Dodaj do ulubionych

Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu RCI

IP: *.myslenice.net.pl 18.05.14, 17:16
Witajcie,
szukam kontaktu do osób, które mają wykupione członkostwo w klubie wakacyjnym RCI i wiedzą jak on działa - chodzi mi tutaj o praktyczną stronę dokonywania rezerwacji, zasady wymiany tygodni, wyjazdów na swój tydzień itp.
Będę wdzięczna za rozmowę tutaj albo za podanie maila lub nr telefonu.
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 15:36
      Witam mam wieloletnie doświadczenia chętnie odpowiem.tel 602305252.Pozdrawiam.
    • Gość: Kuba Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.red-80-26-254.adsl.dynamic.ccgg.telefonica.net 06.08.14, 22:46
      Polega to na wykupieniu udziałów w apartamencie,a potem na wymianie do innych ośrodkó ma świecie.Ośrodków jest ponad 5000.Wymiany dokonuje się przez RCI
      A na swój tydzień zawsze możesz przyjechać.
      Generalnie to działa ale zależy też może co i czego oczekuje.
      Na początek może lepiej spróbować z firmą Dial World Exchange bo po prostu nie trzeba kupowac żadnych apartamentów tylko się wyjeżdża tam gdzie chce a daty wyjazdów i opis jest na ich stronie.
      Na pewno finansowo dużo lepiej i wygodniej.
      • Gość: Witek [...] IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.15, 11:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • emmilka81 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 25.06.15, 10:09
          większych bredni nigdy nie słyszałam.. jestem lekarzem i wraz z moimi przyjaciółmi spędzamy co roku wakacje w klubie Interval International i zapewniam że żadne biuro podróży nawet nie zbliża sie do poziomem do jakości obsługi i standardu hoteli w tym klubie... Nie spotkałam na miejscu żadnych meneli, grup zorganizowanych, czy żłopiących alkohol przy basenie brzuchatych Panów z opaską all incusive na nadgarstku... Można normalnie wyjechać z dziećmi , nie stresując sie co zastanie sie na miejscu po przylocie.. Ja jestem zadowolona z Lifestyle i z całym szacunkiem, ale ineternet to jedno wielkie śmietnisko gdzie kazdy moze napisac to co chce , szczegolnie konkurencja....
        • lvctest Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 25.06.15, 12:18
          SZanowni Państwo, bardzo dziękujemy za wyrażanie swoich opini na temat firmy Lifestyle, ale bardzo prosimy aby były one zgodne z rzeczywistością, a nie pochodziły od konkurencji , która sama sobie odpowiada na zadane pytania, gdyż jest to bardzo nieprofesjonalne i krzywdzące dla drugiej strony.. Firma Lifestyle nie sprzedaje żadnych apartamentów, członkostw ani innych tego typu produktów. Promujemy hotele rodzinne o wysokim standardzie , które charakteryzują się innym sposobem wypoczynku niż w klasycznych biurach podróży. Naszymi klientami jest prawie 30 tyś włascicieli firm a także zawodów wolnych zaufania publicznego. Chcelibyśmy zapytać Pana Witka , który powiela ten sam post na innych forach, gdzie są ci wszyscy niezadowoleni klienci ? Jeżeli jest Pan pracownikiem biura podróży to życzmy Panu sukcesów w prowadzeniu swojej działalności, ale z poszanowaniem konkurencji.. Niestety ale nawet takie dobre biura jak TUi, też maja na takich forach setki negatywnych opini,, z reguły pisanych przez konkurencję. Niestety nikt nie ma wpływu na opinie pisane w internecie dlatego jest ono źródłem kompletnej dezinformacji..
          Zespół Lifestyle
          • Gość: ewa Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.ksi-system.net 26.07.15, 17:53
            Trudno uznać ten wpis za zgodny z prawdą, jednak to sprzedaż produktu i cały pobyt na innych warunkach niż w umowie. Takie firmy psują rynek
          • Gość: Julia Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.03.17, 20:32
            ano akurat byłam na takim wyjeździe od RCI proponujecie członkostwo za 90000 zł plus za każdy tydz pobytu na teneryfie 430 euro za tak zwane utrzymanie apartamentu - i nie kupuje sie tu apartamentu oooooo NIE tak jak pisałam wcześniej członkostwo w klubie. Ludzie koszt wyjazdu do luksusowego a jakże apartamentu na teneryfie to :
            koszt apartamentu na 4 os za tydz 430 euro plus koszt przelotu plus koszt wyżywienia -koszt transportu z lotniska i na lotnisko. Ktoś powie nooo to nie dużo jak na 4 osoby może ale nadal zostaje koszt 90 000zł za członkostwo w klubie jeśli sie tego nie spłaci możesz przyjeżdżać co roku na Teneryfe ale na pewno nie będziesz zakwaterowany w super apartamencie a pierwszym lepszym 2 kategorii. I możecie państwo mi wierzyć byłam na takim wyjeździe i prawie mnie namówiono manipulacja słowna była piękna najpierw zakwaterowanie na 2 dni jednym hotelu kategorii3 gwiazdki potem w kolejnym 2 gwiazdki a na końcu prezentacja Regency Cauntry Club jaki piekny apartament jakie baseny , przy rozmowie kawka winko drineczki stawiane by zmamić oczy . Gdy powiedziałam ze od razu nie podejmuje decyzji na takie kwoty muszę się z tym przespać ton rozmowy się zmienia !!!! jutro już nie będzie promocji będzie drożej jeśli się nie zdecydujecie teraz następnego razu już nie będzie bo wykorzystaliście swoją szanse !!!
            Jeśli macie propozycje z RCI dajcie sobie święty spokój no chyba ze zarabiacie dużo jak pan doktor i wsio wam jedno ze płacicie za członkostwo 90000 zł
    • bemeta [...] 21.04.15, 18:11
      • Gość: Ewa Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.ksi-system.net 27.04.15, 06:48
        Bart, masz pomysł jak się wyplątać? Napisz proszę co wiesz. Ewa
        • Gość: robert Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.159.145.210.static.user.ono.com 03.06.15, 15:09

• lvctest Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 26.06.15, 10:07
      Witaj Magda... moze moja odpowiedz bedzie ci pomocna, chcociaz na codzien mieszkamy w usa, ale w sumie to zasada dzialania jest taka sama. U nas wszyscy naleza do jakis klubow, biura podrozy sa malo popularne. My jestesmy czlonkami Rci od 1998 roku w marriott na florydzie. Jezdzimy 2, 3 razy do roku przewaznie na wyspy ( karaiby, hawaii) . RcI w usa jest bardzo popularne i jezeli kogos stac to korzysta z ich uslug bo oplaca sie jak wyjezdza sie czesto.. .My nie wymieniamy tygodni, mamy Rci points i zamieniamy punkty na tygodnie. Czesto zapraszamy rodzine i znajomych na takie wyjazdy.. Standard hoteli jest bardzo wysoki, my glownie wybieramy Marriott Vacation, Sheraton, etc... jak ktos wyzej napisal sa to hotele rodzinne i panuje tam dobra atmosfera, nie ma przypadkowych gosci co nas zadowala. . W Polsce tez mamy znajomych ktorzy lataja z rci glownie na tenerife, albo do marbella w hiszpani. Podsumowujac , to jezezli jezdisz 2 razy do roku na urlop lub wiecej to na pewno ci sie oplaci, szczegolnie na dalekich kierunkach gdzie drogie sa bilety..rci ma jeszcze restaurant cards, renatl cars, , promy, szkoly jezykowe dla dzieci, tak wiec jest duzo mozliwosci. W polsce z tego co czytam sa rozne opinie, ale po niektorych wypowiedziach widac ze malo kto zna zasady na jakich dziala ten klub, duzo pisza ci co nigdy nie korzystali..
      Jerzy
      • walde-mar67 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 30.06.15, 21:27
        Własnie wrocilismy z Teneryfy organizowanej przez Lifestyle, w ocenie punktowej za całokształt 8/10... Hotel super, apartamenty naprawde przestronne , nowoczesne , w porownaniu do pokoi z biura podrozy to zupelnie inny wymiar wypoczynku... brakowało troche animacji dla dzieci, tzn była ale za krótka i raczej dla starszych ( bylismy z wnukami ) , to co rzucilo sie w oczy to naprawde goscie hotelowi na poziomie, kulturalni, uprzejmi , nie szukający na siłe towarzystwa co czesto nas spotykało na wakacjach w przeszłości... to mi sie szczególnie spodobalo :) idelane miejsce na wypoczek rodzinny, zarówno hotel jak i Teneryfa, ktora jest przepiekną wyspą.
      • Gość: bajeczka Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: 37.247.48.* 24.08.15, 01:30
        Pobyt na Grand Canarii, hotel Anfi Del Mar w maju 2013 r. Cudowne wakacje. Hotel bardzo fajny, szczególnie miła obsługa, ale właśnie opinie internautów o tym hotelu wpłynęły na nasza decyzje żeby tam jechać. Co do samego klubu Lifestyle : Wszystko załatwialismy przez telefon, internet .Pani z Warszawy odpowiadała chetnie na wszystkie pytania, rezydentka Olga b.sympatyczna i pomocna, dostawałam odpowiedz na każde pytanie od świtu do nocy, pomagała we wszystkim. Pomoc przy odprawie na lotnisku w drodze powrotnej. Dobre wycieczki fakultatywne, bardzo fajna Pani przewodnik na wycieczce po wyspie. Luksusowy autokar z miłym kierowcą na wycieczki. I bardzo wazna rzecz o ktorej wspomniał juz ktos na tym forum : nie ma tam przypadkowych osób, wszyscy sa mili, kulturalni , na poziomie. W 2016 lecimy z Lifestyle do Tajlandii, znajomi byli super zadowoleni.
    • marysi-a1959 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 28.06.15, 01:20
      Bylismy 2 razy na teneryfie z lifestyle, w tym roku lecimy z klubu na madere... jestesmy zadowoleni z warunkow na miejscu , obsługi i atmosfery panujacej w osrodkach, można poznac fajnych ludzi i milo spedzic czas... pierwszy raz bylismy w hotelu hollywood mirage , drugim razem w sheratonie... jezeli Pani ma mozliwosc wyboru to polecamy poludnie teneryfy , wszedzie blizej i pogoda lepsza.. korzystamy z wymiany punktowej nie z tygodni...
      • Gość: weronika Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.15, 00:56
        Bylismy wiele razy, wszystko było ok, jestesmy zadowoleni, dzieci także...troche nie pasowaly nam godziny wylotu bo byly o 4 rano...

weronika
    • Gość: olek Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.mtel.net 22.07.15, 21:27
      Robert,proszę o kontakt.Wykupiłam wyjazd na Teneryfę z firma lifestyle excellent club i juz przed wyjazdem wyszło trochę niedomowień.zmieniono mi juz hotel. Miał być 5 gwiazdek z opcja all inclusive a teraz okazało się ze mam leciec do hotelu o nizszym standarcie.nie wiem czy leciec czy walczyć o zwrot kosztów.mail: k.lusbonk@wp.pl
      • Gość: ewa Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.ksi-system.net 26.07.15, 17:54
        daj znać proszę czy jesteś jeszcze przed wyjazdem. mam podobny problem
        • Gość: olek Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.netfala.pl 27.07.15, 15:51
          tak.
          tak jestem przed wyjazdem.
          w sierpniu.
          mozemy sie zamienic telefonami o aby o tym pomowic.....
          • Gość: ewa Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.devs.futuro.pl 28.07.15, 07:53
            ja tuż przed wylotem; niestety umowa umową a ostateczne warunki sobie. jestem rozczarowana nie dlatego, że tak jest treśc usługi ale dlatego, że firma nie potrafi być uczciwa w przedstawianiu oferty
            • Gość: olek [...] IP: *.netfala.pl 28.07.15, 23:21
              • Gość: aneczka Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.85-194-240-13.net.eco.atman.pl 29.07.15, 17:49
                Jakby tak spojrzec na wszystkie firmy organizujace imprezy turystyczne takie jak tui, neckermann , itaka czy te mniejsze biura to chyba nie ma takiego oranizatora na temat ktorego nie byloby podzielonych zdan, taka jest prawda. Ja z lifestyle excellent mialam stycznosc w 2007 roku i pierwszy wyjazd odbyl sie z malymi zgrzytami ( lecielismy na sylwestra na teneryfe i przelozono lot ) to byla jednak wina Tui bo oni byli dostawca biletow. Pamietam ze chodzilam jak w amoku przez caly dzien , w koncu wszystko sie udalo szczesliwie .. Nastepnie bylismy na Teneryfie po raz 2 w 2010 potem dominikana, tajlandia , w tym roku znowu teneryfa.. Z doswiadczenia juz wiem i moge podpowiedziec ze poczatki moga byc trudne poniewaz to jest inny sposob postepowania niz w klasycznym biurze podrozy i moje watpliwosci braly sie glownie z tego powodu.. po kilku latach stwierdzam jednak ze organizacja wakacji przez ta firme mi odpowiada i do biur podrozy nie wroce. trzeba sie przyzwyczaic, taka jest moja opinia . anna
              • Gość: Maria Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.15, 00:22
                ...
              • Gość: nelik Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.15, 11:46
                .
          • Gość: natalka Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.146.130.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.15, 12:00
            Hej właśnie wróciliśmy z Teneryfy z lifestyle. Super pobyt, już Wam zazdroszczę:) Pokój mieliśmy nie od strony basenu, było cicho. Hotel bardzo fajny. Czysto, łazienki trochę małe, ale salon i sypialnia duże ,przestronne , nowocześnie urządzone.Blisko do szerokiej plaży i cieplutkiej wody. Baseny też całkiem ok. . Posiłki smaczne, głodni nie będziecie. Występy na żywo, piękny ogród,kameralnie , mili ludzie, obsługa ok.Do promenady dwa kroki, jest sporo knajpek i wypożyczalni ale na wieczorny spacerek lepiej się wybrać do Los Christianos, też bliziutko i najlepiej się przespacerować promenadą przy oceanie. Ps. Uważajcie na sprzedawców biżuterii na plaży sa namolni. Wakacje bardzo udane, Teneryfa jest piękna
            • Gość: ewa Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.play-internet.pl 08.08.15, 16:23
              Cześć a ja właśnie jestem na plaży na teneryfa i chyba jestem w innym hotelu klubie bo jest jeden niewielki basen choć też blisko plaży. Ogólnie wyjazd ok ale nie ddzięki lifestyle bo oni tak wszystko dziwnie zamieniają ze tylko człowiek nerwy traci. Generalnie polecam jednak biura podróży bo tu w cenie nie ma nic nawet wifi
              • Gość: ewelka Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.15, 14:39
                Ja Nie mam żadnych zastrzezeń do Lifestyle.Wczasy na Fuertawenturze wrzesień 2013 wylot z Gdańska. Dobra organizacja przejazdów lotnisko-hotel i odwrotnie-autokar wspólny z klubowiczami z Niemiec-przez co jechał docelowo tylko do 2-3 hoteli. Super przewodniczka na wycieczce na Lanzarote-pani Magda Rydz-dziękujemy!i polecamy. . W hotelu przydała się znajomosc języków obcych,poza spotkaniem w 1 dniu nie potrzebowalismy pomocy rezydenta.Wczasy klubowe kupione w z oferty reklamowej . Dwukrotnie zmienialiśmy termin wyjazdu i nie było z tym problemu ze strony firmy. Hotel 4* o charakterze rodzinnym , pieknie położony, duże apartamenty, wszystkie udogodnienia bezpłatne. Tak zaczęła się nasza przygoda z klubem i trwa do dzisiaj.
    • bartlomiejdoctor Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 23.07.15, 00:31
      A ja pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoją opinią. Od 7 lub 8 lat
      jestem stałym klientem Lifestyle i ich programu klubowego i jeszcze nie miałem powodów do
      narzekań. Co roku, czasami 2 razy w roku, korzystam z ich usług i
      wszystko jest poprawnie Nie mogę powiedzieć, żeby
      próbowali mnie spławić, jeżeli o coś prosze lub pytam.
      Ostatnio było tak, że lecieliśmy do
      Meksyku. Już miałem przelewać pieniążki za bilety gdy zadzwonił Pan i powiedział,
      że znalazł mi te same bilety o 850 zł taniej, tylko dzień później i z
      innego lotniska. Przecież nie musiał tego robić, byłem już
      zdecydowany na ten droższy wyjazd. W 2009 roku córka musiała pilnie wracać z wakacji ( grand canaria) ponieważ otrzymała propozycje pracy i nie mogliśmy znależć żadnego samolotu dla niej do polski bo latały tylko we wtorki. Pani z Lifestyle bardzo nam pomogła i mimo że lot był z przesiadką to córka przyleciała do Polski. Nigdy nie narzekaliśmy na hotel ani na obsługę, zawsze traktowano nas uprzejmie i poznaliśmy wiele fajnych osób w różnych częściach świata.Fakt jest taki , że korzystamy tylko ze śniadań , ponieważ głównie zwiedzamy.. Co do teneryfy to nie wyobrażam sobie przy tylu atrakcjach jakie oferuje wyspa na miejscu aby spędzać czas tylko w hotelu, tym bardziej że jest tam knajpka na knajpce..
      uszanowanie
      • Gość: olek Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.netfala.pl 27.07.15, 15:58
        rozumiem ze pan sie udalo wszystko zalatwic z firma lifestyle excellent.
        nie wiem czy mowimy o tym samym.
        jesli tak , czy moglby pan podac mi namiar z ktorych pan skorzystal.
        porownaj z moim bo mozliwy ze ktos podszywa pod ta firme i oszukuje ludzi.....
        • bartlomiejdoctor Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 29.07.15, 20:57
          Lifestyle Excellent ulica złota 61 warszawa tel 226516997... z tego co Pan pisze to jednak ta sama firma.
          uszanowanie
    • Gość: Małgosia Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: 80.94.30.* 19.09.15, 23:51
      Cześć Zuzia,
      od kilku lat mam wykupiony apartament na Teneryfie.ale niestety nie korzystaliśmy z tego -nie miliśmy czasu.Teraz chciałabym z tego skorzystać ale nie wiem od czego mam zacząć.Czy mogłabym skontaktować się z Toba aby porozmawiać
      • Gość: LUSBONK Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.netfala.pl 22.09.15, 12:50
        WITAM,
        TAK.
        OTO MOJ ADRES MAILOWY : K.LUSBONK@WP.PL
        NAPISZ ABYSNY SIE UMOWILI NA TELEFON.
        • kocurek.84 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 11.01.16, 20:28
          Jestem członkiem i z chęcią odsprzedam moje udziały
          • kocurek.84 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 11.01.16, 20:29
            Moj adres e-mail wesolowskai@yahoo.se
    • kocurek.84 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 11.01.16, 20:58
      hej posiadam członkostwo w rci i z chęcią odsprzedam wesolowskai@yahoo.se
    • Gość: ila Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.16, 16:40
      Cześć Zuzia , my także jesteśmy członkami RCI i jakoś nie potrafimy z tego korzystać. Możemy jakoś się skontaktować?
    • mojacar Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 30.07.16, 15:27
      To może lepiej wyjeżdżać z Dial World Exchange z Polski bo w sumie jeżdzi się do tych samych ośrodków co RCI ale nie trzeba tych wszystkich opłat wnosić i ma Pani polską obsługę i biuro w Polsce z obsługą online,nic prostszego.No i nie trzeba po prezentacjach biegać.Ja w każdym razie jestem zadowolony bo nie ma się do czego przyczepić.Płacę 340 euro za apartament wszędzie na świecie i tyle,więcej mi nie potrzeba.
      • Gość: borys Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.4web.pl 02.03.19, 16:54
        Wybór apartamentów jest niewielki , w terminach poza sezonem i w odległych miejscach . Firma nie szanuje klientów.
    • joanna3000 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 05.01.17, 12:26
      Proszę uważać na oferty timesharingowe z firmy „Regency Resorts LTD” (RCI) na Teneryfie. Zawarliśmy umowę członkowską, która zobowiązała nas do wpłaty 18 000 euro w wyznaczonym przez obie strony czasie + opłaty administracyjne co roku. Zachęceni atrakcyjną ofertą wyjazdów zagranicznych, korzystania z infrastruktury na całym świecie oraz możliwościami inwestycyjnymi byliśmy zobligowani do podjęcia decyzji jeszcze tego samego dnia gdyż była to „oferta promocyjna”. Chciałabym zaznaczyć, że oferowanie korzyści finansowych jest nielegalne. W celu zawarcia umowy timesharingowej wpłaciliśmy tzw. „kwotę manipulacyjną”, która powinna nam zostać zwrócona według Prawa Unii Europejskiej po rezygnacji z umowy. Umowa wprowadza w błąd i jest nie jasna, wiele kwesti wypowiedzianych słownie nie jest zawarte w ogóle na piśmie dlatego od razu postanowiliśmy zrezygnować. Zgodnie z przysługującym nam prawem w ciągu 3 dni od daty podpisania umowy wysłaliśmy pismo rezygnacyjne, a naszą sprawą zajęło się ECK ponieważ firma nie przyjmuje pism, nie odpowiada na żadne wiadomości. Nie odzyskaliśmy do tej pory pieniędzy, firma RCI nie podpisała nam umowy rezygnacyjnej i jedynym rozwiązaniem sytuacji jest skierowanie sprawy na drogę sądową.
      • Gość: baker Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.17, 23:13
        Mam umowę timesheringu na Teneryfie od kilkunastu lat i chcę z niej zrezygnować (zdrowie, koszty, a do tego ośrodek podupada). Zapisy umowy i regulaminu klubu są niejasne w tej sprawie, ale wygląda na to, że nie ma drogi wycofania się z umowy (mam ją do 2040r.!) Na moje pytania w tej sprawie firma właściciel klubu ( z państwa UE) nie odpowiedziała, w ogóle korespondencja z nimi to rozmowa dziada z obrazem, nie reagują na maile. Przestałem płacić roczne składki licząc trochę, że firma wyrzuci mnie z klubu, ale przysyłają co roku kolejne skumulowane wezwania do zapłaty, więc obawiam się, że w końcu naliczą mi jakąś monstrualna karę i będe musiał sie procesować. Czy ktoś ma doświadczenie ze skutecznym wycofaniem się z timesheringu, co można zrobić w tej sprawie.
        • Gość: Nnowaki Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.20, 18:08
          Witam
          Proszę o kontakt nnowaki@o2.pl
          Też posiadam timesharing na sprzedaż od kilku lat.
      • edjerr Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 22.08.19, 17:35
        Proszę o informację jak to się skończyło? Czy ECK pomogło?
    • Gość: Renata Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.lukman.pl 22.02.19, 08:44
      WITAJCIE jestem członkiem RCI, CLUB MARINA nie wiem jak to dokładnie działa , nie odbierają telefonow,nie odpisują na meile ,dużo ludzi żałuje ,ze wykupili to członkostwo ,ja też,czy można sie starac o zwrot wpłaconych pieniedzy proszę o porady ,kogos kto wie jak to działa
      • Gość: sprawiedliwa Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.4web.pl 28.02.19, 19:34
        Byliśmy na spotkaniu z firmą z Krakowa. ZAWARLIŚMY UMOWĘ członkowską rok temu i nie ma ofert jakie nam obiecano. 340e mamy przelewać na konta w Hiszpanii. To są oszuści.
        • pulpafer Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 07.03.19, 01:51
          Gość portalu: sprawiedliwa napisał(a):

> Byliśmy na spotkaniu z firmą z Krakowa. ZAWARLIŚMY UMOWĘ członkowską rok temu
          > i nie ma ofert jakie nam obiecano. 340e mamy przelewać na konta w Hiszpanii. To
          > są oszuści.

Kiedy Państwo zawarli umowe?
          • edjerr Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 26.07.19, 17:26
            Zostałem wbity w butelkę, gdyż deklaracje słowne sprzedających z Regency nijak się mają do rzeczywistości. Jak się po pewnym czasie okazało mam tydzień co dwa lata zamiast z elastycznym trybem co rok ( magiczne słowo "even" w tzw. certyfikacie własności) przy kosztach corocznych do zapłacenia. Jestem zdecydowany do wytoczenia sprawy sądowej, choćby nawet wg. wyspiarskiego prawa. Szukam współpracy osób podobnie poszkodowanych. Kontakt edjerr@wp.pl.
            • Gość: klaudusia1986 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.20, 18:11
              Wysłałam wiadomość na priv.
      • pulpafer Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 07.03.19, 01:48
        Ale kto nie odbiera telefonów RCI czy Club Marina? Jesli masz czlonkostwo RCI to mozesz swoj tydzien wymieniac na inne ośrodki na calym prawie swiecie... mozesz wynajmowac swoj tydzien, albo korzystac z wynajmu w innych osrodkach, ktore sa na stronie RCI... Są tez tygodnie bonusowe, które można wykupywać, a ceny są nie porownywalnie niższe niż np przez biuro podrozy czy przez popularne portale rezerwacyjne.
        • Gość: pendejo Timesharing to żałosne guano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.19, 10:31
          Łatwo kupić, niezwykle trudno sprzedać. Trzymajcie się od tej "inwestycji" z daleka.
          Kupicie - będziecie żałować i płakać na forum. Ci co zachwalają to pośrednicy. "Nie miała baba kłopotu kupiła sobie timesharing":)
      • Gość: Nnowaki Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.20, 18:09
        Witam,
        Czy ktoś z państwa sprzedał członkostwo TIMESHARE?
        Proszę o kontakt nnowaki@o2.pl
    • romet2 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu 04.06.20, 11:32
      Najlepiej zgłosić się do Dial World Exchange która tym się zajmuje w Polsce.Oni zrzeszają członków RCI.
      • Gość: Saraa_18 Re: Klub RCI, timesharing - szukam członków klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.20, 18:14
        Niestety firma DWE jest nie skuteczna, bierze tylko pieniądze i brak efektu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka