Dodaj do ulubionych

Ciekawa Propozycje czy to może być oszustwo ???

19.01.14, 12:31
Prowadze busy po PL i po UE stawki 1,6zl za km kazdy na PL a 0,4 na UE po PL co weekend w domu
a po UE srednio co 2 week zjazd do Polski. Kilometry w miesiacu po PL od 8 tys km po UE od 14tys
zalezy jaki miesiac... Zlecenia ida bezposrednio do Ciebie na email i Ty wystawisz fakturke
bezposrednio firmie zlecajacej... Ja na tym nic nie przycinam zeby byla jasnosc... Za kazdy tydzien
tylko placisz mi 250zl z gory... Jest tydzien probny i po tym tyg jak Ci sie podoba to podpisujemy
umowe na prowadzenie busa na czas nieokreslony z mozliwym wypowiedzeniem z obu stron z 2 tyg
wyprzedzeniem... Pracujemy z samymi wyplacalnymi firmami, oczywiscie tez podpieramy sie transem
i timo... Platnosci za fv od 20 do 45 dni zadko zdazaja sie 60 dni... Jakies pytania ?

CZY TO REALNE CZY MOŻE JAKIEŚ OSZUSTWO DOSTAŁEM TAKA PROPOZYCJE I NIE WIEM CO Z TYM ZROBIĆ
Obserwuj wątek
    • unoman Re: Ciekawa Propozycje czy to może być oszustwo ? 09.04.14, 12:19
      Podpiera się Transem i Timo, to znaczy , ze raczej nie ma swoich kontaktów i wciska lipe. Czy w umowie ponosi odpowiedzialność za wypłacalność "swoich" firm - marzenie sciętej głowy. Niech poda Nr Timo i Trans i sprawdzić kto oto.
      • marmurowy67 Re: Ciekawa Propozycje czy to może być oszustwo ? 18.06.15, 07:16
        wedlug mnie to tez wydaje sie podejrzenia. Sprawdz tego czlowieka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka