Gość: kacpeer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 14:41 witam, slyszałem że jest na teneryfie coś takiego jak bono bus, bilet na autobus tanczy o 50% . Może ktoś powiedziec na czym to polega, ile się placi za taki bilet itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławek Re: bono bus- cena . teneryfa IP: *.toya.net.pl 26.04.11, 14:53 Bono bus to bilet wieloprzejazdowy. Można go kupić za 12 lub 24 euro. Każdy przejazd jest na nim odnotowywany przez odjęcie wartości przejazdu. Po wejściu do autobusu podajesz kierowcy dokąd chcesz jechać i wkładasz bilet do kasownika. Na bilecie masz zawsze podaną pozostała wartość do wykorzystania. Przejazdy z bono busem są rzeczywiście tańsze, ale im dłuższa trasa tym większy rabat . Opłaca się zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacpeerr Re: bono bus- cena . teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 15:02 a ile będzie kosztował taki przejazd z puerto santiago do siam parku??? Odpowiedz Link Zgłoś
ty-i-ja-razy-dwa Re: bono bus- cena . teneryfa 26.04.11, 17:49 Nie wiem ile będzie kosztował przejazd. Ja byłam z rodziną w Barcelo Varadero w lipcu zeszłego roku. To blisko Puerto Santiago. Kupiliśmy bono bus za 12 euro. Jechaliśmy 2+2 do Siam PArku i z powrotem. I nie wykorzystaliśmy całego biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: bono bus- cena . teneryfa 27.04.11, 08:31 forum.gazeta.pl/forum/w,39880,90658987,90793048,Re_Tene_.html bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa Re: bono bus- cena . teneryfa IP: *.static.espol.com.pl 28.04.11, 23:58 a czy z Barcelo Varadero kursuje jakis autobus do Puerto De la Cruz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaa Re: bono bus- cena . teneryfa IP: *.static.espol.com.pl 29.04.11, 00:00 pomyliły mi sie miast, czy jest autobusy do Santa Cruz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: bono bus- cena . teneryfa IP: *.toya.net.pl 30.04.11, 21:27 Santa Cruz to przecież stolica Teneryfy i ma połączenia autobusowe z całą wyspą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: bono bus- cena . teneryfa IP: *.toya.net.pl 30.04.11, 21:29 Z samego hotelu nie , ale jak znajdziesz przystanek to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: bono bus- cena . teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:49 a wie ktoś może jaki autobus jedzie z Playa la Arena lub Barcelo Santiago do Santa Cruz i ile mniej więcej bilet kosztuje??????? Odpowiedz Link Zgłoś