Dodaj do ulubionych

Co mozna zorganizowac z Taby

03.06.06, 10:05
Wyjazdy do Eilatu, nad Morze Martwe, gdzie kiedy, jak
Pytajcie odpowiem
David
Obserwuj wątek
    • tut_ets Re: Co mozna zorganizowac z Taby 09.12.06, 15:37
      Masz jakies oferty do Petry w Jordanii??
      • natder Re: Co mozna zorganizowac z Taby 09.06.07, 10:27
        Podciągam wątek :-)
        Za trzy tygodnie wybywam z rodzinką do Taby i marzy nam się wypad na kilka dni
        do Izraela - na własną rękę.
        Fakultet z BP jest jakąś alternatywą ale jedziemy z dziećmi - jedno jest
        jeszcze na tyle małe że wolelibyśmy program wycieczki rozciągnąć na dwa, trzy
        dni - tak aby nie była zbyt męcząca i dla nas i dzieci.
        Interesuje nas oczywiście wypad nad Morze Martwe, Jerozolima na dwa dni i być
        może jeszcze jeden dzień w Eilacie.
        Przekopałam wyszukiwarkę i nie znalazłam nic na temat samotnych wycieczek do
        Izraela, większość turystów podróżuje jednak z BP. A mnie sen z powiek spędza
        problem gdzie spać i czym jeździć.
        Pomożecie?
        • tut_ets1 Re: Co mozna zorganizowac z Taby 10.06.07, 01:23
          Problemu byc nie powinno. ;) Przekrocz granice z Izraelem w Tabie. Wynajmij
          samochod (maja dosyc atrakcyjne oferty) i w droge! ;)

Zobacz sobie na tym forum, jakie atrakcje znajdziesz w Ejlacie i w Jerozolimie
          (zamiescilam dosyc duzo informacji)... Nad Morzem Martwym - w Ein Bokek jest
          mnstwo Hoteli do wybory. Jak wolisz schronisko - Masz schronisko, o wysokim
          standardzie, pod Massada i w Ein Gedi. Z Ein Gedi masz bliskoi do moza, an
          otwarta plaze.

Udanego wypoczynku zyce!!

I w razie konmkretniejszych pytan, pisz smialo! Zawsze chetnie odpowiem...
          • natder Re: Co mozna zorganizowac z Taby 11.06.07, 11:34
            Dziękuję Ci bardzo, właściwie już pomyślałam, że może mam coś z głową chcąc
            jeździć z dziećmi po Izraelu bez biura podróży ;-)
            Jerozolima - interesuje nas to, co wszystkich turystów, ale poniewać jedziemy z
            dziećmi, z których to młodsze ma zazwyczaj inne plany niż my ;-) chcielibyśmy
            zwiedzać w troszkę mniejszym tempie :-) Najbardziej interesuje mnie namiar na
            jakiś pensjonat/hotel, gdzie moglibyśmy wynająć pokój z łazienką dla naszej
            czwórki za w miarę przyzwoite pieniądze :-)
            Wieczorem, jak już będę mieć więcej czasu na spokojnie przejrzę forum :-)
            Pozdrawiam serdcznie :-)
            • ra.kr Re: Co mozna zorganizowac z Taby 12.06.07, 08:23
              Sorry ale zmieniłem profesję jestem w Libanie w UNIFIL nigdy więcej turystyki
            • tut_ets1 Re: Co mozna zorganizowac z Taby 14.06.07, 11:48
              Zobacz tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40138&w=53685985

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka