pia_ 29.10.08, 15:08 Jest kilka przewodników odnośnie Wysp Kanaryjskich, ale nie wiem, który naprawdę warto kupić wybierając się na Lanzarote? Moze ktoś doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Który przewodnik turystyczny polecacie? 30.10.08, 11:19 Nikt nie kupował przewodnika jadąc na Kanary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magjag Re: Który przewodnik turystyczny polecacie? IP: *.jmdi.pl 30.10.08, 15:17 Ja korzystałam z kilku na Teneryfie. Najbardziej mi podobał się Wiedzy i życia ale też nie był super. Przewodniki opisują wszystkie wyspy i jak korzysta się z 1/7 to ja czułam niedosyt. Ale jeżeli chodzi o Lanzarote to niewiele mogę powiedzieć. Przed wyjazdem dużo informacji zdobyłam z netu i z forum - niektóre bardzo praktyczne o których nie piszą w przewodniku. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Który przewodnik turystyczny polecacie? 30.10.08, 17:53 Pia, myślę, że niektórzy lubią zwiedzać i korzystają z przewodników. Ale nie napisałaś nawet, jakich info o Lanzarote poszukujesz, więc trudno cóś doradzić. Osobiście korzystam przede wszystkim z 'Pascala' i dokładnych map. Jeśli jednak szukasz bardziej szczegółowych info, to na tym Forum napisałem kilkadziesiąt postów nt. tej niezwykłej wyspy. Niestety nie wiem, na ile są przydatne, bo mało kto pisze o tym po powrocie... Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evulevu Re: Który przewodnik turystyczny polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 10:14 Wyspy Kanaryjskie- Pascala i Konemanna + info wyszperane w necie i na forach w gazecie i wakacjach.pl, wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś