e-rnama 30.05.06, 10:05 Jaka jest? Kto starszy? I czy to ma duże/jakiekolwiek znaczenie na codzień? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysienka44 Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 10:20 Ja 28, mąż 25. Bez znaczenia. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 10:28 Ja 32, mąż 33. Bez znaczenia. Odpowiedz Link
kika2345 Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 11:46 maz 29 ja 28 i nie ma znaczenia a wydaje mi sie ze wieksze roznice np10 lat w pozniejszym wieki zaczeloby miec znaczenie i w zaleznosci kto bylby starszy Odpowiedz Link
gusia210 Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 13:25 Oboje mamy po 30 lat. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 13:33 na pewno każdy zna pary, gdzie różnica wieku jest różna( większa, mniejsza,starszy mąż, starsza żona i inne możliwe kombinacje), ale tak naprwdę. czy ma to jakieś znaczenie? No chyba ze facio ma lat 80 a dziewczę 20.BLeee Odpowiedz Link
mama_kotula Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 13:35 To się wyłamię z ogólnego trendu Między mną i eksem było 12 lat różnicy. Zdecydowanie za dużo, imho. Zwłaszcza, że eks zawiesił się gdzieś w czasach PRL-u i nie mógł przyjąć do wiadomości, że np. praca sama do niego nie przyjdzie, że zasada "czy się stoi, czy się leży... itd." już przestała obowiązywać. Gdy ja chciałam trochę pożyć - gdzieś wyjść, na koncert, na dyskotekę, on wolał siedzieć w domu (a co za tym idzie, ja też byłam do tego zmuszona, bo inaczej foch), bo - jak twierdził - już się w życiu nabawił i woli spokój. Ale on w ogóle jakimś felernym egzemplarzem był DD Odpowiedz Link
e-rnama Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 14:03 To mogła być kwestia charakteru, wychowania itp, a nie różnicy wieku między Wami. Ale jednak dziesięć lat, lub w okolicach, to już ma znaczenie. Im dalej, tym większe. szczególnie jeśli mężczyzna jest starszy, mniejsza możliwość "urobienia" go, mniejsze szanse na dostosowanie się jego do Was, niż Ciebie do Was - rozumiesz pewnie co mam na myśli Odpowiedz Link
mama_kotula Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 14:29 e-rnama napisała: > jeśli mężczyzna jest starszy, mniejsza > możliwość "urobienia" go, mniejsze szanse na dostosowanie się jego do Was, niż > Ciebie do Was - rozumiesz pewnie co mam na myśli Doskonale rozumiem. "Ja się nie zmienię, nie możesz ode mnie tego wymagać, jestem już za stary" ) Biedny, zgrzybiały 36-latek DD Odpowiedz Link
baskokvet Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 02.06.06, 09:52 ale przynajmniej dobre potomstwo dał... Odpowiedz Link
reyhana Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 14:35 3 lata i wystarczy a na mysli o zwiazku z kims sporo starszym (dycha i więcej) mocno sie wzdrygam Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 16:32 ja 25, mąż 26, jest wspaniale Odpowiedz Link
dzoaann Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 18:03 Mój młodszy o 2 latanie ma to znaczenia na codzień. Ostatnio zauważyłam,że podobaja mi sie tacy mężczyżni po 40-ce,w sile wieku itp.Ale tylko tacy z włosami i bez brzuchów Odpowiedz Link
negev56 Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 18:08 mój był starszy o 3 lata /akcent na był / ale mi to nie stanowi czy młodszy czy starszy, ważne by móc się dogadywać Odpowiedz Link
dusia_mamusia Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 30.05.06, 21:08 Mąż 26, ja 27. Zawsze wolałam młodszych facetów. Odpowiedz Link
zakolka Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 01.06.06, 13:38 Hejka. Ja 28, mąż 33.Ale żeby było ciekawiej to...Jest starszy o 5 lat, 5 dni(24.06 i 29.06) i prawdopodobnie 5 godzin(ale rodzice dokładnie nie pamiętaja godzin naszych narodzin - ale przyjmijmy,że tak było).Do tego jeszcze 5-go sie poznaliśmy,ale niestety nie maja,lecz września. No i 5-go braliśmy ślub...o to by było tyle... Odpowiedz Link
dzoaann Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 02.06.06, 03:08 Mo!To zwiazek na piatkę Odpowiedz Link
dzoaann Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 02.06.06, 03:09 Wybaczcie literówki,ale nie dość,żem wcięta letko,to jeszcze moja klawiatura posłuszeństwa odmawia Odpowiedz Link
meszkasloneczko Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 19.06.06, 20:41 2 tygodnie ja starsza Odpowiedz Link
madziaaaa inne forum 20.06.06, 10:39 Na innym forum, któraś z dziewczyn napisała, że ma ochotę na wakacyjny romans, mąż z lekka przynudza, bo jest 10 lat starszy i chciałaby coś w swoim życiu zmienić. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: inne forum 20.06.06, 11:00 no tak, ale jeśli są po ślubie np 5 lat, on miał wtedy załóżmy 35, to teraz ma 40. BRRR, nawet dla mnie za stary. Odpowiedz Link
mi_lamaj Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 20.06.06, 14:12 mąż starszy o dwa lata, ale i tak gnojek jeszcze ... nie jest najgorszy, ale... moze to kwesytie barzdiej charakterologiczne bo psy na lata sie nie gryza Odpowiedz Link
19maj Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 21.06.06, 12:15 My mamy po 30 lat ale mąż jest starszy o 5mies. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 21.06.06, 12:22 o, to naprawdę znacząca różnica Odpowiedz Link
elag3 Re: Różnica wieku miedzy Wami a Waszymi partneram 21.06.06, 12:47 Ja prawie 31 a mąż 30. Różnica nieodczuwalna. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama