konrado24.1 26.03.12, 10:26 Chciałem przewieźć bardzo delikatny przedmiot, mianowicie zabytkowy fortepian. Znacie może jakąś firmę transportową, która zajęła by się tym. Konkretnie chodzi mi o transport z Katowic do Krakowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
branita Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 27.03.12, 10:09 Nie próbowałeś szukać takiej firmy przez clicktrans.pl/? Jeśli nie, to spróbuj. W ten sposób chyba najszybciej znajdziesz. Odpowiedz Link
g-eye Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 22.08.12, 09:37 Witam wszystkich, Bardzo potrzebuję informacje na temat firm transportowych we Wrocławiu. Znalazłem jedną bardzo polecaną jeżeli, chodzi o przeprowadzki Dynamikom opinie jednak jakie znalazłem na jej temat w internecie nie są zachwycjące. Czekam na info Odpowiedz Link
pankracy200 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 19.09.12, 17:02 Omijaj więc firmy Junior Sulika Pasamoni z Dąbrowy Górniczej szeeerokim łukiem,bo wrzucą na giełdę i ktoś przewiezie byle czym i byle jak .a jak uszkodza to się wykrecą . Odpowiedz Link
capitanhajs Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 18.10.12, 18:45 Moja matkę i jej salon fryzjerski przeprowadzali jacyś "magicy" z tanie-przeprowadzki.pl/ Dziękować bogu nic nie pobili, i nie ukradli. Rok temu sąsiadce przy przeprowadzce pewna firma z łodzi, "zapodziała" lampe i wazon, bo nie spisała co ma do przewiezienia. Odpowiedz Link
fachowiec81 FIRMA GODNA POLECENIA 'GOODDONE" 05.12.12, 22:37 Firma ta jest bardzo elastyczna, profesjonalne materiały do zabezpieczeń i pakowania rzeczy. Robią pełen spis rzeczy i są naprawdę solidni - godni polecenia. Namiar na tą firmę www.gooddone.pl , przeprowadzki@gooddone.pl, 517-380-399 Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: FIRMA GODNA POLECENIA 'GOODDONE" 04.01.13, 14:43 co do transportu takich gabarytów to mogę polecić firmę www.fracht.pl akurat mój brat ma sklep i współpracuje z nimi w zakresie transportu towaru, więc na podstawie tego co mówi sądzę, że warto skorzystać z ich usług Odpowiedz Link
transwroc Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 14.05.13, 12:02 Witam forumowiczów, Gdyby ktoś z Państwa poszukiwał firmy transportowej we Wrocławiu to zapraszam do kontaktu. Wykonuję przeprowadzki dla firm oraz osób prywatnych, współpracuję z firmami w zakresie obsługi transportowej. Przeprowadzki oczywiście wykonujemy na terenie całego kraju. Zdaję sobie sprawę z tego, że podczas planowania przeprowadzki mają Państwo sporo obaw o to czy firma transportowa wywiąże się ze swoich obowiązków. Wielu z moich dotychczasowych Klientów z chęcią wyraziło zgodę na telefoniczne bądź osobiste przekazanie informacji na temat jakości naszych usług. Być może nie każdego przekonają takie referencje ale wydaje mi się, że zawsze to już coś niż współpraca "w ciemno". Jesteśmy w trakcie budowy strony internetowej. Na dniach wkleję link. pozdrawiam serdecznie i zapraszam do współpracy 661 464 880 Odpowiedz Link
ragazzadanapoli Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 24.07.13, 16:00 Polecam APAczkę, a u nich najbardziej UPS - terminowi, uważają na ładunek, bardzo mili kurierzy. Nie polecam Siódemki - poczytajcie o drakońskich karach w klauzulach: forum.gazeta.pl/forum/w,40441,137324808,145893242,Re_Uwaga_na_Siodemke_.html Odpowiedz Link
mari-nela Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 08.04.14, 11:30 sprawdź ofertę tshpolmar.pl :) Odpowiedz Link
clio35 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 15.04.14, 13:20 jesli chodzi o transport nietypowych przedmiotów to korzystałem tutaj www.dtsexpress.pl przy przewozie perkusji i pianin, nic nie ucierpiało w drodze, wszystko dobrze zabezpieczyli. Odpowiedz Link
gnorin Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 18.04.14, 12:25 ja z kolei polecam TSH Polamr tshpolmar.pl/oferta bardzo rzetelna firma i działa międzynarodowo, także bez ograniczeń można korzystać z transportu Odpowiedz Link
aniaturystka34 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 22.04.14, 12:39 A korzystał ktoś może z usług www.mark.com.pl - chciałabym od nich wynająć magazyn, a w przyszłości samochody. Będę wdzięczna za opinię. Odpowiedz Link
ela_o_la Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 23.04.14, 13:43 Ja mogę polecić tę firmę okser.com.pl/ korzystałam z ich usług i nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link
posterso Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 30.04.14, 15:56 pewnie powtórzę czyjeś polecenie, ale o dobrych firmach warto mówić, także również rekomneduję TSH Polmar Odpowiedz Link
makelifegood Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 24.06.14, 13:28 czy ta firma nie handluje rownież otrębami? Odpowiedz Link
bernarka17 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 30.04.14, 15:40 ktoś już tu pisał, ale ja także podkreślę - TSH Polar polecam, bardzo rzetelna firma Odpowiedz Link
adbuster Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 20.05.14, 11:38 A może ktoś próbował przewozić płyty ceramiczne w drewnianych skrzyniach? – podobno to bezpieczny i stabilny materiał, zabezpieczający transport produktu , upatrzyłem sobie firmę zajmujaca się tego typu zabezpieczeniami do przewozu www.tartak-drewpat.pl/ - ale nie jestem do konca pewny , jak myslicie?? W sumie skrzynie wydaja się być bardzo wytrzymałe… Odpowiedz Link
sznuro Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 22.05.14, 15:43 Spróbuj może bezpośrednio tutaj zapytać: tshpolmar.pl/kontakt Świadczą bardzo profesjonalne usługi transportowe, może coś poradzą. Sam miałem podobny problem chodziło o bardzo podatne na wstrząsy elementy węwnętrzne konstrukcji którą musieliśmy przewieźć w jednym kawałku i dali radę. Tylko musiałbyś popytać dokładnie co i jak, bo to wtedy nie ja ustalałem z nimi transport tylko koleżanka z innego działu. Ale dzwoń tam i może powiedzą co i jak. pozdr! Odpowiedz Link
bonczyk_11 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 23.05.14, 15:33 Jeśli chodzi o firmy transportowe, czy ktos może korzystał z usług takiej giełdy transportowej ? upatrzyłem sobie firmę teleroute.pl/pl_pl , jednak zastanawia mnie czy warto korzystać z usług spedytora ? ma ktoś może doświadczenie w tego typu usługach ? Odpowiedz Link
m_arecki Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 28.05.14, 08:34 Kiedyś przewoziłem stary, zabytkowy kredens i pobili mi szyby w drzwiach. Od tej pory korzystam tylko ze sprawdzonych przez znajomych firm. Kilka razy pomagala mi firma www.speditiondabrowski.eu/, nie wiem tylko w jakim zasiegu oni dzialają, ale jak cos sa spoko Odpowiedz Link
icai Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 30.05.14, 21:10 www.impet.biz poczytaj sobie, sprawdzeni, doświadczeni Odpowiedz Link
rowciu Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 11.06.14, 23:00 do szukania firmy transportowej polecam aplikację play.google.com/store/apps/details?id=com.tanitransport Odpowiedz Link
artur.bec1980 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 12.06.14, 15:04 Ja korzystałem ostatnio z usług firmy Mark - www.mark.com.pl i jestem zadowolony. Zastanawiam się nad podjęciem dłuższej współpracy. Odpowiedz Link
pepi-t Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 17.06.14, 09:12 Dobra firma transportowa jak dla mnie to pół sukcesu, jak nie zabezpieczycie dobrze swojego ładunku to jest szansa ,ze w całości nie dojedzie na miejsce- już nie raz się o tym przekonałem. Radze wziąć to pod uwage i należycie zabezpieczyc swój ładunek, u mnie sprawdzily się skrzynie lub palety drewniane takie jak www.tartak-drewpat.pl/skrzynie/ radze nie lekceważyć tego elemenentu w transporcie. Odpowiedz Link
aniaturystka34 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 23.06.14, 10:32 Prowadzenie własnej firmy transportowej nakłada obowiązek serwisowania aut. Ja mam od tego specjalnego mechanika z www.szwarcgruba.gda.pl/, który pomaga mi przy tego typu pracach. Jak się ma kilka aut, trzeba myśleć o współpracy. Odpowiedz Link
makelifegood Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 24.06.14, 13:44 polecam tsh polmar ;) świetnie radza sobie na rynku europejskim :) Odpowiedz Link
wassap2 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 16.07.14, 13:42 ja korzystalem z motofachu www.motofach.pl/index.php/transport Maja oferte krajowa jak i miedzynarodowa. Do tego maja tez konkurencyjne ceny i dobre samochody Odpowiedz Link
ryha.rdo Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 18.02.15, 14:57 Waldemar sp. z o.o. sprawdzona, rzetelna firma i co najważniejsze przykładają bardzo dużą uwagę do terminowych dostaw. Więcej informacji na www.waldemar.com.pl Odpowiedz Link
kuku-na-muniu8 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 24.07.14, 21:32 Ja znam firmę, która zajmuje się nawet transportem tirem do Afryki, więc przewóz zabytkowego fortepianu zapewne będzie dla nich drobnostką :-) Myślę, że śmiało możesz skorzystać z ich usług, bo naprawdę znają się na tym co robią. Odpowiedz Link
czerwono_czarny Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 29.07.14, 14:47 najlepsza firma transportowa z jaką wspólpracowala moja firma to firma optima z warszawy! uczciwi, terminowi i bardzo profesjonalni. Wszystko jak byc powinno Odpowiedz Link
ryha.rdo Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 18.02.15, 14:38 Ostatnio korzystałem z firmy Waldemar z Rzepina - sprawdzona, polecam (niekonwencjonalne rzadko spotykane podejście do klienta) Odpowiedz Link
mysliciel662 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 21.08.14, 08:49 We Wrocławiu jest dobra firma. Poczytaj najpierw poradnik o tym, na co zwrócić uwagę przy wyborze firmy transportowej - fracht.pl/poradnik/wpis/na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze-firmy-transportowej/. Odpowiedz Link
heraklitpl Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 16.09.14, 18:10 Witam. Trochę już pracuję w tym zawodzie i jedno mogę powiedzieć - trafić na uczciwą spedycję łatwo nie jest. Osobiście od już prawie trzech lat współpracuję z OMIDĄ z Sopotu. Firma kompetentna, ma dobre stawki i co najważniejsze można na nich polegać w "nagłych" sytuacjach. ;) Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link
ryha.rdo Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 18.02.15, 14:50 Polecam firmę Waldemar sp. z o.o. . Firma jest rzetelna z niespotykanym podejściem do klienta. jestem bardzo zadowolony. Polecam Odpowiedz Link
ryha.rdo Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 18.02.15, 14:36 Witam, polecam sprawdzoną firmę Waldemar sp. z o.o.. Oferują kompleksowość usług począwszy od usług magazynowych, transport, spedycje, skończywszy na usługach celnych. Więcej informacji znajdziecie na stronie internetowej www.waldemar.com.pl oraz na fan page na FB. Odpowiedz Link
