Dodaj do ulubionych

Najlepsze firmy transportowe

29.07.14, 14:54
Nie znalazłem takiego wątku więc może rozpocznę. Jako, że najgorsze firmy są, to może czas na najlepsze? macie jakieś dobre doświadczenia z firmami i chcecie się nimi podzielić? Zróbmy to w tym wątku. Ja od siebie mogę polecić firmę optima spedycje z warszawy :) Terminowi, wysoka jakość usług, przewóz zawsze bezpieczny. Wszystko jak być powinno
Obserwuj wątek
    • icai Re: Najlepsze firmy transportowe 13.02.15, 21:26
      Polecam Transport międzynarodowy www.impet.biz
      • ryha.rdo Re: Najlepsze firmy transportowe 18.02.15, 14:57
        Waldemar sp. z o.o. Polecam [www.waldemar.com.pl]
    • karatina22 Re: Najlepsze firmy transportowe 19.02.15, 11:18
      Ja z kolei polecam firmę Piast Cargo :) Przewóz, magazyny, opakowania, łańcuch dostaw.... wszystko związane z logistyką :) www.piastcargo.com/
    • marekbracki89 Re: Najlepsze firmy transportowe 19.07.15, 17:31
      Ja osobiscie mam dobre doswiadczenia z firma hussar gruppa. zarowno na terenie polski jak i za granica
      • anakonda8888 Re: Najlepsze firmy transportowe 01.09.16, 10:17
        Ja natomiast polecam firmę. Jeśli mogę, użyję linka do strony www.integral-logistics.com.pl/pl
    • jedker20 Re: Najlepsze firmy transportowe 24.08.15, 19:01
      Ja szczerze rekomenduję arcona.com.pl z Czestochowy - mają też stronkę na arcona-transpor.livejournal.com/profile
    • dumas69 Re: Najlepsze firmy transportowe 14.11.15, 17:00
      Zdecydowanie firma Kangoor (www.kangoor.pl/)! Usługi transportowe, wypożyczalnia samochodów dostawczych i komis w jednej firmie, w największych miastach na terenie całej Polski. :)
    • 0panpawlik Re: Najlepsze firmy transportowe 05.01.16, 13:43
      Ja ze swojej strony polecam www.favore.pl/446824_transport-krajowy-i-miedzynarodowy-towarow-przeprowadzki-barycz-przemysl-podkarpackie.html. Firma dobra, korzystałem z ich usług ja, jak i moi znajomi i nas nie zawiedli nigdy :)
    • piotr.walencki Re: Najlepsze firmy transportowe 16.02.16, 10:54
      606 453 246
      *Usługi transportowe
      *Przeprowadzki
      *Przewóz paczek, towarów
    • milo800 Re: Najlepsze firmy transportowe 26.02.16, 17:52
      Korzystam z www.jasfbg.com.pl/ Mają transport bardzo wszechstronny - drogowy, kolejowy, morski, lotniczy, co tylko kto chce. Oprócz transportu korzystam u nich z opcji etykietowania i kompletowania przesyłek. Usługi oceniam na bardzo dobry :)
    • rejmonter Re: Najlepsze firmy transportowe 15.03.16, 10:53
      Najlepsza firma transportowa to własna :) szwagier zakładał rok temu, pomagali mu w getruck. Na początku ciężko, ale teraz bardzo chwali, zarabia lepiej niż u kogoś
    • mikolaj2225 Re: Najlepsze firmy transportowe 04.04.16, 14:37
      Ja z czystym sumieniem mogę polecić mkforwarding.pl. Bardzo solidna firma, korzystałem.
      • wiolka221 Re: Najlepsze firmy transportowe 27.04.16, 17:05
        Zdecydowania MKForwarding. Mąż z nim współpracuje i wiem, że firma jest naprawdę godna polecenia.
    • saaawka1 Re: Najlepsze firmy transportowe 26.04.16, 10:59
      Faja ofertę ma firma mr shipper, dają dobre ceny dodatkowo magazynują i pakują towar. Mi ułatwili życie.
      info@mrshipper.pl
    • bresal Re: Najlepsze firmy transportowe 14.05.16, 17:28
      spaarmann.pl/index.php/pl/ są niezastąpieni w transporcie międzynarodowym, zarówno drogą lądową, powietrzną jak i morską.
    • tinysiskin Re: Najlepsze firmy transportowe 22.06.16, 14:26
      Ja znalazłam fajny artykuł na temat wyboru firmy transportowej. Łapcie: eu-eu.eu/jak-wybrac-firme-transportowa-na-co-zwrocic-uwage/ Tyle ich jest do wyboru, że trzeba trochę się doinformować, żeby wybrać najlepszą ;)
    • damiano381 Re: Najlepsze firmy transportowe 23.06.16, 21:34
      Zapraszam na www.alepaka.pl - wysyłamy przesyłki paletowe, przesyłki kurierskie, przesyłki gabarytowe, dłużycowe, palety do 3 m długości. Zapraszam do wypróbowania kurierów DPD, DHL, K-EX, ET Logistik
      • kosmotynka Re: Najlepsze firmy transportowe 13.07.16, 13:28
        Listę oraz porównanie pięciu najlepszych firm transportowych w Polsce znajdziecie tutaj: [url=http://maxmag.pl/top-5-bezpieczne-zaufane-firmy-transportowe-w-polsce-porownanie-firm-transportowych/]maxmag.pl/top-5-bezpieczne-zaufane-firmy-transportowe-w-polsce-porownanie-firm-transportowych/[/url]. Ten ranking powinien pomóc Wam w podjęciu właściwej decyzji. Dzięki niemu dowiecie się również, na co zwracać uwagę przy wyborze spedytora.
    • bartnikmodny Re: Najlepsze firmy transportowe 20.07.16, 13:19
      U mnie już od kilku lat wygląda to tak, że na stałe mam jedną firmę spedycyjno transportową (zależy od zlecenia i długości trasy) MW Spedition i mamy wypracowany pewnien standard, niektóre nietypowe zlecenia omawiamy i ustalamy indywidualnie, wiec dla mnie sa bardzo elastyczni i są w stanie pomóc w każdej nietypowej sytuacji, co mi jest bardzo na rękę, bo nie widzi mi się za każdym razem szukanie nowego przewoźnika. Nie mam na to czasu, wolę mieć stała współpracę z profesjonalną firmą, której nie muszę mówić, co maja robić.
    • katarzynal86 Re: Najlepsze firmy transportowe 09.08.16, 10:30
      Jeżeli chodzi o transport towarów ponadgabarytowych, to uważam, że najlepszą jest firma Seba-Trans. Działają oni na terenie Katowic, ale i całej Polski, więc z wysyłką do wyznaczonego miejsca nie ma najmniejszego problemu. Skorzystałam z usług HDS, wszystko szybko i bezproblemowo zostało załadowane i przewiezione - miałam na działce niepotrzebne i duże sprzęty. Cena też atrakcyjna ;) Jeżeli ktoś chce namiary to odsyłam tutaj: seba-trans.pl/kontakt/
      • anakonda8888 Re: Najlepsze firmy transportowe 01.09.16, 13:02
        Ja natomiast mogę podać namiary na www.integral-logistics.com.pl/pl. Mój tato korzystał z ich usług i jest bardzo zadowolony.
    • 53andrzej_53 Re: Najlepsze firmy transportowe 16.09.16, 15:14
      Witam :) Czy ktoś z Was korzystał może z usług [url=http://www.transportgrecja.pl/]BANEX Transport[/url]? Słyszałem, iż są godni polecenia, gdyż z profesjonalizmem podchodzą do swojej pracy. Szukam firmy, która przetransportuje moje rzeczy i spodobała mi się ich oferta.
    • malin_a77 Re: Najlepsze firmy transportowe 30.10.16, 17:51
      Polecam firmę Cargo Transport, cargotransport.com.pl. Solidna firma transportowa, z rozbudowaną flotą i kompetentnym personelem. Zlecenia realizują zawsze terminowo, my nie mamy zastrzeżeń do tej współpracy :)
    • piotrbud88 Re: Najlepsze firmy transportowe 30.01.17, 16:00
      Firm transportowych jest mnóstwo więc nie ma co wymieniać nazwami po kolei, ale za to warto zastanowić się na co zwrócić uwagę przy wyborze takich firm, proszę przeczytac
      www.szwajcarska-precyzja.pl/firmy-transportowe-czy-sa-warte-uwagi/
    • travelbus Re: Najlepsze firmy transportowe 22.02.17, 12:43
      Jeśli szukasz busa, samochodu lub autokaru o podwyższonym standardzie na wynajem? Zapraszam na naszą stronę internetową :) www.travel-bus.pl/
    • frogstrans Re: Najlepsze firmy transportowe 08.05.17, 12:39
      WITAM. POLECAM FIRMĘ TRANSPORTOWO- PRZEPROWADZKOWĄ www.frogstrans.pl Spakują, przeniosą, przetransportują, i zabezpieczą. Polecam gorąco!!!
    • ftlczestochowa Re: Najlepsze firmy transportowe 16.05.17, 09:41
      Firma FTL została założona w 1998 roku. W ciągu 19 lat istnienia na rynku,firma stała się firmą transportowo-spedycyjną posiadającą nowoczesny tabor, obsługujący klientów z całej Unii Europejskiej. Naszą specjalizacją stały się: transport ekspresowy po całej Europie oraz transport całopojazdowy ftl-transport.com/
    • ftlczestochowa Re: Najlepsze firmy transportowe 23.05.17, 11:07
      FTL TRANSPORT SPEDYCJA to firma kora tworzona jest z zaangażowaniem zarówno właściciela jak i pracowników składających się na zgrany zespół.
      Nieustannie staramy się dopasować swoją ofertę do aktualnych potrzyb naszych Klientów oraz do zmieniających się warunków rynkowych. W efekcie wypożyczalnia samochodów stworzyła niezwykle kompleksową, elastyczną ofertę w ramach której dostępne są pojazdy dla każdego Klienta, niezależnie od jego potrzeb.
      Konkurencyjny cennik za wypożyczenie auta zapewni Państwu niskie koszty użytkowania samochodu. Dajemy również możliwość negocjacji cen przy długoterminowym wynajmie aut.
      ftl-transport.com/
    • antekdf Re: Najlepsze firmy transportowe 24.07.17, 14:21
      FAST TSL - z okolic Torunia jeździłem u nich 4 lata - praktycznie bezproblemowo. kasa zawsze była na czas, nie robili problemów. polecam www.fast-tsl.pl
      • waldyxc Re: Najlepsze firmy transportowe 26.07.17, 13:24
        Ja tuż u nich jeżdżę. kasa na koncie 2 dni przed terminem!! BRAWO i tak trzymać!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka