Dodaj do ulubionych

Zabezpieczenie ładunków przewozowych

02.03.12, 09:19
Gdzie zaopatrzyć się w dobre systemy zabezpieczenia ładunków? Mam do przewiezienia towar w kartonach nie chcę oczywiście, by te kartony się pogniotły. Będę wdzięczny za wszelkie rekomendacje”
Obserwuj wątek
    • andrassipio Re: Zabezpieczenie ładunków przewozowych 02.03.12, 10:00
      Jeżeli szukasz sprawdzonego dostawcy systemów to polecam Vikę, mają swój sklep www, który bardzo szybko realizuje zamówienia. Jeżeli chodzi o zabezpieczenia ładunku w kartonach, to proponuję na wierzch położyć pustą paletę do góry nogami i spiąć pasem (pasami) co spowoduje, że nacisk pasa jest rozłożony na całą powierzchnię palety. Pamiętaj, że ładunki, które łatwo mogą ulec zgnieceniu nie są ciężkie dlatego nie wymagają mocnego napięcia pasów
      • tobiasz4242 Re: Zabezpieczenie ładunków przewozowych 31.08.12, 15:00
        Najprościej jest oczywiscie zabezpieczyć towar folią stretch przed wysłaniem przed samym wysłaniem i te rozwiązanie jest najskuteczniejsze i najprawdopodobniej najtańsze.
        • pann_a_nikt Re: Zabezpieczenie ładunków przewozowych 08.01.13, 09:14
          chyba lepszym rozwiązaniem byłoby zlecenie tego transportu firmie spedycyjnej, oni wtedy odpowiednio zapakują towar, a jeśli to przesyłka delikatna oni dodatkowo ją zabezpieczą, mój brat bardzo często korzystał w tym zakresie z usług FF Fracht sp. z o.o. tutaj znajdziesz trochę więcej informacji www.fracht.pl
    • gazella79 Re: Zabezpieczenie ładunków przewozowych 27.04.14, 20:43
      Warto skontaktować się z firmą produkującą plandeki ,bo to najlepsze rozwiązanie jesli chodzi o zabezpieczenie ładunków - polecam firmę pl.dr-thiel.net/ , kupowalem u nich juz kilka razy i mają naprawde dobre i trwale produkty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka