kinia629 28.12.12, 20:20 Witam, chciała bym poznać opinie na temat Katolickiego biura pielgrzymkowego ( pielgrzymek.pl ) czy ktoś wyjeżdżał już z tego biura, jakie ma wrażenia i czy warto ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akslazor Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 29.12.12, 07:51 nie warto. serwis nawet ok, ale cena mocno zawyżona. Odpowiedz Link
tadeusz313 Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 03.02.13, 14:58 Warto, ceny rewelacyjne, w ub. roku byłem z małżonką w Rzymie za 950 zł, planujemy Izrael np. last minute na 03.03.13. za 2090zł, taniej nie znalazłem Odpowiedz Link
mare-k1956 Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 26.02.13, 11:57 Jeśli chodzi o pielgrzymek.pl jest to po prostu portal gromadzący oferty różnych biur. Z tego powodu ciężko tu mówić o jakości oferty gdyż zależy jakie biuro jest organizatorem... Musisz to sobie dokładnie sprawdzić. Chciałem zapytać forumowiczów czy był ktoś na wyjeździe łączonym Izrael-Egipt-Jordania? Moim marzeniem już od dawien dawna był taki wyjazd, zobaczenie Synaju, Petry i Akaby a śledząc ofertę biura, do którego mam spore zaufanie trafiłem ostatnio na taki program: www.izrael.travel.pl/oferta/ziemia-swieta--sladami-starego-i-nowego-testamentu-/ Wstępnie razem z bratem zrobiliśmy dziś rezerwację dlatego będę wdzięczny za opinie i wrażenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anneblanche Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 26.02.13, 13:06 ciekawy program, ja natomiast wybieram się Izrael + Egipt na 15 dni www.patrontravel.pl/offer/internal/822 program podobny chociaż niestety bez Jordanii. Odpowiedz Link
lidka.dabek Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 13.01.15, 20:45 Stanowczo nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt faktem znam to biuro od wewnątrz, pracowałam tam bardzo krótko, ale widziałam jaki chaos tam panuje i tak jak ktoś wcześniej wspomniał cwaniackie podejście do klienta. Najpierw rezerwują czartery, a później zaczynają szukać ludzi. Bardzo często zmieniają port lub terminy wylotów, tzn. starają się, bo większość ludzi się nie godzi i rezygnują. Ceny MAKSYMALNIE zawyżone, tak samo jak ktoś pisał wcześniej, można spokojnie znaleźć taką samą ofertę za około 1000zł taniej. Mają układy z księżmi i żeby ksiądz mógł wziąć 2, 3 znajomych i samemu lecieć za darmo to zwykli pielgrzymi muszą dopłacić słono. Porażka totalna, odradzam każdemu. Zrezygnowałam z pracy tam ponieważ nie jest możliwością pracować w takich warunkach zakłamania i oszukiwania ludzi. Odpowiedz Link
pielgrzym2015 Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 13.01.15, 21:42 Droga Lidko z konkurencji, jeśli znajdziesz te niższe ceny ( choćby o 100 zł) u innych biur, proszę Cię przedstaw je na forum dla porównania. Ziemia Święta od 2390 zł (www.pielgrzymek.pl/pielgrzymka_do_ziemi_swietej-416-p.html), gdzie znajdę taniej ? Odpowiedz Link
pielgrzym2015 Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 13.01.15, 21:44 pielgrzym2015 napisał: > Droga Lidko z konkurencji, jeśli znajdziesz te niższe ceny ( choćby o 100 zł) u innych biur, proszę Cię przedstaw je na forum dla porównania. Ziemia Święta od 2390 zł (www.pielgrzymek.pl/pielgrzymka_do_ziemi_swietej-416-p.html), gdzie znajdę taniej ? Odpowiedz Link
akslazor Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 13.01.15, 22:08 niestety nie można nic sprawdzić bo link się nie otwiera Odpowiedz Link
vita_fru Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 26.02.13, 13:25 nie polecam. właściciel tego biura prowadzi dziwna polityke wylotów z wszystkich miast polski a później odwołuje i wrzuca do jednego samolotu. poza tym ceny wyższe o około 1000 zł niz mają inne biura Odpowiedz Link
jola_222 Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 14.07.13, 14:22 Witam. Wykupilam z bracmi wycieczke rodzicom Sekrety Watykanu na koniec czerwca 2013 chciala bym podzielic sie wrazeniami rodzicow.Wycieczka byla super zorganizowana,Pani pilotka Malgosia okazala byc sie ciepla i przemila osoba,bardzo pomocna .Rdzice byli zachwyceni atmosfera jaka panowala w ciagu tych 5 -ciu dni, zwiedzili bardzo duzo miejsc,poznali ich legende,fakty Pani Malgosia posiada ogromna wiedze i naprowadzala wycieczke w jak najciekawsze mniejsca.Jesli chodzilo o zakup pamiatek zawsze doradzila co sie oplaca a co jest nie warte wydania pieniedzy.Rodzice byli bardzo zadowoleni z hotelu i sniadan.Prosze mi wierzyc ale moi rodzice sa osobami które unikały jakichkolwiek wycieczek poniewaz nie znaja jezykow obcych i sa ludzmi strachliwymi , ale udalo ich sie przekonac do wycieczki.Mielismy swietny kontakt z biurem podrozy Oaza Travel,przemila pani uspokoila rodzicow.Bardzo polecam to bioro podrozy i jestem pewna za prezent rodzicom bardzo sie podobal .Dziekuje Jola Odpowiedz Link
mania0008 Biuro turystyczne do Izraela??? NIE 17.11.13, 19:54 Ja odradzam biura podróży. Jeżeli Ziemia Święta to tylko wyjazd religijny czyli pielgrzymka. Tu jest świetna oferta ks.dr. hab. Dariusza Iwańskiego www.nagid.pl/index.php/holy-land sama korzystałam z niej już 2 razy. Teraz jest pielgrzymka zarówno do Izraela jak i Jordanii w jednym, też jadę :) Odpowiedz Link
jemkotki_lovelove6669 Re: Katolickie biuro pielgrzymkowe 26.08.13, 15:03 Witam :) szukam pielgrzymki odpowiadającej moim oczekiwaniom. Interesują mnie oferty w których zapewnicie mnie, że w ciągu dnia dostanę przynajmniej 2 kotki do spożycia. Mam tu na myśli pielgrzymkę przeznaczoną dla wyznawców Szatana ( odłam teistyczny ). Jestem głęboko wierząca, ponieważ często z Nim rozmawiałam. Proszę o poważną i rzetelną odpowiedź. Z góry dziękuję. wyznawca szatana \m/ Odpowiedz Link