zona_mi 11.08.06, 08:23 Czytacie? Dlaczego? A jeśli, to jakie? Ja dziesięć lat temu załapałam bakcyla "Dzieckowego" i właśnie skończyła mi się prenumerata na sierpniowym numerze. Chyba już następnej nie zamówię, no ileż można? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa Re: Miesięczniki dla rodziców 11.08.06, 10:16 już nie czytam, wyrosłam, bo Ola wyrosła. Mam wrażenie, że we wszystkich na okrągło te same tematy. Czytałam "Dziecko", "Twoje dziecko", "Mamo, to ja". Choć podejrzewam, że gdybym teraz zaciążyła, to znów bym kupowała )) Odpowiedz Link
zona_mi Re: Miesięczniki dla rodziców 11.08.06, 10:56 Ale wrześniowe "Twoje dziecko" to polecam - różne emamy można tam zobaczyć Odpowiedz Link
iwles Popieram ! 11.08.06, 14:29 Kupowałam i Dziecko i Mam dziecko i Twoje dziecko i Mamo to ja i Rodziców, jak Paweł był malutki. Teraz kupuję tylko te, które mnie czymś zachwycą. Jak np. ostatnie Twoje dziecko Acha, i Mam dziecko też wczoraj kupiłam, bo fajna pelerynka p-deszczowa jest Odpowiedz Link
zona_mi Re: Popieram ! 11.08.06, 15:53 Ale "Twoje dziecko" jest tą razą CIEKAWSZE niż pelerynki wszelkie Odpowiedz Link
gusia210 do iwles 11.08.06, 21:53 jaka jest ta pelerynka? generalnie chodzi mi o rozmiar Odpowiedz Link
iwles Gusiu 11.08.06, 22:12 Dla Pawła (3-lata) jest dobra. Myślę, że jeszcze w przyszłym roku też będzie dobra. Dla młodszych dzieciaczków - może być ... też dobra Co najwyżej będzie trochę dłuższa. A dla Maluszków siedzących na wózku może służyć jako fajne przykrycie od deszczu Trudno powiedzieć jaki ma rozmiar. Ale spokojnie dla 3-4 latka jeszcze jest dobre. Kolory widziałam 2: żółty i błękitny. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Gusiu 12.08.06, 13:28 już kupiłam,żółtą fajna i bardzo przydatna pasuje na mojego roczniaka-no,może ciut przyduża ale fajnie w niej wygląda Odpowiedz Link
mama_kotula Zona :)))) 12.08.06, 17:42 Jaka subtelna autoreklama DDDDDD Ale popieram, popieram, warto kupić Odpowiedz Link
zona_mi Re: Zona :)))) 12.08.06, 20:44 Prawda, że subtelna? Cała ja. Szkoda, że w czasie lipcowej Olivii nie miałam dostępu do netu celem tym samym - zdjęcia o wiele bardziej udane były... Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Miesięczniki dla rodziców 11.08.06, 17:25 Kusicie baby, kusicie! Miałam kupić jak szłyśmy na rower i zapomniałam (( Odpowiedz Link
dzoaann Re: Miesięczniki dla rodziców 11.08.06, 20:53 W y to macie fajnie-lecicie do kisku i macie polską prasę.Tego mi właśnie brak.Niespecjalnie chce mi się prenumerować,a z polskich gazet to tu dzieckowych ne sprzedają,a szkoda.Ja namiętnie czytałam Dziecko przez 6 lat potem mi przeszło.Ale muszę przyznać,że w bardzo wielu sprawach mi pomogłoI klimat gazety najbardziej mi odpowiadał Odpowiedz Link
gusia210 Re: Miesięczniki dla rodziców 11.08.06, 21:51 kupowałam zanim odkryłam forum niemowlę i resztę tu jest wszystko co chcę wiedzieć teraz kupuję tylko jak mnie coś bardzo zainteresuje Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Miesięczniki dla rodziców 12.08.06, 11:23 Jak bylam młodą mamą to kupowalam ,,Twoje Dziecko", chcialam wiedzieć o wychowaniu jak najwięcej, a wtedy nie było dostepu do internetu ( 15 lat temu). Poźniej przez wiele lat prenumerowałam ,,Twój Styl", kupowałam inne kobiece czasopisma. W tej chwili prenumeruję tylko i wyłacznie ,,Nationale Geographic". Czasopisma są coraz droższe i osobiście wolę kupic ksiażkę.Prasę czasami pożyczam lub czytam w necie. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 13:34 kupiłam, proszę jednak o przetłumaczenie "who is who"?Chyba tylko jedną osobę rozpoznaję. Odpowiedz Link
dzoaann Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 14:12 A ja nie mam i nie będę miała,buuu...na necie też są jakieś zdjęcia?? Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 14:24 dzoaann, jak chcez, to podaj na priv adres, to Ci wyślę.Mówię poważnie Odpowiedz Link
dzoaann Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 14:42 eee,do Irlandii???,poważnie pytam?chciałoby Ci się??? A może masz cyfrówke,pstrykniesz fotki gazecie i wyslesz mi na gazetową?Byłoby szybciej Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 14:51 Nie widzę problemu, żeby Ci wysłać gazetę, to sobie poczytasz. Mogę wysłaćfotki, ale co by na nich miało być? Ten artykuł? Da się odczytać? Może jednak wolisz normalną, papierową gazetę? Odpowiedz Link
dzoaann Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 15:10 Chodzi mi o te zdjęcia emam,które niby można sobie obejrzeć Dałoby radę je pstryknąć wtórnie??? Nie chcę Cię narażać na koszty i fatygę zbytnią Ale za pomysł dzięki.Poza tym pocztą to trochę by szło,a mnie ciekawość zżeramoże więc prześlesz mi fotki? pięknie proszę)) Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 15:13 prześlę, ale wieczorkiem,ok? A gazeta, jeśli poszłaby priorytetem, to około 4 dni Odpowiedz Link
dzoaann Re: Miesięczniki dla rodziców 14.08.06, 15:36 Dobra,czekam na razie na zdjęcia)))))))))) A jak moja ciekawość bedzie jeszcze bardziej pobudzona, to wtedy się uśmiechnę do Ciebie,Madziu,o gazetkę))) Dzięki baaaardzo za ratunek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Odpowiedz Link
madziaaaa do jednej foremki 14.08.06, 22:21 Chciałam tylko powiedzieć pewnej foremce, że jej córka jest do niej bardzo podobna )))) Odpowiedz Link
dzoaann Madziu! 14.08.06, 22:52 Tu też Ci napisze i Wam wszystkim---------------- Madzia jest cudowna)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zona_mi Re: Madziu! 14.08.06, 22:54 dzoaann napisała: > Tu też Ci napisze i Wam wszystkim---------------- > Madzia jest cudowna)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Gdybyś tak NAPRAWDĘ uważała, to założyłabyś ekstra wątek, a nie chowała takie rewelacje tutaj )) Odpowiedz Link