bambambama 24.01.12, 11:16 Termin 15 do 22 styczeń. Biuro TUI. Rejon Esquinzo na półwyspie Jandia. Hotel Paradiso Playa **** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Witek Re: Byłem tydzień na Fuercie - pytajcie IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.12, 11:47 Cześć ja się właśnie tam wybieram na dwa tygodnie. Może mógłbys generalnie powiedzieć o czym warto pamiętać jadąc tam a co nie jest takie oczywiste... A z konkretniejszych pytań to czy na wyspie mozna wypożyczyć skuter a potem zaokrętować się z nim na prom i popłynąć na Lanzarote? Odpowiedz Link Zgłoś
w_isienka Re: Byłem tydzień na Fuercie - pytajcie 29.01.12, 05:25 Jak z wiatrem. Chcielibyśmy lecieć na koniec lutego-początek marca, ale trochę boimy się, że będzie za zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
rege2 Re: Byłem tydzień na Fuercie - pytajcie 30.01.12, 00:07 te wiatry są zarombiste! niczym nasz halny; huk, demolka, głowa strzela od tego szumu nie piszecie o falach, tam nie da się kapać, bo silne , wysokie fale do kąpieli polecam Jandia lub lagunę Sotavento jak wieje, nie da się siedzieć na plaży, bo piach masz wszędzie..niczym burza na pustyni ja byłam we wrześniu i wiało, upał jak w kotle! większość ludzi siedzi przy basenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka.4 Re: Byłem tydzień na Fuercie - pytajcie IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 07:37 Była w tamtym roku w połowie lutego. Pogoda była bardzo dobra na wypoczynek. Cieplutko, tylko wieczorami potrzebny był długi rękaw i z rana gdzieś do 11.00.Woda nie była najcieplejsza, ale sporo ludzi kąpało się zarówno w oceanie jak i basenie.Wiatr nie dokuczał był delikatny i ciepły. Ja też nastawiłam się/ po przeczytaniu różnych opinii /na ostry i silny wiatr. Nad Bałtykiem latem jest często bardziej nieprzyjemny wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Byłem tydzień na Fuercie - pytajcie 30.01.12, 11:30 jaka bedzie pogoda za 2 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka.4 Re: Byłem tydzień na Fuercie - pytajcie IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 09:11 Ale dowcip!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Byłem tydzień na Fuercie - pytajcie IP: *.e-plan.pl 31.01.12, 18:58 Napisz coś proszę o hotelu. Jak warunki, jedzenie, atrakcje dla dzieci. Czy w najbliższej okolicy rzeczywiście nic nie ma ? wybieramy się tam w sierpniu z dzieciakami 11 i 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś