Dodaj do ulubionych

Pochwalę się :)

14.04.14, 19:08
Może ktoś tu zajrzy i mi pogratuluje wink. Skończyłam swoją podyplomóweczkę z wynikiem bardzo dobrym big_grin
Obserwuj wątek
    • mama_ania77 Re: Pochwalę się :) 14.04.14, 23:43
      No proszę, rzadko tu zaglądam, a tu się okazuje, że w samą porę.. GRATULACJE!!!
    • kasztanlove Re: Pochwalę się :) 15.04.14, 09:42
      Gratuluję smile
      • sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 15.04.14, 17:08
        Wielkie dzięki smile. I miło, że ktoś tu zajrzał, bo pustką wieje u nas na forum.
        • kasztanlove Re: Pochwalę się :) 17.04.14, 20:08
          Będę zaglądać częściej, jeśli tylko czas i Kasztan pozwolą wink
    • debest3 Re: Pochwalę się :) 17.04.14, 19:41
      oczywiście że Ci pogratuluję i to z całego serca. Sam obecnie param się studiami i liczę że uda mi się je skończyć smile Wszystkiego dobrego
      • sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 17.04.14, 21:07
        Kasztanku, zaglądaj tu do nas smile Widzę, że piszesz bloga, fajnie smile

Debeściaku skończysz na pewno i też z piątką.

Wesołych Świąt!
        • debest3 Re: Pochwalę się :) 15.09.14, 19:54
          sarah_black38 napisała:

>
          > Debeściaku skończysz na pewno i też z piątką.

...no i wykrakałaś
    • rosapulchra-0 Re: Pochwalę się :) 09.09.14, 20:50
      Gratuluję!
      • sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 16.09.14, 09:33
        Gratuluję. Ha ha ...druga Pytia ze mnie . Tylko z dziewictwem nie teges big_grin

A ja myślę o następnej. Tylko nie wiem czy mi się opłaca, bo do Warszawy, znowu wysokie czesne i dojazd. o czasie nie wspomnę. U siebie nie chcę, bo ktoś z pracy będzie, a tego wolałabym uniknąć. No i się zastanawiam...
        • rosapulchra-0 Re: Pochwalę się :) 21.09.14, 19:38
          Jeśli to ma w przyszłości przynieść dla Ciebie profity, to bym się nie zastanawiała długo.
          • sarah_black38 Re: Pochwalę się :) 21.09.14, 20:05
            rosapulchra-0 napisała:

> Jeśli to ma w przyszłości przynieść dla Ciebie profity, to bym się nie zastanaw
            > iała długo.

No właśnie tego nie wiem. Myślałam o etyce, bo na e-matce to co druga na religię nie posyła tylko na etykę właśnie. Myślę i myślę i nic z tego nie wynikabig_grin. Nie wiem jaki ,,rynek" u nas, bo w stolicy i innych dużych miastach to wiadomo.
            • madziaaaa Re: Pochwalę się :) 20.10.14, 21:38
              Gratuluję!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka