urgandas 15.12.19, 17:54 Hej. Dostałem pracę na magazynie i potrzebuję kupić obuwie ochronne najlepiej z blachą. Szukałem jakiś sklepów w sieci ale fajnie by było taki but najpierw przymierzyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urgandas Re: Obuwie ochronne i robocze 27.12.19, 08:29 Już mam sklep - www.ares.com.pl/17,obuwie-ochronne-i-robocze tutaj mają najlepszą ofertę. Odpowiedz Link
patryk949 Re: Obuwie ochronne i robocze 28.05.20, 20:04 z jakiej okolicy jesteś ? znam fajny sklep stacjonarny Odpowiedz Link
karolkarol90 Re: Obuwie ochronne i robocze 09.04.22, 01:14 Zawsze możesz zwrócić. ;)) Ja zamawiam na pro-materials.pl/ Odpowiedz Link
jan.oblubiec Re: Obuwie ochronne i robocze 13.05.22, 09:17 Nie wiem skąd jesteś ale bardzo dobry sklep bhp w Rzeszowie i Krakowie to bogarobhp.pl/ kupuję tam odzież roboczą buty ochronne i inne rzeczy z bhp przez internet a potem idę do sklepu przymierzać. Mogę polecić bo mają bardzo duży wybór i świetną bardzo miłą obsługę. Słowem wszystko co potrzeba żeby kupić ubrania do pracy i inne! Odpowiedz Link
jan.oblubiec Re: Obuwie ochronne i robocze 13.05.22, 09:18 Nie wiem skąd jesteś ale bardzo dobry sklep bhp w Rzeszowie i Krakowie to bogarobhp.pl/ kupuję tam odzież roboczą buty ochronne i inne rzeczy z bhp. Mogę polecić bo mają bardzo duży wybór i świetną bardzo miłą obsługę. Słowem wszystko co potrzeba żeby kupić ubrania do pracy i inne! Odpowiedz Link
michal491299 Re: Obuwie ochronne i robocze 31.01.23, 01:59 Zostawię komentarz, żeby dostawać info - również jestem zainteresowany tematem. Odpowiedz Link
pgwpisynap Re: Obuwie ochronne i robocze 03.09.23, 15:20 Nie zaznaczyłeś skąd jesteś, ale jeżeli z Rzeszowa lub okolic to na pewno znajdziesz coś dla siebie w www.kof-regard.pl/ . Odpowiedz Link
mixon12 Re: Obuwie ochronne i robocze 30.10.23, 00:50 Ja z kolei mogę polecić sklep www.gvarant.pl/ zawsze z niego korzystam i jestem mega zadowolony Odpowiedz Link