Gość: Gall IP: *.centertel.pl 19.12.08, 20:56 Więc jak to jest można polecieć na dowód osobisty bo teraz mam mega dylemat:((( Prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw42 Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn 19.12.08, 21:04 Oczywiście można z dowodem osobistym. Byłam z dowodem w pażdzierniku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn IP: *.centertel.pl 19.12.08, 21:07 Bardzo dziękuje za odp bo troszkę się zestresowałem ale dzieki jeszcze raz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn 19.12.08, 22:15 to Hiszpania czyli strefa Schengen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn IP: *.176-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.12.08, 22:57 Sorry, moze jestem zbyt bezposredni, ale ciemnota co niektorych przyprawia o zawrot glowy... Dla ciemnego luda, co nie wie w jakim swiecie zyje powinny byc wizy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyplomata Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn IP: *.lei3.cable.ntl.com 20.12.08, 21:04 z tego co slyszalem kanary mimo ze hiszpanskie to strefa schengen i jej przywileje tam nie obowiazuje!!!Ale na dowody osobiste leciec mozna spokojnie--strefa schengen to zupelnie inne postanowienia i ustawy--dowody osobiste i inne dokumenty to inny rodzial-to reguluja rozporzadzenia uni europejskiej.Ja wszedzie latam na paszporty--mam ich sporo,a dowodu ZADNEGO!!Ale spokojnie mozesz na dowod leciec-jak nie masz paszportu-a ten jest zawsze lepiej postrzegany w takich miejscach jak hotele,wypozyczalnie,urzedy itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.21, 05:12 Dowodu nie masz zadnego ??? Lol niezle. To jak zalatwiasz sprawy w banku czy na poczcie gdzie kaza ci pokazac Dowod. Bushahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn 12.02.21, 21:28 Gratuluję refleksu- odpowiadać na wymarłym forum na wątek sprzed 13 lat. I współczuję nudzenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
andrewitstyle Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn 19.05.22, 13:30 tak sie sklada ze obowiazek posiadania dowodu osobistego dotyczy tylko obywateli polskich zamieszkalych w polsce. mieszkajac za granica twoim podstawowym dokumentem jest paszport, a posiadanie dowodu jest prawem a nie obowiazkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Gran Canaria z dowodem czy paszportem!!! Ważn 22.05.22, 19:43 Dobrze Kolego. Tylko że może być tak iż niektórzy zakładający wątek już nawet nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś