arekzbydgoszczy 03.10.17, 14:17 Poszukuję polskojęzycznego przewodnika po Jerozolimie na 4 lub 5 października dla 5 osób. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatkabuk Re: Przewodnik polskojęzyczny Jerozolima 05.01.18, 11:26 Witam serdecznie, znalazłam w internecie, że poszukiwał Pan przewodnika polskojęzycznego po Jerozolimie. Mam pytanie czy udało się Panu takiego znaleźć i czy ma Pan może jakieś namiary. Pozdrawiam Agata Bukowska Odpowiedz Link
maadzik3 Re: Przewodnik polskojęzyczny Jerozolima 07.01.18, 11:43 Podaję namiary na doskonałą przewodniczkę (za jej zgodą), ale oczywiście nie wiem czy w danym terminie i miejscu, które planujecie będzie mogła :) Pani Minna Kofman (+972) 544 840 137 Odpowiedz Link
agatkabuk Re: Przewodnik polskojęzyczny Jerozolima 12.01.18, 13:13 Serdecznie dziękuję. Agata Odpowiedz Link
ankachylak Re: Przewodnik polskojęzyczny Jerozolima 02.06.18, 11:35 Czy ona mówi po polsku? Odpowiedz Link
glupota.nie.boli Przewodnik polskojęzyczny 04.06.18, 22:01 ankachylak napisał(a): > Czy ona mówi po polsku?< Czy papież jest katolikiem? Odpowiedz Link
3nd Re: Przewodnik polskojęzyczny 08.06.18, 20:02 Prosze wejsc na FB "Wakacje w Izraelu " Odpowiedz Link
nikiel2006 Re: Przewodnik polskojęzyczny Jerozolima 02.07.18, 22:53 Podziele sie moim doswiadczeniem - korzystalam z uslug przewodnika w Izraelu, znalezionego przez forum internetowe. Dobry przewodnik to bardzo udany wyjazd, slaby przewodnik to wiecej pracy dla nas, aby doczytac, poszukać .... Proponuje przed wynajeciem przewodnika: - porozmawiac z nim przez telefon aby sprawdzic jego faktyczna znajomosc jezyka polskiego, - sprawdzic czy jego wiedza nas zainteresuje, czy opowiada w ciekawy sposob czy tez tylko powierzchownie traktuje tematy, - sprawdzic proponowana trase - czy aby na pewno jest optymalna, czy nie mozna jej zrobic bardziej ekonomicznie, - ustalic warunki - czy cena dotyczy tylko Waszej grupy czy tez wiekszej ilości osob. a jak juz bedziecie w Izraelu to udanego wyjazdu i swietnych wycieczek! Odpowiedz Link