teraz już na lekach nawet ft4 spadło poniżej normy i ma odstawić thiamazol na tydzień i brać potem tylko jedną tabletkę dziennie.Zobaczymy jak pójdzie dalej. Odpowiedz Link
debest3 Re: ja to mam w życiu szczęście (o okresie będzie 29.09.10, 12:53 ja leczę sie już od paru lat...też tabletka dziennie..ale do końca życia Odpowiedz Link