Gość: Anka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.02.12, 18:59 Czy ktoś może polecić dobrego fryzjera w Międzylesiu lub okolicy. Chodzi głównie o dobre strzyżenie, dziękuję, Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tia Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.unknown.vectranet.pl 03.02.12, 19:02 Męskie czy damskie? Odpowiedz Link Zgłoś
hisia Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 06.02.12, 09:42 "Mlonka" na trakcie Lubelskim, pan Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
kartopaka Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 08.02.12, 12:21 A ja po raz kolejny polecam EN Studio i właścicielkę Panią Edytę. Również na Trakcie Lubelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.waw-net.pl 14.02.12, 12:48 fryzjer u Stefana zrobi Ci fanststyczna fryzure miesci sie na zeganskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyczesany Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: 94.75.84.* 03.12.12, 14:34 Tak jest - tylko Pan Stefan Baryga - zakład przy Żegańskiej. Stara, dobra fryzjerska szkoła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.pkobp.pl 25.09.12, 08:22 EN Studio - dla mnie to porażka - brudno i nieuczciwie. Miałam zapłacić 50zł a zapłaciła 90zł za podcięcie włosów do ramion - bez modelowania i ledwo wysuszone. Peleryna, która miałam na sobie była brudna, włosy po wcześniejszym kliencie były na podłodze, grzebień był brudny - poprosiłam o wymianę panna się nadęła. OBRZYDLIWOŚĆ !!! ODRADZAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona klientka Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.12, 17:46 EN studio to złodzieje włosów! Do tego nie potrafią strzyc, chyba że na styl męski, czyli jak najkrócej. Pojęcia nie ma ta kobieta o strzyżeniu damskim. Nie wiedziała co to jest fryzura na aniołka (aniołki Charliego) i z uporem maniaka chciała zrobić prostą grzywkę na włosach które mają zadziory na czole, no poprostu, jakby się urwała z warzywniaka. To jest opinia o właścicielce tego pseudo fryzjerstwa na Trakcie róg Lucerny i Kadetów Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Nie polecam "salonu" 25.09.12, 18:54 ...niejakiej Anastazji Romanow nomen omen ;) "salon" wędrujący w okolicach Błękitnej. Poddałam się strzyżeniu, (pół roku temu) do tej pory moje włosy nie moga dojść do siebie, cieniowane a raczej postrzepione. Zdecydowanie odradzam. Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc RE: IP: *.subscribers.sferia.net 01.10.12, 11:44 Ja za to nie polecam studia urody finezja na trakcie lubelskim przy sklepie spożywczym Michael. Fryzjerki zmienija sie jak rękawiczki teraz jest bodajże 3 w przeciagu pół roku, kosmetyczki też sie zmieniją. Jest tylko jedna osoba blondynka chyba to właścicielka ale nie radze do niej siadac jeśli chce się miec włosy, moj narzeczony kiedyś usiadł i musiał następnego dnia sie w domu poprawiac sam przed lustrem masakra i żenada w tych czasach. Ja raz byłam na solarium u nich i to totalna porazka lampy chyba nigdy nie wymienione a cena 1,20 minuta. Plus brud śmieci w workach stojace przy solarium. W tych czasach to masakra jak ktoś niechce sie niczym zarazić to radze onijać szerokim łukiem. Lepiej zaplacic troche wiecej ale być w salonie o normalnych standartach. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_aleksa Re: Nie polecam "salonu" 28.09.14, 14:44 nie zgadzam się, chodzę do Pani Anastazji od lat, bardzo fajna fryzjerka, zawsze bardzo dobrze dobiera kolory, fryzura sama się układa, chodzimy całą rodziną. bardzo polecam. Poza tym zawsze jest tam pełno ludzi, i bardzo chwalą sobie ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.centertel.pl 19.10.12, 17:30 Jezeli pan Paweł Mlonka to w radości ul. Partiotów 185 www.homehair.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.12, 12:42 bardzo polecam, super profesjonalista ( sprawdziłam na sobie ;)... specjalizuje się w strzyżeniu damskim, jest świetny, ma dobry gust i wyobraźnię. W obyciu nieco "kwadratowy"- specyficzne poczucie humoru, ale po chwili rozmowy okazuje się być bardzo miły, szczery, otwarty, prostolinijny, przede wszystkim nie jest zblazowany co bardzo rzadko się zdarza wśród fryzjerów płci męskiej... A i ceny zaskakująco niskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 07:15 Patriotów 185 ;-) już nie na trakcie lubelskim Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 19.03.13, 08:47 To bardzo dobry adres ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 20:02 A czy macie jakieś opinie na temat Akademii Urody w Międzylesiu i Studia Urody w Radości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.subscribers.sferia.net 01.10.12, 12:01 Ja byłam tam ostatni raz w czerwcu w studiu finezja na trakcie co były te upały widze klimatyzację ale nie włączoną pot się ze mnie leje a gdy pytam sie czy nie mozna było by klimatyzacji włączyć słysze słowa fryzjerki że mamy duzo dni zimnych w Polsce i trzeba sie cieszyć gdy jest ciepło. Moje uczesanie długo nie przetrwało b wyszłam z tamtad ze spoconą głowa i nie mam ochoty juz tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nie polecam IP: *.subscribers.sferia.net 01.10.12, 12:08 Ja równiez nie polecam salonu finezja przy sklepie na trakcie błam tam raz u fryzjera na farbie pracuja na najgorszym badziewiu bo farba spłukała się po dwoch myciach niby jakaś amerykanska, kosmetyki też bez rewelacji pozatym bardzo ich mało, za taka cene mogli by zainwestowac w lepszy sprzęt. Plus do tego podłoga bardzo brudna i o łazience juz nie mówię bo tam to masakra. Jedyne co tam bylo dobre to to że z marszu mozna sie dostac ale tylko to . Poniewaz higieny nie ma żadnej bo jak klient widzi brudne szczotki do czesania i brudną filizanke w której dostaje sie kawe to są kpiny w tych czasach. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Wawra Re: nie polecam IP: 194.181.61.* 08.11.12, 08:41 nie polecać jest łatwiej :) więc do kogo i gdzie dziewczyny chodzicie? :) Kogo możecie polecic ? :) Chętnie też skorzystam, bo jeżdzę na Targową do salonu Rokoko. Tam strzyży mnie Diana i jestem bardzo zadowolona. Chodzę do niej od lat. Tzn. najpierw pracowała w Kameleonie na Żegańskiej, a potem powędrowała dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiza Re: nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 15:44 Polecam Pawła Mlonka, Patriotów 185, nie pożałujesz, jest świetny, potrafi słuchać, i widać że wie co robi, efekt końcowy - będziesz w szoku z zachwytu, Gwarantuję. A i jak tam się pojawisz, nie oceniaj go po wyglądzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fata-m-organa Re: nie polecam 11.11.12, 22:02 Proszę o jakiś telefon do salonu na Patriotów 185 (Pan Paweł Mlonka) - patrząc w kierunku Otwocka to po prawej czy lewej stronie torów i w którym mniej więcej miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały gość Re: nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 11:40 > Proszę o jakiś telefon do salonu na Patriotów 185 (Pan Paweł Mlonka) Nie dam ;-) Bo mi się wszystkie do Pana Pawła zlecicie i nie będę się mogła do Niego dostać w wygodnych dla mnie terminach ;-) pl-pl.facebook.com/pages/Pawe%C5%82-Mlonka-HOME-HAIR/132546296820698?id=132546296820698&sk=info W kierunku do Otwocka to po prawej stronie torów. Zaraz za rondem w Radości. Najpierw jakiś duży, cofnięty, budynek (chyba nieduże centrum handlowe w budowie) a zaraz potem niewielki, jednopiętrowy, dom tuż przy ulicy. I tam na parterze salon fryzjerski i jakiś sklep. Poważnie rzecz biorąc: strzygę się u Niego od wielu lat (najpierw w poprzednim salonie, teraz na Patriotów). Potrafi robić i klasykę, i awangardę. Ma