izraelczykejlat 03.06.06, 10:05 Wyjazdy do Eilatu, nad Morze Martwe, gdzie kiedy, jak Pytajcie odpowiem David Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tut_ets Re: Co mozna zorganizowac z Taby 09.12.06, 15:37 Masz jakies oferty do Petry w Jordanii?? Odpowiedz Link
natder Re: Co mozna zorganizowac z Taby 09.06.07, 10:27 Podciągam wątek :-) Za trzy tygodnie wybywam z rodzinką do Taby i marzy nam się wypad na kilka dni do Izraela - na własną rękę. Fakultet z BP jest jakąś alternatywą ale jedziemy z dziećmi - jedno jest jeszcze na tyle małe że wolelibyśmy program wycieczki rozciągnąć na dwa, trzy dni - tak aby nie była zbyt męcząca i dla nas i dzieci. Interesuje nas oczywiście wypad nad Morze Martwe, Jerozolima na dwa dni i być może jeszcze jeden dzień w Eilacie. Przekopałam wyszukiwarkę i nie znalazłam nic na temat samotnych wycieczek do Izraela, większość turystów podróżuje jednak z BP. A mnie sen z powiek spędza problem gdzie spać i czym jeździć. Pomożecie? Odpowiedz Link
tut_ets1 Re: Co mozna zorganizowac z Taby 10.06.07, 01:23 Problemu byc nie powinno. ;) Przekrocz granice z Izraelem w Tabie. Wynajmij samochod (maja dosyc atrakcyjne oferty) i w droge! ;) Zobacz sobie na tym forum, jakie atrakcje znajdziesz w Ejlacie i w Jerozolimie (zamiescilam dosyc duzo informacji)... Nad Morzem Martwym - w Ein Bokek jest mnstwo Hoteli do wybory. Jak wolisz schronisko - Masz schronisko, o wysokim standardzie, pod Massada i w Ein Gedi. Z Ein Gedi masz bliskoi do moza, an otwarta plaze. Udanego wypoczynku zyce!! I w razie konmkretniejszych pytan, pisz smialo! Zawsze chetnie odpowiem... Odpowiedz Link
natder Re: Co mozna zorganizowac z Taby 11.06.07, 11:34 Dziękuję Ci bardzo, właściwie już pomyślałam, że może mam coś z głową chcąc jeździć z dziećmi po Izraelu bez biura podróży ;-) Jerozolima - interesuje nas to, co wszystkich turystów, ale poniewać jedziemy z dziećmi, z których to młodsze ma zazwyczaj inne plany niż my ;-) chcielibyśmy zwiedzać w troszkę mniejszym tempie :-) Najbardziej interesuje mnie namiar na jakiś pensjonat/hotel, gdzie moglibyśmy wynająć pokój z łazienką dla naszej czwórki za w miarę przyzwoite pieniądze :-) Wieczorem, jak już będę mieć więcej czasu na spokojnie przejrzę forum :-) Pozdrawiam serdcznie :-) Odpowiedz Link
ra.kr Re: Co mozna zorganizowac z Taby 12.06.07, 08:23 Sorry ale zmieniłem profesję jestem w Libanie w UNIFIL nigdy więcej turystyki Odpowiedz Link
tut_ets1 Re: Co mozna zorganizowac z Taby 14.06.07, 11:48 Zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40138&w=53685985 Odpowiedz Link