pirulina 27.07.10, 20:59 jaki polecicie przewodnik po Izraelu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: przewodnik po Izraelu 28.07.10, 03:21 lonely planet, po angielsku www.lonelyplanet.com/israel-and-the-palestinian-territories Odpowiedz Link
pirulina Re: przewodnik po Izraelu 28.07.10, 17:32 Bradt Izrael Przewodnik Samantha Wilson-miał ktoś? Odpowiedz Link
78dario Re: przewodnik po Izraelu 29.07.10, 07:18 my jedziemy z Lonely Planet -wydanie tegoroczne i z przewodnikiem z Berlitza (działa głównie na wyobraźnie - ale jest średnio praktyczny), no i mam opracowania własne na podstawie internetu i forum (opisy zdjęcia kosztorys itd...), Jaką masz trasę objazdu? Dario. Odpowiedz Link
eela Re: przewodnik po Izraelu 29.07.10, 14:05 Ja korzystałam z bardzo dobrego przewodnika Pascala. Odpowiedz Link
maadzik3 Re: przewodnik po Izraelu 30.07.10, 19:50 Korzystalam z tegorocznego Lonely Planet po angielsku i z pierwszego wydania Pascala sprzed ok. 10 lat po polsku - strona praktyczna mniej aktualna, opisy zabytkow, tras i historii lepsze + internet i wlasne wczesniejsze doswiadczenia Odpowiedz Link