klientki w każdym wieku, o bardzo różnych upodobaniach. I naprawdę dba o włosy klientek. No i ma też świetnych współpracowników w salonie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w ja tam nie jestem chytra ;) 20.03.13, 13:46 www.youtube.com/watch?v=fSdWCMDXDlU www.homehair.pl/ Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg66 Re: nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.12, 12:40 Witam Panią Patrycję Nowak .Jestem właścicielką studia urody Finezja z którego została Pani zwolniona ze stanowiska kosmetyczki, powodem Pani zwolnienia było o czym Pani doskonale wie, niechlujstwo samej Pani jak również nie utrzymywanie czystości w gabinecie kosmetycznym. Następnym razem jak będzie Pani oczerniać kogoś na forum to proszę zwrócić uwagę na datę godzinę i nick którym się Pani posługuje [ten sam nick dokonał wszystkich wpisów]. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: nie polecam IP: *.centertel.pl 19.01.13, 15:02 Taki wpis pokazuje ze nie wartp korzystac z uslug , oczywiscie mowie za siebie. A ja polecam pania ANete w milords. Korzytsam z uslug juz chyba 4 lata i jestem zachwycona, wczesniej mlonka i tez bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: nie polecam IP: *.play-internet.pl 01.03.13, 16:58 Skoro szefowa mówi że była Pani pracownikiem tzn że coś jest nie tak. Gdby było wszystko ok nikt by nie oczerniał wspaniałego salonu ze wspaniałą szefową i ludzie nie odchodziliby co chwilę. Proszę się nad tym zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 18:10 Witam, ja jeżdże do Pani Pauliny do Józefowa na Polną. Młoda dziewczyna, ale fajnie strzyże i za strzyżenie włosów do pasa zapłaciłam 50 zł (z mpdelowaniem).polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńkaa ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 20:41 Ja bardzo polecam studio urody "finezja" na Trakcie Lubelskim i jestem w szoku dużą ilościa negatywnych komentarzy.. Salon zadbany ,bardzo mila obsluga , super promocje . Nigdy sie nie zawiodlam i zawsze wychodze z salonu szczęśliwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodarczyk8877 Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 28.01.15, 03:11 STUDIO URODY TORI w Międzylesiu na ul.Zwolenskiej, pracuja na farbach L'OREAL Polecam pania Anete zrobisz tam przy okazji tez manicure,pedicure itd........ Odpowiedz Link Zgłoś
oksytocyna3 Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 28.01.15, 09:16 a ja akurat Tori nie polecam. Korzystałam, widziałam też cięcia Pań tam pracujących i niestety, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-2014 Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 03.03.15, 20:15 Polecam p. Grzegorza, który pracuje w salonie TO JEST TO w radości ul. Patriotów (Delikatesy K&M) 519-478-797. Świetnie dobiera fryzury i nie jest drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
annazabek Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 27.02.16, 22:12 Potwierdzam p. Grzegorz z salonu to jest to jest czarodziejem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agiks25 Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 18.03.16, 11:47 z dzieckiem chodze do pana Grzegorza i jest super. Sama do Torii na Zwolenska do pani Beaty Odpowiedz Link Zgłoś
cygacygowski Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość 04.03.15, 16:54 dobry jest obok urzędu dzielnicy wawer pani strzyże ale super tylko trzeba się spieszyć bo niedługo niestety burzą naprzeciwko dworcowej żegańska chyba 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rsb90 Re: Dobry fryzjer - Międzylesie Anin Radość IP: *.play-internet.pl 02.08.22, 23:41 Red Shirt Barber Berezyńska 24, 03-905 Warszawa 792 002 955 g.co/kgs/NWjoF4 Chociaż to Saska Kępa to zapewniam, że warto się wybrać ten kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś