Dodaj do ulubionych

usługi transportowe i spedycyjne

05.07.11, 13:33
Lubisz mieć kontakt ze sprawdzoną firma transportową? Lubisz mieć pewność, że Twoja przesyłka dotarła na czas? Cenisz profesjonalizm... MASZ WYMAGANIA!? Rzetelność i profesjonalizm to podstawa - firma Tornar niewątpliwie ją posiada. Jedna z większych firm transportowych w Polsce. Chcesz się przekonać, zobacz na ich stronę internetową - możesz być po wrażeniem! www.tornar.pl/

Proszę o opinie osób korzystających z usług firmy Tornar:)
Obserwuj wątek
    • icoticot Re: usługi transportowe i spedycyjne 23.03.12, 15:10
      ja np. polecam usługi transportowe tej firmy: kompasspedycja.pl/
      • pann_a_nikt Re: usługi transportowe i spedycyjne 08.01.13, 09:23
        jeśli chodzi o usługi spedycyjne to mój brat na potrzeby swojego sklepu internetowego korzysta najczęściej z firmy transportowej FF Fracht sp. z o.o. www.fracht.pl i wydaje się być z nich zadowolony, tym bardziej, ze może tam także magazynować towar, co ułatwia mu trochę życie, bo praktycznie jak klient coś zamawia to z magazynu od razu towar jest ładowany do tak zwanej "wysyłki"
        • kosmotynka Re: usługi transportowe i spedycyjne 05.03.13, 12:56
          Też znam osobę korzystającą z firmy, o której wspominasz :) i też jest ona bardzo zadowolona. [url=http://fracht.pl/]Transport spedycja[/url] to bardzo kosztowna inwestycja jeśli coś nie wypali, wszelkie opóźnienia w dotarciu towaru czy maszyn to ogromne koszty i duże problemy dla firmy, więc lepiej korzystać z przewoźnika sprawdzonego i pewnego.
      • oskarblack Re: usługi transportowe i spedycyjne 23.02.15, 13:50
        Hussar www.hussar-gruppa.com to jedna z lepszych firm pod kątem transportu i spedycji
    • raphiphopzycie Re: usługi transportowe i spedycyjne Poznań 17.11.13, 10:16
      Jeśli ktoś nie chce przepłacać - to zapraszam do skorzystania z usługi firmy prosperującej w Poznaniu - na stronie można obliczyć cenę > www.violetta-transport.pl/
    • hobsons Re: usługi transportowe i spedycyjne 23.05.14, 15:46
      może skorzystaj z giełdy transportowej teleroute.pl/pl_pl my szukalismu firmy transportowej do Hiszpanii , mieli naprawde spora baze klientów – wiec zyskaliśmy naprawde na czasie, wydaje mi się ze przedstawiaja naprawde najlepsze możliwe warunki oraz firmy przewozowe. :)
    • maciek_72 Re: usługi transportowe i spedycyjne 21.07.14, 15:37
      A próbowaliście programów transportowych (np. www.soot.pl/jak-to-dziala/)? Pozwala on zadbać o kontrolę procesów logistycznych na każdym ich etapie
    • czerwono_czarny Re: usługi transportowe i spedycyjne 29.07.14, 14:50
      najlepsza firma spedycyjna z jaką współpracowałem to oprima z warszawy www.optimaspedycja.pl/ terminowi, uczciwi i zawsze wszystko maksymlanie profesjonalnie
    • mysliciel662 Re: usługi transportowe i spedycyjne 22.08.14, 08:37
      Polecam zapoznanie się z poradnikiem o spedycji międzynarodowej, gwarantuję, że możemy uniknąć wielu problemów znając szczegóły dotyczące tej branży :) fracht.pl/poradnik/wpis/spedycja-miedzynarodowa-we-wroclawiu-a-vat/
    • mateus-z123456 Re: usługi transportowe i spedycyjne 26.08.14, 23:07
      Zawsze się strasznie interesowałem [url=http://faar.pl/jak-konkuruja-ze-soba-najwieksze-firmy-transportowe-na-swiecie/]największymi firmami transportowymi[/url]. Strasznie mi imponuje, kiedy ktoś potrafi przetransportować towary na drugi koniec świata.
      • coc-ek Re: usługi transportowe i spedycyjne 28.08.14, 13:29
        Mam pytanie do osób prowadzących takie firmy, czy współpracujecie z giełdami takimi jak teleroute.pl/pl_pl ogłaszacie się tam? Korzystanie z takich giełd wydaje się mieć naprawdę dużo plusów, co sądzicie?
    • brokertrans Re: usługi transportowe i spedycyjne 29.08.14, 15:32
      zapraszamy do skorzystania z naszej oferty: świadczymy usługi transportowe na terenie Polski oraz krajach UE. W ofercie: transport domków holenderskich, paleta transport, transport ładunków, maszyn rolniczych i budowlanych, aut, oraz wiele innych - zapraszamy do współpracy: www.brokertrans.com.pl
      • sayyesssss Re: usługi transportowe i spedycyjne 28.10.14, 15:33
        usługi transportowe to wiem, że profesjonalnie realizuje firma okser.com.pl/. osobiście nie miałam z nią doświadczenia takiego na gruncie zawodowym, ale bliska mi osoba daje stuprocentową gwarancje na ich rzetelność. także jeżeli miałabym go polecić to może nie z autopsji, ale zdecydowanie ich
        • jan.obar Re: usługi transportowe i spedycyjne 05.11.14, 14:35
          Jeśli chodzi o szukanie firm transportowych i spedycyjnych to na pewno warto korzystać z którejś z giełd transportowych. Ja korzystam z Timo - www.timocom.pl/ i ogólnie jestem zadowolony szczególnie na relacjach zachodnich. Jak to wygląda z innymi giełdami to nie wiem. W każdym razie w Timo mają katalog firm przez nich weryfikowanych tak więc jest to narzędzie przydatne.
    • krystek2626 Re: usługi transportowe i spedycyjne 21.01.15, 11:26
      Bardzo pewną i terminową firmą - a to w spedycji najważniejsze- jest HUSSAR spedycje
      www.hussar-gruppa.com
      Firma bardzo prężna i nowoczesna, dbająca o klientów i profesjonalne realizowanie usług
      Z tych co dotąd miałem okazję poznać są jednymi z lepszych
    • mysliciel662 Re: usługi transportowe i spedycyjne 29.01.15, 21:08
      Przeczytaj najpierw poradnik o wyborze firmy transportowej na fracht.pl - fracht.pl/poradnik/wpis/na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze-firmy-transportowej . Teraz powinno być łatwiej :)
    • aniarakieta93 Re: usługi transportowe i spedycyjne 29.06.15, 11:01
      jak sam chcesz dostarczyć swoją przesyłką sprawdzonymi samochodami to zobacz na www.transporters.pl ;)
    • mysliciel662 Re: usługi transportowe i spedycyjne 13.04.16, 12:28
      Pamiętajcie, żeby używać odpowiednich skrzynek plastikowych jak te: www.erg-system.pl/kategoria/skrzynki-do-butelek do przewozu niektórych produktów. Muszą one spełniać szereg norm, żeby były dopuszczone do obrotu. Są przydatne w przewozie wielu rzeczy.
    • mikolaj2225 Re: usługi transportowe i spedycyjne 27.04.16, 17:03
      Zgadzam się, współpracowałem również z firmą MKForwarding i również mogę ją polecić. Bardzo dobra firma transportowa.
    • damiano381 Re: usługi transportowe i spedycyjne 31.05.16, 23:25
      Zapraszam na Alepaka.pl - Przesyłki kurierskie, przesyłki paletowe - Wycenisz bezpośrednio na stronie.
    • damiano381 Re: usługi transportowe i spedycyjne 24.06.16, 23:30
      Jeżeli chodzi o wysyłkę palet euro, palet niestandardowych, dłużyc, gabarytów polecam www.alepaczka.pl
      • damiano381 Re: usługi transportowe i spedycyjne 06.07.16, 23:31
        chodziło o alepaka.pl
    • huszinmalu Re: usługi transportowe i spedycyjne 28.06.16, 14:35
      Dziękuję, ale już mam firmę, której ufam - spaarmann.pl/index.php/pl/.Profesjonalni i terminowi!
    • 53andrzej_53 Re: usługi transportowe i spedycyjne 01.07.16, 14:47
      Cześć Kierowcy! Czy słyszeliście już o nowej francuskiej ustawie, która dziś weszła w życie? Mam na myśli Loi Macron. Myślicie, że wprowadzi komplikacje? Znalazłem spoko blog firmy, która zajmuje się sprzedażą produktów związanych z telematyką. Pomogą one ocenić pracę kierowców i ich lojalność, bo możecie sprawdzać czy ktoś np. nie kradnie paliwa. Myślę, że super opcja do monitoringu. Warto zajrzeć na plusgps.eu/pl/blog/ i czekam na Wasze opinie :)
    • damiano381 Re: usługi transportowe i spedycyjne 06.07.16, 23:28
      A ja polecam www.alepaka.pl wysyłają przesyłki paletowe do 300 cm długości, dłużyce, gabaryty ale najważniejsze że mają wysyłkę palet euro w dobrej cenie i transport palet do 200 cm cena też jest ok.
    • malin_a77 Re: usługi transportowe i spedycyjne 30.10.16, 17:54
      Lista długa :) Ja dorzucę od siebie namiar na firmę Cargo Transport - cargotransport.pl. Oferują transport, spedycję, logistykę. Godni zaufania!
    • ftlczestochowa Re: usługi transportowe i spedycyjne 16.05.17, 09:41
      Firma FTL została założona w 1998 roku. W ciągu 19 lat istnienia na rynku,firma stała się firmą transportowo-spedycyjną posiadającą nowoczesny tabor, obsługujący klientów z całej Unii Europejskiej. Naszą specjalizacją stały się: transport ekspresowy po całej Europie oraz transport całopojazdowy. ftl-transport.com/
    • certyfikat.cpc Re: usługi transportowe i spedycyjne 04.11.17, 14:24
      Zapraszam osoby planujące założenie działalności spedycyjnej na szkolenie: Certyfikat Kompetencji Zawodowych w Transporcie Drogowym
      Informacje i zapisy:
      www.certyfikatkatowice.pl
    • beata12345 Re: usługi transportowe i spedycyjne 09.12.18, 14:45
      Polecam Blau-Speed. Korzystałam z ich pomocy i są na prawdę niezawodni. Ceny bardzo dobre, podejście profesjonalne, obsługa klienta na najwyższym poziomie
      • anna9 Re: usługi transportowe i spedycyjne 21.01.19, 14:21
        Dokładnie! Podpinam się i zgadzam w stu procentach z powyższym. Blue Speed wymiata bez dwóch zdań
    • anna9 Re: usługi transportowe i spedycyjne 21.01.19, 14:12
      Miałam przyjemność korzystać z usług firmy Blau Speed. I serio była to przyjemność- nie spotkałam się jeszcze z takim profesjonalnym w zasadzie godnym podziwu podejściu do klienta. Polecam serdecznie
    • anna9 Re: usługi transportowe i spedycyjne 21.01.19, 15:08
      Polecam ze swojej strony Blau Speed, jako godną polecenia firmę transportową.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka