agiks25 18.03.16, 11:46 W KM Park otworzyło się nowe biuro podróży. Agencyjne, mają rózne biura chyba. Byłam już. Sympatycznie, miła Pani była. Fajny wystrój. Tylko na lasta czekam, bo ceny wysokie w sezonie. moze spadna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.ortografii Re: Biuro podróży-KM Park 18.03.16, 12:22 Dobry spamik nie jest zły :) Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Re: Biuro podróży-KM Park 18.03.16, 12:24 Żeby to miało wyglądać bardziej autentycznie, musisz założyć drugie konto na gazeta.pl, z jednego pytasz "słuchajcie, znacie jakieś fajne biuro podróży w okolicach Radość/Miedzeszyn itp.? A z drugiego odpowiadasz jak w oryginalnym poście, sympatyczna, miła Pani. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
agiks25 Re: Biuro podróży-KM Park 18.03.16, 12:35 dwa konta by biuro polecić? za dużo roboty:) Po prostu wiem, ze było tam wczesniej biuro, potem zamkniete i zdziwilam sie ostatnio, ze jest znów nowe jakies. nawet nie wiem jak sie nazywa szczerze powiedziawszy Odpowiedz Link Zgłoś
terek78 Re: Biuro podróży-KM Park 24.03.16, 15:03 Gdyby nie spamy to to forum by już umarło... :) Odpowiedz Link Zgłoś