figas212 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 11.09.14, 09:57 jeżeli chodzi o woj.dolnośląskie to śmiało mogę polecić tshpolmar.pl/ Firma doskonale radzi sobie z transportem zarówno krajowym jak i w krajach UE. Do powierzonych zleceń podchodzi z niezwykłą starannością.Towar dobrze zabespieczony i dostarczony w wyznaczonym terminie. Odpowiedz Link
adamnawalka Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 11.09.14, 11:22 Słuchajcie jak chcecie wysłać kurierem najtaniej paletę EURO to wejdźcie na stronę www.e-palety.com . Skorzystałem z ich usług i mają mega niskie ceny na wysyłkę w całej Polsce! Odpowiedz Link
ip-ez Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 12.09.14, 09:42 firm jest naprawde duzo, wiec wystarczy dobrze trafić. Ja jedynie zawsze pamiętam o prawidłowym zabezpieczeniu ładunku, bo nigdy nie wiadomo co może się stać podczas transportu :/ dlatego najczęściej swoje produkty przewoże w takich skrzyniach www.tartak-drewpat.pl/skrzynie/ Odpowiedz Link
piotrw Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 17.10.14, 09:39 espedytor.pl prowadzi ranking firm transportowych: www.espedytor.com.pl można coś poszukać. Najważniejszy jest pierwszy kontakt z firmą - albo od razu rozumie w czym rzecz albo lepiej sobie dać spokój. Odpowiedz Link
ryha.rdo Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 18.02.15, 14:31 Witam, polecam sprawdzoną firmę transportową WALDEMAR SP. Z O.O. , więcej informacji znajdziecie na stronie www.waldemar.com.pl .Rzetelna, terminowa firma z rzadko spotykanym podejściem do klienta . Polecam. Odpowiedz Link
roksana.b Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 11.06.15, 19:43 Polecam firmę transportową PHSK Kluge ! Niezawodna i sprawdzona firma, rzetelnie wykonują swoje obowiązki, w terminie i sumiennie, od lat korzystam z ich usług i jest jedyną firmą transportową, która spełniła moje oczekiwania. Pozdrawiam Roksana Odpowiedz Link
7danielos Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 10.09.15, 09:58 Polecam firme LukArt-trans Odpowiedz Link
aniarakieta93 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 29.06.15, 10:47 ze specyficznymi sytuacjami polecam zgłosić się do www.transporters.pl z Rybnika Odpowiedz Link
kosmotynka Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 05.10.15, 08:40 Zerknijcie sobie na artykuł dotyczący [url=http://toczytam.pl/oferta-firm-transportowych-jaki-wybor-jakie-opcje/]ofert firm transportowych[/url] - tam jest pokrótce przedstawiony zakres usług największych firma transportowych w Polsce. Odpowiedz Link
dumas69 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 14.11.15, 16:56 konrado24.1, na przyszłość polecam firmę Kangoor (www.kangoor.pl/) - nie tylko świadczą usługi transportowe, ale również wypożyczają samochody dostawcze. pozdrawiam! Odpowiedz Link
damianos900 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 24.08.16, 19:18 witam, polecam firmę Integral Logistics www.integral-logistics.com.pl bardzo fachowa obsługa, przewożą takie delikatne rzeczy po całej Polsce i również zajmują się transportem międzynarodowym, do tego gwarancja niskich cen i firma warta zaufania, od siebie mogę polecić bo przewoziłem rzeźby szklane i wszystko dojechało ;) Odpowiedz Link
malin_a77 Re: Szukam sprawdzonej firmy transportowej 30.10.16, 17:53 Jeśli chodzi o firmy transportowe, godne polecenia, to ja mogę dorzucić do listy Cargo Transport, cargotransport.com.pl. Firma rzetelna, można bez obaw powierzyć im transport :) Odpowiedz Link