sarah_black38 14.04.14, 19:08 Może ktoś tu zajrzy i mi pogratuluje . Skończyłam swoją podyplomóweczkę z wynikiem bardzo dobrym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_ania77 Re: Pochwalę się :) 14.04.14, 23:43 No proszę, rzadko tu zaglądam, a tu się okazuje, że w samą porę.. GRATULACJE!!! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 15.04.14, 17:08 Wielkie dzięki . I miło, że ktoś tu zajrzał, bo pustką wieje u nas na forum. Odpowiedz Link
kasztanlove Re: Pochwalę się :) 17.04.14, 20:08 Będę zaglądać częściej, jeśli tylko czas i Kasztan pozwolą Odpowiedz Link
debest3 Re: Pochwalę się :) 17.04.14, 19:41 oczywiście że Ci pogratuluję i to z całego serca. Sam obecnie param się studiami i liczę że uda mi się je skończyć Wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 17.04.14, 21:07 Kasztanku, zaglądaj tu do nas Widzę, że piszesz bloga, fajnie Debeściaku skończysz na pewno i też z piątką. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
debest3 Re: Pochwalę się :) 15.09.14, 19:54 sarah_black38 napisała: > > Debeściaku skończysz na pewno i też z piątką. ...no i wykrakałaś Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 16.09.14, 09:33 Gratuluję. Ha ha ...druga Pytia ze mnie . Tylko z dziewictwem nie teges A ja myślę o następnej. Tylko nie wiem czy mi się opłaca, bo do Warszawy, znowu wysokie czesne i dojazd. o czasie nie wspomnę. U siebie nie chcę, bo ktoś z pracy będzie, a tego wolałabym uniknąć. No i się zastanawiam... Odpowiedz Link
rosapulchra-0 Re: Pochwalę się :) 21.09.14, 19:38 Jeśli to ma w przyszłości przynieść dla Ciebie profity, to bym się nie zastanawiała długo. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 21.09.14, 20:05 rosapulchra-0 napisała: > Jeśli to ma w przyszłości przynieść dla Ciebie profity, to bym się nie zastanaw > iała długo. No właśnie tego nie wiem. Myślałam o etyce, bo na e-matce to co druga na religię nie posyła tylko na etykę właśnie. Myślę i myślę i nic z tego nie wynika. Nie wiem jaki ,,rynek" u nas, bo w stolicy i innych dużych miastach to wiadomo. Odpowiedz Link