kuncwotek 22.10.06, 16:05 www.callme.nm.ru/ Sciągnęłam z moich wrzesniówek specjalnie dla WAS Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarah_black38 Re: Wpiszcie swoje imię;D 22.10.06, 17:15 Hihihihi............ Kuncwotku , ale z Ciebie zbereźnica ....... hahahahahaha!!! Szkoda,ze sobie zasłonił ręką..... hahahahahahaha. Przez Ciebie oplułam monitor ...... no nie mogę..... Odpowiedz Link
anik801 Re: Wpiszcie swoje imię;D 22.10.06, 21:38 Super!Ale dlaczego zasłania ręką najciekawszą część?! Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Wpiszcie swoje imię;D 22.10.06, 23:29 hihi musiałam drugi raz wejśc żeby zobaczyć No sexi;DDD Ale on do mnie macha.....;]]]]] Odpowiedz Link
gacusia1 ZA...BISTE!!! 23.10.06, 01:58 Obok siedzial maz... ,-)))) i nie zauwazyl,gdy wpisalam swoje imie,tylko sie baaardzo zdziwil,skad ten FACET MA MOJE IMIE NA TABLICZCE??? ,-))))) Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Wpiszcie swoje imię;D 23.10.06, 13:40 no dziewczyny widzę, że nasz goły mężczyzna Was rozbawił Ja jak pierwszy raz wpisałam swoje imię to miała głośniki na fullll! ;DDD Odpowiedz Link
edelka Re: Wpiszcie swoje imię;D 23.10.06, 13:42 ooooo a ja bez głośników to oglądałam!!! To jeszcze raz sobie zaraz włączę Odpowiedz Link
edelka Sweet.joan 23.10.06, 13:53 każda wymówka dobra, żeby oglądnąć ;P Miło mi, że Cię rozbawiłam Odpowiedz Link
zona_mi Proszę o ostrzeżenia! 23.10.06, 14:47 Ja pierwszy raz tam wlazłam z Martyną zaglądającą przez ramię - musicie sobie wyobrazić mój rzut ciała na monitor, celem zasłonięcia )) Ale kiedy pokazywałam swojej mamie, to już Martynę wygoniłam do drugiego pokoju... Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Proszę o ostrzeżenia! 23.10.06, 14:56 DDD Trzeba było trochę komentarzy poczytać najpierw i może byś się domyśliła mniej więcej, co Cię tam może czekać. A poważnie, nauczona doświadczeniem, nie włączam NICZEGO nieznanego przy dziecku i sama ściszam głośniki na wszelki wypadek. Był kiedyś taki wątek na emamie, bez żadnych ostrzeżeń: najpierw grała jakaś kolęda czy coś równie spokojnego i miłego, a potem nagle wyskakiwała blada twarz z przeraźliwym krzykiem. Mało nie umarłam, dziecka na szczęście akurat w pokoju nie było. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Proszę o ostrzeżenia! 23.10.06, 15:48 Pamiętam ten wątek - o mało z krzesła nie spadłam No ale Kuncwotkowi uwierzyłam... a głośniki zawsze mam ściszone. Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Proszę o ostrzeżenia! 23.10.06, 17:55 endzi no aż się oplułam jak przeczytałam co Twój mąż powiedział - zbereźnik;DDD Odpowiedz Link
dzoaann Re: Proszę o ostrzeżenia! 23.10.06, 22:18 Morda była okropna-na pół pokoju skoczyłam( Odpowiedz Link
endzi11 Re: Wpiszcie swoje imię;D 23.10.06, 14:59 Jak to włączyłam to mąż był obok i pyta czy jak wpisze jego imie to wyskoczy babka to sie rozczarował Odpowiedz Link
dzoaann Re: Wpiszcie swoje imię;D 23.10.06, 22:19 A ja z rana wątek poczytałam i nie mogłam się doczekać kiedy samotnie, z wieczorka się dorwę do linka))))) Dzięki, Kuncwotku Odpowiedz Link